Ταξιδιωτικα Γραφεια και δυσφημηση

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Μηνύματα
15
Likes
11
Επόμενο Ταξίδι
Μιανμαρ
Ταξίδι-Όνειρο
Aιγυπτος
Πριν από 8 μηνες περιπου εκανα μια αναρτηση στο site για συγκεκριμενο τουριστικο γραφειο που εξαπατησε 20 ταξιδιωτες.Σκοπος μου ητανε να ενημερωσω τους φιλους που ταξιδευουν και μονο αυτο.Βεβαια η αναρτηση κατεβηκε σε δευτερολεπτα ως “δυσφημιστικη”.Καθε άλλο, αλλα δεν εχει κανεις την απαιτηση να γνωριζουν ολοι τους νομους.Και την αγνοια του νομου “περι δυσφημησης” την εκμεταλευονται ολοι οι «ενδιαφερομενοι» για να μην καταφερει κανεις να κανει γνωστο το τι πραγματικα συνεβει.Μερικα μελη δε του site εκαναν ότι ηταν δυνατο για να κλεισουν το θεμα. Ο δε*****μου υπεδειξε το τι με περιμενει:αγωγες,αποζημιωσεις,δημευση περιουσιας, κρεμασμα στο Συνταγμα……….
Δυστυχως για ολους αυτους η πρωτη αποφαση βγηκε από τον ΕΟΤ και προβλεπει “κατοπιν των ανωτερω προτεινουμε την επιβολη αυστηρων κυρωσεων για ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ για την κατοχυρωση των δικαιωματων του πελατη-καταναλωτη καθως και για την πλημελλη παροχη υπηρεσιων που περιλαμβανοταν στο πακετο για το οποιο το γραφειο εχει την υποχρεωση επιστροφης των αντιστοιχων ποσων.
Φιλοι συγνωμη αν κουρασα αλλα οποιος νομιζει ότι εχει δικιο στις διεκδικησεις του νομιζω ότι αξιζει να προσπαθησει.
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.407
Likes
17.241
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μην ξαναλέμε τα ίδια αγαπητέ. Οι κανονισμοί του site είναι ξεκάθαροι, δεν επιδέχονται ερμηνείες και παρερμηνείες, ούτε υπάρχει καμία συνομωσία να "κλείνουν" τα θέματα όπως περιγράφεις από κάποια μέλη. Ο μόνος αρμόδιος και ο μόνος που αποφασίζει για το κλείσιμο τέτοιων θεμάτων εδώ είναι ο ιδιοκτήτης του, εγώ δηλαδή, και οι λόγοι είναι ξεκάθαροι και έχουν να κάνουν με την αφενός νομική πλευρά του ζητήματος την οποία δε μπορώ προσωπικά να καλύψω οικονομικά για ότι ζητήματα επιφέρουν τέτοιου είδους καταγγελίες, και αφετέρου με την προστασία κάθε επαγγελματία από τυχόν κακοπροαίρετες και ανώνυμες δημόσιες καταγγελίες.

Όποιος θέλει να κάνει καταγγελίες, απευθύνεται στα επίσημα όργανα, και αυτά είναι αρμόδια για να δράσουν. Εφόσον λοιπόν αυτό έκανες, πολύ σοφά πράτεις και μας ενημερώνεις. Όλα τα υπόλοιπα που γράφεις είναι άστοχα. Οι δε καταγγελίες σου προς άλλα μέλη της κοινότητας είναι κολάσιμοι και σε καμία περίπτωση επιτρεπτοί εδώ. Αν έχεις θέματα με κάποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο σου συνιστώ να ακολουθήσεις πάλι επίσημη οδό. Δημόσιες διαπομπεύσεις εδώ δε θα ξαναγίνουν δεκτές.
 
Μηνύματα
15
Likes
11
Επόμενο Ταξίδι
Μιανμαρ
Ταξίδι-Όνειρο
Aιγυπτος
Αγαπητε δεν αμφισβητω τις γνωσεις σου στο αντικειμενο στο οποιο σπουδασες αλλα ας εχω και εγω μια αποψη στη συκοφαντικη δυσφημηση.Εξ αλλου επειδη οπως λες εισαι ο ιδιοκτητης φανταζομαι οτι θα εχεις ρωτησει μια εταιρια αστικης ευθυνης για τους κινδυνους ενος τετοιου γεγονοτος.Οσο για τις θεωριες συνωμωσιας(ωραια ταινια ) δεν ειναι παντελως αβασιμες αν διαβαζες τις απαντησεις του ιδιοκτητη του ταξειδιωτικου γραφειου στα blogs που δημοσιευσαν την καταγγελια μας.Ηξερε ακομη και το ονομα του site σου!!!!!!
Δεν σκοπευω να ξανααπασχολησω το site,μονο μια ερωτηση εχω:Θα αφησεις να ανεβασω την αποφαση του δικαστηριου που θα γινει οπου ναναι;
Σ"ευχαριστω για την φιλοξενια.
 
Μηνύματα
607
Likes
115
Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
Είναι ολοφάνερο ότι δεν αντιλαμβάνεσαι επαρκώς τις νομικές διαστάσεις του ζητήματος. Άλλωστε δεν έχω την απαίτηση να γνωρίζεις επακριβώς τον Νόμο. Εάν όμως θέλεις σόνι και καλά να το δημοσιεύσεις υπάρχουν σχετικά side (Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών Νόμος κ.λ.π.) όπως και περιοδικά (Νομική Βιβλιοθήκη, Ο Συνήγορος κ.λ.π.).
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.407
Likes
17.241
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Στ'αλήθεια τώρα δε καταλαβαίνω τι είναι αυτά που λες. Ποιο αντικέιμενο και ποιες σπουδές; σου εξηγώ ένα απλό πράγμα και είναι η τελευταία φορά που το λέω, και το θέμα κλειδώνει: σε έναν δικτυακό τόπο που γίνονται δημόσιες καταγγελίες, δεν είναι ξεκάθαρο πόση ευθύνη έχει ο ιδιοκτήτης του τόπου, άσχετα αν οι καταγγελίες γίνονται από κάποιον άλλον. Επειδή λοιπόν εγώ ΔΕΝ έχω καμιά εταιρεία από πίσω ή κανένα στρατό νομικών, δεν επιτρέπω καμία δημόσια καταγγελία εδώ. Είναι τόσο απλό. Υπάρχουν χιλιάδες σάιτ που το επιτρέπουν, τα οποία απότι κατάλαβα χρησιμοποίησες κιόλας. Με γεια σου και χαρά σου. Όχι εδώ.

Topic locked.

EDIT: με πρόλαβε ο stavros_serres ο οποίος επίσης αυτά που σου γράφει είναι πολύ σωστά.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.297
Μηνύματα
887.081
Μέλη
38.964
Νεότερο μέλος
Sandofer

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom