Ταξιδιωτική Ιστορία του Μήνα Φεβρουάριος - Μάρτιος 2019

travelbreak

Member
Μηνύματα
1.762
Likes
14.563
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Μιας και η ιστορία μου στη Νέα Ζηλανδία πήρε κι αυτή ένα βραβείο, ευχαριστώ όσους με συμπεριλαμβάνουν στα συγχαρητήριά τους.
Η προσπάθεια που κάνουν όσοι γράφουν τις ιστορίες τους, είτε διαγωνίζονται και κερδίζουν είτε όχι, είναι αξιέπαινη. Όλο και κάποιος θα τις χρειαστεί. Είτε για να περάσει ευχάριστα την ώρα του, είτε για να ενημερωθεί. Εγώ πήρα πολλές φορές πληροφορίες από ιστορίες που δε βραβεύτηκαν. Άρα η αξία υπάρχει και ας μη φαίνεται άμεσα.
 

Klair

Member
Μηνύματα
2.210
Likes
25.764
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Σας ευχαριστώ πολύ για το βραβείο! Είμαι ευγνώμων για την προτίμηση και την υποστήριξή σας. Συγχαρητήρια σε όλους εκείνους που αφιερώνουν χρόνο γράφοντας ιστορίες. Τα βραβεία είναι απλά ένας έπαινος, η πνευματική παρακαταθήκη όλων των συγγραφέων είναι το πραγματικό βραβείο το οποίο οφείλουμε να σεβόμαστε και να επικροτούμε με καλοπροαίρετα και ευγενικά σχόλια.
 
Last edited:

themischar

Member
Μηνύματα
490
Likes
4.573
Επόμενο Ταξίδι
Έλα (μου) ντε
Ευχαριστώ θερμά, για την υποστήριξη σας.
Το βραβείο ήταν κάτι που, ομολογουμένως, δεν το περίμενα ! Συγχαρητήρια σε αυτούς που μοχθούν για τη συγγραφή των ταξιδιωτικών ιστοριών τους ανεξάρτητα από βραβεία, επαίνους, Likes κλπ αφού με τα γραφόμενά τους όλο και κάπως βοηθούν τους αναγνώστες.
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.181
Μηνύματα
883.253
Μέλη
38.892
Νεότερο μέλος
Petr23

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom