Εσθονία Λεττονία Λιθουανία Φινλανδία Ταξίδι στην Βαλτική

Τι δε πρεπει να χασουμε και που τρωμε κατι λοκαλ?παμε μεθαυριο κ μεις
επισης δυο πράγματα που δεν προλαβα να κανω αλλα μου προτειναν, βολτα στη vantaa με ποδηλατο και επισκεψη στην αυτοδιαχειριζομενη σαουνα sompasauna

armar

Member
Το φορουμ εχει μια συνολικη πεποιθηση οτι το Ταλιν ειναι 'παραμυθενιο". Μπορει και να ειναι. Αλλα συγκρινοντας το, και λογω του υπερτουριστικοιποιημενου χαρακτηρα του, των μαγαζιων με τους κραχτες, το μεσαιωνικο ταχα ντυσιμο των γκαρσονιων, για μενα ειναι κατωτερο απο το Ελσινκι που γεμιζει και 3ημερο λογω αξιοθεατων και αυθεντικοτητας του.
Για αυτό εγώ έβαλα 3 ημέρες Ελσίνκι και αν δεν ήταν το πιο ακριβό θα έβαζα και παραπάνω. Ξεκινώ το ταξίδι από το Ελσίνκι γιατί νομίζω ότι πολλοί που πάνε ημερήσια από το Ταλίν άθελά τους το συγκρίνουν με την γραφικότητα των πόλεων που έχουν προηγηθεί στο ταξίδι τους και χάνει γιατί έχει άλλου είδους ομορφιά. Αυτό έχω καταλάβει από όσα διαβάζω.

paefstra

Member
Για αυτό εγώ έβαλα 3 ημέρες Ελσίνκι και αν δεν ήταν το πιο ακριβό θα έβαζα και παραπάνω. Ξεκινώ το ταξίδι από το Ελσίνκι γιατί νομίζω ότι πολλοί που πάνε ημερήσια από το Ταλίν άθελά τους το συγκρίνουν με την γραφικότητα των πόλεων που έχουν προηγηθεί στο ταξίδι τους και χάνει γιατί έχει άλλου είδους ομορφιά. Αυτό έχω καταλάβει από όσα διαβάζω.
Βαλε και μια εκδρομουλα στο Porvoo. Eιναι καμια ωρα με το λεωφορειο και ειναι πολυ γραφικο.
Δεν ειναι πιο ακριβο απο το Ταλλιν. Ιδιες τιμες ειδα.
Το Ελσινκι εχει 3 διαφορετικα αρχιτεκτονικα στιλ και γι αυτο ειναι εκλεκτιστικο. Παρα πολυ ενδιαφερουσα συνθεση.
Μην το ξεχασω, πιες εναν καφε στο Αρτ Νουβω εστιατοριο του φανταστικου σιδηροδρομικου σταθμου του Ελσινκι. Δυστυχως το ειδα πολυ αργα, κατα την αναχωρηση.

Last edited:

armar

Member
Βαλε και μια εκδρομουλα στο Porvoo. Eιναι καμια ωρα με το λεωφορειο και ειναι πολυ γραφικο.
Το Ελσινκι εχει 3 διαφορετικα αρχιτεκτονικα στιλ και γι αυτο ειναι εκλεκτιστικο. Παρα πολυ ενδιαφερουσα συνθεση.
Μην το ξεχασω, πιες εναν καφε στο Αρτ Νουβω εστιατοριο του φανταστιου σιδηροδρομικου τπους σταθμου. Δυστυχως το ειδα πολυ αργα, κατα την αναχωρηση.
Θα πάω Porvoo γιατί είδα ότι είχες πάει και σου άρεσε.

Μην το ξεχασω, πιες εναν καφε στο Αρτ Νουβω εστιατοριο του φανταστικου σιδηροδρομικου σταθμου του Ελσινκι. Δυστυχως το ειδα πολυ αργα, κατα την αναχωρηση.
το ταλιν ειναι φθηνοτερο μονο στο αλκοολ που εχει χαωτικη διαφορα στις τιμες, ενδεικτικα στο ελσινκι: ποτο σε μπαρ 15-16€, μπυρα 10-12€

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.066
Μέλη
39.814
Νεότερο μέλος
matt

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom