Εσθονία Λεττονία Λιθουανία Φινλανδία Ταξίδι στην Βαλτική

touzou

New Member
Τέλη σεπτεμβρίου πετάω απο και προς ελσινκι.Θα έχω στην διαθεσή μου 6 διανυκτερεύσεις.Τις πρώτες 3 τις έχω κλείσει για Ελσίνκι, μέτα ειμαι σε δίλημμα να νοικίασω αυτοκίνητο και να κινήθω προς τον βορρά και το Oulou με ενδιάμεσες στάσεις σε λίμνες και πάρκα ή να περάσω στο Ταλίν;

To ταλιν ειναι πολυ ομορφο, ωστοσο το ελσινκι (επισης πολυ ομορφο) θεωρω οτι εχει 100πλασια πραγματα να κανεις, σιγουρα αξιζει μια ημερησια αν σε παιρνει μπορει να εβαζα μια διανυκτερευση και στην παλια πολη

Είχα φάει σε αυτά:

1) https://www.rataskaevu16.ee/en/

πιο παραδοσιακής υφής

2) Restaurant Bruxx - New Belgian (δεν ανοίγει τώρα το site του)

πιο "γκουρμέ" φάση

Πολύ ωραίοι χώροι και οι δύο και πολύ ωραίο φαγητό.

Σίγουρα επίσκεψη στο Viru KGB Museum, Tallinn που στεγάζεται σε ξενοδοχείο.

armar

Member
To ταλιν ειναι πολυ ομορφο, ωστοσο το ελσινκι (επισης πολυ ομορφο) θεωρω οτι εχει 100πλασια πραγματα να κανεις, σιγουρα αξιζει μια ημερησια αν σε παιρνει μπορει να εβαζα μια διανυκτερευση και στην παλια πολη
Προτάσεις για Ελσίνκι; Φαγητό και τι αξίζει να κάνουμε;

paefstra

Member
Προτάσεις για Ελσίνκι; Φαγητό και τι αξίζει να κάνουμε;
Φσγητο το μεσημερι στα κιοσκια στην ιστορικη σκεπαστη Αγορα στην παραλια. Αχαστη εμπειρια.
Ηλιοβασιλεμα στο cafe Regatta διπλα στο παρκο με το μνημειο Σιμπελιους. Ψηνετε και τρωτε λουκανικα στη φωτια εξω.
Τα αξιοθεατα ειναι ευκολο να τα βρειτε στο google. Αναλογα τα ενδιαφεροντα σας. Must η βιβλιοθηκη και το cafe στον τελευταιο οροφο.
Με πλοιαρακι της γραμμης στο νησακι απεναντι Suommenlina που ειναι unesco μνημειο.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.066
Μέλη
39.814
Νεότερο μέλος
matt

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα