Ταξιδιωτική Ιστορία του Μήνα Φεβρουάριος - Ιούλιος 2022

varioAthens

Member
Μπράβο σε νικητές και συμμετέχοντες, κι ένα μεγάλο ευχαριστώ που διαλέξατε την ασπρόμαυρη Χριστουγεννιάτικη εκδοχή μου, για το Παρίσι στην εποχή της πανδημίας που είναι αδύνατον πλέον να ξαναδώ με τέτοιες συνθήκες, ελάχιστους τουρίστες και απίστευτα φθηνή διαμονή και πτήση για τέτοιες μέρες και τόσο κεντρικά.
Πέρασαν κιόλας τέσσερα χρόνια ε, τι μου λέτε; Σαν χθές ήτανε θυμάμαι...
Υγεία να έχουμε να ταξιδεύουμε και να γράφουμε ιστορίες. :)
Συγχαρητηρια!!!

travelbreak

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Παιδιά, εντάξει! Ευχαριστώ πολύ.
Σε άλλα ευχαριστήρια μηνύματά μου τα έχω πει για το νόημα που δίνω εγώ στα βραβεία αυτά και στην περιγραφή των ταξιδιών. Και φυσικά στην αξία των γραπτών που μένουν (στο διαδίκτυο) και του κόπου που κάνουμε όσοι γράφουμε και αναρτούμε.
Να είναι καλά η ιστοσελίδα και ο διευθυντής της γιατί με το χακάρισμα που έγινε προ ημερών φοβήθηκα ότι χάθηκαν όλα. Μιας και το έφερε η κουβέντα, σκεφτόμουν αν υπάρχει τρόπος να κρατάμε εκτός ίντερνετ την κάθε ιστορία που μας αρέσει. Κάτι σαν αντιγραφή - επικόλληση, αλλά με τη μορφή που έχει στην αυθεντική έκδοση. Να έχουμε δηλαδή και όλη την επικοινωνία με τα μέλη που γράφουν κάτι. Δε νομίζω, αλλά μήπως ξέρει κάποιος περισσότερα;

varioAthens

Member
Σε άλλα ευχαριστήρια μηνύματά μου τα έχω πει για το νόημα που δίνω εγώ στα βραβεία αυτά και στην περιγραφή των ταξιδιών. Και φυσικά στην αξία των γραπτών που μένουν (στο διαδίκτυο) και του κόπου που κάνουμε όσοι γράφουμε και αναρτούμε.
Να είναι καλά η ιστοσελίδα και ο διευθυντής της γιατί με το χακάρισμα που έγινε προ ημερών φοβήθηκα ότι χάθηκαν όλα. Μιας και το έφερε η κουβέντα, σκεφτόμουν αν υπάρχει τρόπος να κρατάμε εκτός ίντερνετ την κάθε ιστορία που μας αρέσει. Κάτι σαν αντιγραφή - επικόλληση, αλλά με τη μορφή που έχει στην αυθεντική έκδοση. Να έχουμε δηλαδή και όλη την επικοινωνία με τα μέλη που γράφουν κάτι. Δε νομίζω, αλλά μήπως ξέρει κάποιος περισσότερα;
Ωραια ιδεα!!!
Και συγχαρητηρια βεβαιως...

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Συγχαρητήρια!

Εγώ το κάνω εδώ και χρόνια. Copy paste απλώς και έχω όλες τις ιστορίες μου αποθηκευμένες σε pdf.

travelbreak

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Εννοείς ότι κάνεις αντιγραφή - επικόλληση όσο κατεβατό σου επιτρέψει να πάρεις; Όχι print screen. Αυτό θα ήταν πιο ωραίο αλλά θέλει πολύ πετσόκομμα.
Το έκανα παλιά άλλα ήταν κουραστικό και άχαρο σε εμφάνιση (το Copy paste).

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εννοείς ότι κάνεις αντιγραφή - επικόλληση όσο κατεβατό σου επιτρέψει να πάρεις; Όχι print screen. Αυτό θα ήταν πιο ωραίο αλλά θέλει πολύ πετσόκομμα.
Γίνεται και με εκτύπωση σε pdf, σελίδα ανά σελίδα και μετά συρραφή σε ένα, έχει όμως δουλίτσα και παίδεμα. Ίσως να ναι προτιμότερη λύση υπό συνθήκες.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Με Ctrl + S μπορείς να αποθηκεύεις τις σελίδες όπως ακριβώς είναι, σαν ιστοσελίδες. Λίγο άβολο για ιστορίες που εκτείνονται σε πολλές σελίδες αλλά κρατάς ακριβώς το ίδιο φορμάτ όπως το βλέπεις εδώ.

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Πότε βγήκανε τα αποτελέσματα, χαμπάρι δεν πήρα! 2 στα 3. Pas Mal!🎈🎈
Συγχαρητήρια σε όλους!

travelbreak

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Με Ctrl + S μπορείς να αποθηκεύεις τις σελίδες όπως ακριβώς είναι, σαν ιστοσελίδες. Λίγο άβολο για ιστορίες που εκτείνονται σε πολλές σελίδες αλλά κρατάς ακριβώς το ίδιο φορμάτ όπως το βλέπεις εδώ.
Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία και θα δω τι γίνεται. Ευχαριστώ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.300
Μέλη
39.977
Νεότερο μέλος
davidbarker

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom