• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Γενικά Αεροπορικά συμβάντα με Boeing και οχι μόνο.

paykopete

Member
Ρε πλάκα μας κάνουνε στην Boeing?Νταξει γενικά υπάρχουν περιστατικά, αλλά αυτοί τα τελευταία 2-3 χρόνια το έχουνε τερματίσει...

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Tα birdstrike δεν έχουν σχέση μόνο με το συγκεκριμένο ναυπηγείο, μπορεί να συμβεί σε όλους ;)

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
:rolleyes: μην το παραξηλώσουμε !

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Διαβολοβδομαδα για τη Ryanair..
Ξεκινησε με σκασμενα λαστιχα προσγειωση στο Μπεργκαμο κ ζημια στο διαδρομο, συνεχισε με φωτια στο Μπριντεζι κ κλεισιμο αεροδρομιου κ ακινητοποιηση με βλαβη στο Τραπανι που εστειλε τεχνικο τιμ. Παπα κ ξεματιασμα επειγοντως.
IMG_4494.png
IMG_4495.jpeg

IMG_4493.jpeg

Alexandrosx

Member
Πανικός σε πτήση της Malta Air

Εγω απο την ειδηση κραταω αυτο. Γιατι μου λυθηκε η απορια τι μπορει να σημαινει το nickname ενος συμφορουμιτη.
“Οι πιλότοι εξέπεμψαν αμέσως σήμα “PAN PAN”. Στην αεροπορική ορολογία, το σήμα αυτό υποδηλώνει μια επείγουσα κατάσταση που απαιτεί προτεραιότητα από τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας, χωρίς όμως να υπάρχει άμεσος κίνδυνος συντριβής, καθώς η κατάσταση παρέμενε υπό τον έλεγχο του πληρώματος.”

panpan

Member
Πανικός σε πτήση της Malta Air

Εγω απο την ειδηση κραταω αυτο. Γιατι μου λυθηκε η απορια τι μπορει να σημαινει το nickname ενος συμφορουμιτη.
“Οι πιλότοι εξέπεμψαν αμέσως σήμα “PAN PAN”. Στην αεροπορική ορολογία, το σήμα αυτό υποδηλώνει μια επείγουσα κατάσταση που απαιτεί προτεραιότητα από τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας, χωρίς όμως να υπάρχει άμεσος κίνδυνος συντριβής, καθώς η κατάσταση παρέμενε υπό τον έλεγχο του πληρώματος.”
Αν εννοείς εμένα, συνωνυμία. Υπάρχουν panpan, από τραγουδιστές, κινούμενα σχέδια, μπύρες, κρασιά, Στρήτ φουντάδικα κλπ. Τελευταία ανακάλυψα και αυτό...
Pan Pan (kingdom) - Wikipedia
Μήπως να αρχίσω να ζητάω πνευματικά δικαιώματα; Το πρώτο pan είναι από το όνομα μου, Παναγιώτης.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.329
Μέλη
39.987
Νεότερο μέλος
Mrsmoke

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα