Ιταλία Ταξίδι στην Πούλια και τη Ματέρα

agmi

Member
Εύκολα ήταν, παρκάρεις δωρεάν σε όλα τα χωριά λίγο πιο έξω από το κέντρο και περπατάς 3-5' ανάλογα την περίπτωση...
Δωρεαν εμεις το 2022 δεν βρηκαμε. Περιμετρικσ του τοιχους απο την μερια που φευγουνε τα φερυ πληρωναμε!

agmi

Member
Ενοικιασαμε αυτοκινητο μεσω broker απο την autovia ενα καρυδοτσουφλο VW Up, ταξιδευσαμε στα μερη που αναφερεις. Υπαρχει παρκιγκ παντου, φυσικα επι πληρωμη. Μετρητα δεν θυμαμαι, νμζ με χρεωστικη! Η οδηγηση ειναι ευκολη.

polidoros

Member
Καλημέρα! Υπάρχει κάποιος που να έχει ενοικιάσει αυτοκίνητο στο Μπαρι; Θέλω να ρωτήσω αν έχει να παρκάρεις εύκολα και γενικά πως ήταν η οδήγηση για Matera, Ostuni και alberobello ( αν ήταν εύκολος ο δρόμος ή δύσκολος)
Οι δρόμοι είναι μια χαρά . οι Ιταλοί είναι γρήγοροι αλλά καλοί οδηγοί πάρκιν ακόμα και στην επαρχία επί πληρωμή. Με την δέουσα προσοχή όλα θα πάνε καλά.

magdam

New Member
Οχι. Ολες ωραιες ειναι, αυτη ειναι μικρη και βαρετη. Την εποχη που πας αξιζει παραλιακα να κανετε κ κανα μπανιο. Gallipoli, pescoluse, baia dei turchi κορυφαια. Θα εμενα στο 1ο αντε οτραντο. Αν θελετε πολη ντε κ καλα μονο Λετσε.
Να κάνω μια ερώτηση για την παραλια baia dei turchi , καταρχήν στον χάρτη δείχνει 3 σημεία ποιο είναι το καλύτερο; Και επίσης έχει πολύ περπάτημα απ' το πάρκινγκ γιατί διάβασα κάτι κουλα 3 χιλιόμετρα παίρνεις ένα τρενάκι κ τέτοια. Επειδή θα έχω παιδί μαζί μου .

magdam

New Member
Να κάνω μια ερώτηση για την παραλια baia dei turchi , καταρχήν στον χάρτη δείχνει 3 σημεία ποιο είναι το καλύτερο; Και επίσης έχει πολύ περπάτημα απ' το πάρκινγκ γιατί διάβασα κάτι κουλα 3 χιλιόμετρα παίρνεις ένα τρενάκι κ τέτοια. Επειδή θα έχω παιδί μαζί μου .

ΠΑΡΑΚΑΛΩ τα φώτα σας!!!!

Θέλω να ταξιδέψω αρχές Αυγούστου με τον άντρα μου κ το παιδί μου από Κέρκυρα ή Ηγουμενίτσα προς Μπάρι ή Μπριντιζι , δεν υπάρχει δέσμευση χρόνου και θα έχουμε αυτοκίνητο. Απλά έχω μπερδευτεί λίγο με τοποθεσίες που αξίζουν. Σίγουρα θέλουμε να πάμε πολιγκανο , αλμπερομπελο, Μονόπολη,Λέτσε , Ματέρα . Σκέφτομαι και για Οτράντο, οστουνι, Καλλίπολη, λοκοροτοντο και Μαρτίνα . Θέλω να συνδυάσω μέρη και παραλίες αξίζουν κάποιο από αυτά πιο πολύ; Μήπως μου διαφεύγει κάποιο μέρος;

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Πηγα το 2008..δεν μπορω να βοηθήσω, σορυ.

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
ΠΑΡΑΚΑΛΩ τα φώτα σας!!!!

Θέλω να ταξιδέψω αρχές Αυγούστου με τον άντρα μου κ το παιδί μου από Κέρκυρα ή Ηγουμενίτσα προς Μπάρι ή Μπριντιζι , δεν υπάρχει δέσμευση χρόνου και θα έχουμε αυτοκίνητο. Απλά έχω μπερδευτεί λίγο με τοποθεσίες που αξίζουν. Σίγουρα θέλουμε να πάμε πολιγκανο , αλμπερομπελο, Μονόπολη,Λέτσε , Ματέρα . Σκέφτομαι και για Οτράντο, οστουνι, Καλλίπολη, λοκοροτοντο και Μαρτίνα . Θέλω να συνδυάσω μέρη και παραλίες αξίζουν κάποιο από αυτά πιο πολύ; Μήπως μου διαφεύγει κάποιο μέρος;
Πήγα πριν ένα μήνα. Δεν τα πρόλαβα όλα αυτά αλλά νομίζω έχεις αναφέρει όλα όσα αξίζουν.. Πρόσθεσε και παραλίες κοντά σε κάποια από αυτά τα μέρη για μια βουτιά... Όλα αυτά τα μέρη έχουν πάρκινγκ με χρέωση ανά ώρα, και στις παραλίες, αλλού πιο φθηνά, αλλού πιο ακριβά... Εγώ με το google maps διάλεγα πάρκινγκ, κάναμε βόλτες σε κάθε χωριό ή βουτιά, όταν πηγαίναμε για μπάνιο, και επιστροφή βραδάκι σε όποια πόλη μέναμε. Καμία δυσκολία δε βρήκαμε. Όλα οργανωμένα, θέσεις βρίσκαμε παντού αλλά ήταν Ιούνιος. Το Λέτσε και η Ματέρα αξίζουν και για διαμονή εννοείται, όχι μόνο βόλτα. Οστούνι θα πρότεινα να πάτε ηλιοβασίλεμα. Έτσι σκόπευα να κάνω εγώ αλλά δεν πρόλαβα τελικά να περάσω και από εκεί. Next time.

magdam

New Member
Πήγα πριν ένα μήνα. Δεν τα πρόλαβα όλα αυτά αλλά νομίζω έχεις αναφέρει όλα όσα αξίζουν.. Πρόσθεσε και παραλίες κοντά σε κάποια από αυτά τα μέρη για μια βουτιά... Όλα αυτά τα μέρη έχουν πάρκινγκ με χρέωση ανά ώρα, και στις παραλίες, αλλού πιο φθηνά, αλλού πιο ακριβά... Εγώ με το google maps διάλεγα πάρκινγκ, κάναμε βόλτες σε κάθε χωριό ή βουτιά, όταν πηγαίναμε για μπάνιο, και επιστροφή βραδάκι σε όποια πόλη μέναμε. Καμία δυσκολία δε βρήκαμε. Όλα οργανωμένα, θέσεις βρίσκαμε παντού αλλά ήταν Ιούνιος. Το Λέτσε και η Ματέρα αξίζουν και για διαμονή εννοείται, όχι μόνο βόλτα. Οστούνι θα πρότεινα να πάτε ηλιοβασίλεμα. Έτσι σκόπευα να κάνω εγώ αλλά δεν πρόλαβα τελικά να περάσω και από εκεί. Next time.
Ευχαριστώ πολύ!! ♥♥

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.088
Μέλη
39.833
Νεότερο μέλος
drentzi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα