Ταξιδιωτική Ιστορία του Μήνα Φεβρουάριος - Ιούλιος 2022

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Νέος Διαγωνισμός Ιστορία του Μήνα!

Έχουμε
3 εβδομάδες
για να αποφασίσουμε σε ποιες
3
από τις
15 διαγωνιζόμενες ταξιδιωτικές ιστορίες του 2022
θα ρίξουμε τις ψήφους μας.

Αρχίζουμε τώρα!

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Ωραία , ότι πρέπει να ξεκινήσει το διάβασμα Κυριακή απόγευμα ....

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Μεταφέρω εδώ τη συζήτηση για τους all star διαγωνισμούς των "ρετρό" ιστοριών που άνοιξε (ξανά) η @varioAthens. Ο @psilos3 εδώ έχει φτιάξει τα πάντα και χωρίς κόπο μπορώ να κάνω έναν χριστουγεννιάτικο επετειακό διαγωνισμό για τις πρώτες χρονιές του φόρουμ. Σκέφτομαι μόνο για 2007 - 2008. Μου φαίνονται πολλές οι ιστορίες όμως, Τι λέτε; Να τον τρέξουμε από περίπου 15/12 έως τα Φώτα;

Last edited:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Μεταφέρω εδώ τη συζήτηση για τους all star διαγωνισμούς των "ρετρό" ιστοριών που άνοιξε (ξανά) η @varioAthens. Ο @psilos3 εδώ έχει φτιάξει τα πάντα και χωρίς κόπο μπορώ να κάνω έναν χριστουγεννιάτικο επετειακό διαγωνισμό για τις πρώτες χρονιές του φόρουμ. Σκέφτομαι μόνο για 2007 - 2008. Μου φαίνονται πολλές οι ιστορίες όμως, Τι λέτε; Να τον τρέξουμε από περίπου 15/12 έως τα Φώτα;
Ωραια ειναι η ιδέα σου. Εμένα δεν μου φαίνονται πολλές οι ιστορίες και οι ημερομηνίες μια χαρά

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ωραια ειναι η ιδέα σου. Εμένα δεν μου φαίνονται πολλές οι ιστορίες και οι ημερομηνίες μια χαρά
Είναι 40+ ιστορίες :cool:.
Εγώ το βλέπω ως ένα πιο χαλαρό διαγωνισμό (γιατί στον άλλο παίζουμε ξύλο :bleh: ) που θα έχει τον χαβαλέ του και ας ψηφίσουμε και στα κουτουρού ή με όποιο κριτήριο θέλει ο καθένας. Απλά να έχει συμμετοχή :rolleyes:

Ένα άλλο θέμα είναι πως θα ψηφίσουμε: πόσες ψήφοι κτλ.

varioAthens

Member
Απο μενα ειναι ΝΑΙ

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Είναι 40+ ιστορίες :cool:.
Εγώ το βλέπω ως ένα πιο χαλαρό διαγωνισμό (γιατί στον άλλο παίζουμε ξύλο :bleh: ) που θα έχει τον χαβαλέ του και ας ψηφίσουμε και στα κουτουρού ή με όποιο κριτήριο θέλει ο καθένας. Απλά να έχει συμμετοχή :rolleyes:

Ένα άλλο θέμα είναι πως θα ψηφίσουμε: πόσες ψήφοι κτλ.
Χαχαχα οντως 40 ειναι πολλες! Απο την άλλη ψηφίζουμε οι συνήθεις ύποπτοι ...
Οι πιο πολλοι απο εμας θυμόμαστε τις ιστορίες ειδικά αυτες που βγήκαν πρωτες ...
Απο εμενα διαγωνισμός να ειναι και ότι να είναι .....

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ωχ, πάλι δική μου ιστορία όπως και της Εύας στο διαγωνισμό, ποιος την ακούει τη @varioAthens ...:haha::haha::haha:

να κάνω έναν χριστουγεννιάτικο επετειακό διαγωνισμό για τις πρώτες χρονιές του φόρουμ. Σκέφτομαι μόνο για 2007 - 2008. Μου φαίνονται πολλές οι ιστορίες όμως, Τι λέτε;
Εννοείται πως θέλουμε!
Δεν είναι πολλές οι ιστορίες όμως, αν σταθούμε μόνο στις νικήτριες των διαγωνισμών όπως είχαμε πει και είναι λογικό, μέχρι και το έτος 2009 έχουμε 25 πρωτιές που μπορούν να διαγωνιστούν.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ωχ, πάλι δική μου ιστορία όπως και της Εύας στο διαγωνισμό, ποιος την ακούει τη @varioAthens ...:haha::haha::haha:
.
Εσένα ιδίως θα σε έχουμε συχνά στους διαγωνισμούς. Ήταν να μη γίνει η αρχή :)
Εννοείται πως θέλουμε!
Δεν είναι πολλές οι ιστορίες όμως, αν σταθούμε μόνο στις νικήτριες των διαγωνισμών όπως είχαμε πει και είναι λογικό, μέχρι και το έτος 2009 έχουμε 25 πρωτιές που μπορούν να διαγωνιστούν.
Ααα δεν το είχα καταλάβει ότι μιλάμε για τις πρωτιές μόνο. Τότε οκ δεν είναι πολλές και μπορούμε να βάλουμε και το 2009. Είναι 13 μέχρι το 2008 ή 25 μέχρι το 2009.
3 ψήφοι κλασικά;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.409
Μέλη
40.040
Νεότερο μέλος
Vagakon

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα