Ταξίδι του μέλιτος

andrew rodopoulos

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπέρα σας παιδιά. Είμαι νέος στο forum και θα ήθελα τη βοήθειά σας για το ταξίδι του μέλιτος, από εσάς καθώς εγώ δεν είμαι και ο αρμόδιος να απαντήσω. Από εξωτερικό έχω πάει μόνο στο Άμεστερνταμ στην Ολλανδία, άρα καταλαβαίνετε ότι δεν έχω μεγάλες παραστάσεις. Τώρα όσον αφορά την εβδομάδα του μέλιτος έχω καταλήξει :cool:σε δύο προορισμούς ανάλογα και με την διαθεσιμότητα και με τον χρόνο που έχουμε. Την Χαϊδελβέργη στη Γερμανία και την Βιέννη. Και τα δύο μου φαίνονται πολύ ωραία για αυτό που προσφέρουν. Θα ήθελα μια βοήθεια από εσάς που ξέρετε καλύτερα. Σας ευχαριστώ.
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Για ποια περιοδο μιλαμε; Αν δεν εχεις ταξιδεψει πουθενα αλλου στην Ευρωπη εκτος απο το Αμστερνταμ θα προτεινα Παρισι, Ρωμη, Φλωρεντια, Βενετια. Η Χαιλδεβεργη ναι μεν ειναι ομορφη αλλα για ενα διημερο, παραπανω ειναι βαρετη. Η Βιεννη παιζει.
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Οπως λεει και η Ερση ,αν κινηθεις αυστηρα εντος Ευρωπης ,τοτε να πας Παρισι ..Βενετια...τετοιες πολεις ενδεικνυνται για γαμηλια.
 

gyristroula

Member
Μηνύματα
96
Likes
11
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβουργο
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Με το καλό!Παντρεύτηκα κι εγώ πριν 1 μήνα αλλά επειδή έχουμε μια κορούλα επτά μηνών κανονίσαμε τελευταία στιγμή το ταξίδι μιας και ήμασταν διστακτικοί στο να την αποχωριστούμε για πρώτη φορά.Θέλαμε κάτι κοντινό και αρχική μας σκέψη ήταν η Μπρύζ.Τα εισιτήρια ήταν πανάκριβα και καταλήξαμε στην Βιέννη.Πολύ όμορφη πόλη,περάσαμε υπέροχα,αλλά στην περίπτωσή σας για κάτι πιο ρομαντικό θα επέλεγα Παρίσι!
Υ.Γ:Σκέψου και την Μπρύζ,έχω ακούσει ότι είναι πανέμορφη.Εγώ πάντως έκλεισα εισιτήρια και θα την επισκεφθώ το νέο έτος!
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.002
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom