Ταξίδι στην Ισλανδία 15-22 Οκτωβρίου

ppkiki

Member
Καλησπέρα! Είμαι νέα στο φόρουμ και ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις για το ταξίδι που σχεδιάζω στην Ισλανδία τον Οκτώβριο. Φτάνω Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στις 19:00 στο Keflavik. Οπότε πάμε καρφί Ρευκιαβικ, βλέπουμε λίγο την πόλη και αποσυρομαστε για το δωμάτιο. Έχω βγάλει ένα υποτυπώδες πρόγραμμα για τις επόμενες δύο μέρες και ήθελα να ρωτήσω όλους εσάς τους γνώστες , εάν είναι εφικτό για να συνεχίσω με την οργάνωση των επόμενων ημερών. Συνολικά θα έχουμε 6,5 μέρες καθαρές.
Πέμπτη 16 Οκτώβρη
*Oxararfoss *Thingvellir *Faxafoss * Geysir - Strokkur* Gullfoss *Langjokull (χωρίς δραστηριότητα) * secret lagoon- Fludir ( έχω καμία ελπίδα να φτάσω στο lagoon μέχρι τις 17:30 που είναι η τελευταία είσοδος; Επίσης χωράει με κάποιο τρόπο σε αυτή τη μέρα το Kerid Crater? Ειδάλλως θα πρέπει να το βάλω την επόμενη μέρα και επομένως να διανυκτερεύσουμε Fludir ή Selfoss και να ξεκινήσουμε την επόμενη μέρα με τον κρατήρα. * Εάν χωρούσε το Kerid Crater την πρώτη μέρα, θα επέλεγα ως διανυκτέρευση την "πόλη " Hella.
Παρασκευή 17 Οκτώβρη
*Kerid Crater (εάν δεν χωρέσει την προηγούμενη μέρα) *Seljalandfoss *Gljufrabui *Nauthusagil *ηφαίστειο Eyjafjallajokull *Skogafoss *Solheimajokull * αεροπλάνο - μαυρη έρημος Solheimasandur *Durholaey * μαύρη παραλία Reynisfjara και διανυκτέρευση Vik.
Είναι καθόλου πιθανό να βγουν αυτές οι δύο μέρες ή ειμαι αστεία??

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.131
Μέλη
39.880
Νεότερο μέλος
Mike74

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα