Περού Ταξίδι στο Περου

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Συμφωνώ μαζι σου, ωστόσο διαβάζοντας αρκετά, θεωρώ πολυ χαμηλο το ρισκο να μας πιάσει το υψόμετρο έχοντας ενα 24ωρο κάτω απο τα 3000 στο ollantay. Ειναι και ο μόνος τρόπος να εξασφαλιστεί μια επιπλέον μερα στην ιερη κοιλαδα που την εχουμε ανάγκη. Fingers crossed!
Σου το εύχομαι ολόψυχα, γιατί άμα σε πιάσει άστο. Σε κάθε περίπτωση θα βρεις και εκεί σκευάσματα που βοηθούν στην αντιμετώπιση.

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Αποφασίσαμε να έχουμε βαση το Ollantaytambo λοιπόν στην περιοχή του Κούζκο. Οι διανυκτερεύσεις εκει θα είναι σίγουρα 3. Ισπανικά δεν προλαβαίνουμε να μάθουμε μέχρι τότε χαχα οπότε θα πάμε ψάχνοντας. Το οτι θα ειναι ultra high season μακαρι να φανεί και θετικό ( ; ) βρίσκοντας ίσως άτομα να ακολουθήσουν μαζι μας με shared taxi κλπ..
Στο μεταξύ η μέρα για το Ματσου Πίτσου αποφασίστηκε να ειναι η μολις 3η του ταξιδιού και οχι η 4.
(29/7 Λίμα
30/7 κουζκο και απευθειας ολανταιταμπο για προσαρμογή
31/7 πρωι τρενο για AC και μεσημέρι MP)
Αποφασίσαμε έτσι ωστε να έχουμε την ευκαιρία 1/8 να βρισκόμαστε στο Ollantay μήπως βρούμε και παρακολουθήσουμε κάποιο έθιμο εκεί κοντά για την ημέρα της Pachamama.
Ελπίζω να μη μας επηρεάσει τόσο πολύ το υψόμετρο σε συνδυασμό με την κούραση των ταξιδιών και δεν τα καταφέρουμε για Ματσου Πιτσου..ομως δε νομίζω.
Γνώμες;
Μια χαρά είναι! Εγώ μάλιστα το 'χα κάνει και σερί μετά το υπερατλαντικό στη Λίμα απευθείας Κούσκο και Ογιανταϊτάμπο, λες και με κυνηγούσαν. Επίσης, από την ανησυχία μου να μην χάσω τον ονειρεμένο μου προορισμό είχα ξεκινήσει κι εγώ την ακεταζολαμίδη δύο μέρες πριν από το Κούσκο.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.366
Μέλη
40.014
Νεότερο μέλος
nloalgjs12

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom