ΗΠΑ Ταξιδιωτική ασφάλιση ΗΠΑ

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.572
Πηρε σήμερα τηλ ο @d4ydr33m3r(συνταξιδιώτης για Αμερική)στην addvalue κ μίλησε με μια κοπέλα εκεί..του είπε ότι αν νοσηλευτουμε πληρώνουμε μόνο την απαλλαγή κ το υπόλοιπο η ασφάλεια.. μας καλύπτει στην περίπτωση που νοσηλευτουμε..
Σας είπαν δηλαδή πως πληρώνεις επιτόπου μόνο την απαλλαγή και αυτοί τα βρίσκουν με το νοσοκομείο και πληρώνουν τα υπόλοιπα; Ελπίζω πως δεν εννοούν ότι τα πληρώνεις όλα αλλα μετά σου επιστρέφει η ασφαλιστική όλο το ποσό πλην της απαλλαγής.. Επίσης φαντάζομαι θα έχουν κάποια συνεργαζόμενα νοσοκομεία ανά περιοχή αν είναι να πληρώνουν απευθείας αυτοί..
 

erodios

Member
Μηνύματα
89
Likes
251
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ελπίζω πως δεν εννοούν ότι τα πληρώνεις όλα αλλα μετά σου επιστρέφει η ασφαλιστική όλο το ποσό πλην της απαλλαγής..
Υποθέτω ότι αυτό ακριβώς εννοούν, αφού για την υποβολή οποιασδήποτε απαίτησης πρέπει να συνυποβληθούν τα πρωτότυπα τιμολόγια και αποδείξεις μέσα σε 90 ημέρες από την έναρξη της θεραπείας.
Δεν γνωρίζω βέβαια εάν το νοσηλευτικό ίδρυμα είναι διατεθειμένο να παρέχει σχετική πίστωση ενόψει της ασφαλιστικής αποζημίωσης.
Insurance.jpg
 

agmi

Member
Μηνύματα
499
Likes
2.443
Μερικοι νομιζουνε οτι πανε στα ντοπια δημοσια νοσοκομεια. Στο νοσοκομειο της επαρχιας ισως γινει κατι. Τα νοσοκομεια ειναι επιχειρησεις, ακομα και με το medicare/medicaid πληρωνεις. Πληρωνεις, ανεβαζεις το claim το προωθει καποιος Ιρλανδος, Πακιστανος, Λιθουανος και η ιστορια συνεχιζεται.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.166
Μηνύματα
882.737
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
Adamamdia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom