Ουγγαρία Βουδαπέστη με αυτοκίνητο

meli90

Member
Καλημέρα. Βορειοδυτικά της πόλης υπάρχουν δύο σπήλαια το Szemlő-hegyi Cave και το Palvolgyi Cave αν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Επίσης βόρεια της πόλης εκτός απο το Szentendre που βρήκες υπάρχει και το Esztergom.
Ευχαριστώ πολύ!

Mariosgk

New Member
Γεια σας επειδή δεν έχω ξανά πάει εξωτερικό και δεν έχω ιδέα τι παίζει αν πάω από Σερβία λέτε να έχω θέμα γτ κατάγομαι από την Αλβανία κ όπως ξέρετε υπάρχει έχθρα μεγάλη..και αν μπορώ πάνω κάτω από Αθήνα-Βουδαπέστη πόσο βγαίνει το ταξίδι με διόδια κ βενζίνες πάνω κάτω 6 στα 100 καίει το αμάξι μου ευχαριστώ

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Γεια σας επειδή δεν έχω ξανά πάει εξωτερικό και δεν έχω ιδέα τι παίζει αν πάω από Σερβία λέτε να έχω θέμα γτ κατάγομαι από την Αλβανία κ όπως ξέρετε υπάρχει έχθρα μεγάλη..και αν μπορώ πάνω κάτω από Αθήνα-Βουδαπέστη πόσο βγαίνει το ταξίδι με διόδια κ βενζίνες πάνω κάτω 6 στα 100 καίει το αμάξι μου ευχαριστώ
Μια μέση τιμή βενζίνης είναι 1.2 € στη Βόρεια Μακεδονία και 1.5 € στη Σερβία και την Ουγγαρία. Τα διόδια είναι γύρω στα 65 € μόνο για να πας. Οπότε μπορείς να κάνεις τους υπολογισμούς σου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.064
Μέλη
39.794
Νεότερο μέλος
nirou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom