Τα καλά να λέγονται

travelgeek

Member
Μηνύματα
33
Likes
1
Μετά την λακωνική παρότρυνση της Στέλλας, ξεκινάω αυτό εδώ το thread για να γράφουμε τα ΚΑΛΑ και ΦΤΗΝΑ που πρέπει να λέγονται για να μπορούν οι φίλοι ταξιδιώτες να τα επιλέγουν μιας που η παγίδα των ακριβών τιμών στους διάφορους προορισμούς μπορεί κάλλιστα να μας αδειάσει την τσέπη από το τουριστικό συνάλλαγμα και μετά να μην μας φτάνουν τα χρήματα για τα απαραίτητα σουβενίρ, μαγνητάκια, τσολιαδάκια και δώρα για τους συγγενείς και φίλους πίσω στην πατρίδα. :haha:

Προτείνω ως τίτλο να βάζουμε τον προορισμό (χώρα και περιοχή) αλλά και την χρονολογία που έγινε το ταξίδι και μετά στο θέμα μπορεί να δοθεί και μια περιγραφή του τι να περιμένει κανείς και πως να βρει το κατάστημα / ξενοδοχείο / εστιατόριο.

Τι λέτε?
 
Last edited by a moderator:

StellAnna

Member
Μηνύματα
921
Likes
362
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
΄Ελα μπράβο πολυταξιδεμένε.
Καλή αρχή.
:clap:
 

travelgeek

Member
Μηνύματα
33
Likes
1
Κωνσταντινούπολη Φεβρουάριος 2008

Για παράδειγμα:

Μια φτηνή εναλλακτική για να φάει κανείς γρήγορο και καθαρό φαγητό στα τουριστικά μέρη της Κωνσταντινούπολης είναι να επιλέξει τα μπουγατσάδικα ή μπουρεκάδικα που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης. μια μερίδα μπουρέκι με κρέας σερβιρισμένο σε πιάτο κάνει συνήθως 3-4 YTL και ένα φλιτζάνι τσάι κάνει 1-2 YTL είναι πολύ απλοί χώροι, με σπαρτιάτικη σχεδόν διακόσμηση και τα προτιμούν συνήθως οι ντόπιοι και όχι τόσο οι τουρίστες. Επίσης στο Sultanahmet υπάρχουν κάτι σαν καντίνες όπου μπορεί κανείς να πάρει ένα τοστ με τυρί (grilled cheese sandwich) για 2 YTL και ένα ποτήρι τσάι για 1 YTL.
 

travelgeek

Member
Μηνύματα
33
Likes
1
Λονδίνο, Soho, 2001

Πάνε βέβαια χρόνια, αλλά τα χρόνια που έχω να πάω Αγγλία είναι αντιστρόφως ανάλογα των χρόνων που έζησα εκεί πέρα. Το μαγαζί μπορεί να μην υπάρχει πια, αλλά λίγο πιο κάτω από το Bar Italia (2 λίρες ο καφές) βρισκόταν το Cafe Emm το οποίο είχε τρομερό φαγητό σερβιρισμένο μάλιστα, και σε πολύ λογικές τιμές. Καταπληκτικό ήταν το τηγανισμένο καμαμπέρ τους και το κοτόπουλο πανέ. Δεν έβγαινε πάνω από 10 -12 λίρες το άτομο. Αλλά έτσι και αλλιώς η περιοχή ήταν γεμάτη στα all you can eat κινέζικα.
 

domenica

Member
Μηνύματα
63
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
??????
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΚΑΛΑΠΑΓΚΟΣ
Στα Φηρα στη Σαντορίνη ένα καταπληκτικό μαγαζί με τέλεια θέα στο ηφαίστει είναι το Τέρψη στο δρόμο για το τελεφερικ.Ειναι λίγο μετά το κέντρο, είναι πιο φτηνό και γ θέα είναι σαφώς καλύτερη μιας και δεν έχεις ένα τσούρμο τουρίστες μπροστά σου.Επιπλέον έπαιζε πάντα τέλεια μουσική...
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.225
Μηνύματα
884.330
Μέλη
38.917
Νεότερο μέλος
drsofika

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom