• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Τα καλά τα στραβά και τα ανάποδα που συμβαίνουν σ΄αυτή τη χώρα.....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Το ξέρω ότι η καχυποψία είναι ένδειξη υπανάπτυξης, αλλά πως να μην είμαι καχύποπτος όταν όλες, σχεδόν, οι παραλίες του ΕΟΤ είναι Ακατάλληλες για κολύμβηση, κατά το ΠΑΚΟΕ ( Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών ) πάντα, ενώ αντίθετα Κατάλληλες όλες σχεδόν εκείνες που αντικειμενικά δεν μπορούν να "αξιοποιηθούν";Πόσο ποια αφελής να είμαι;Αποκαλείται, δηλαδή, να χαρακτηρίζουμε τις παραλίες "φιλέτα" Ακατάλληλες ούτως ώστε να πουληθούν "μπιτ παρά"; Να ξεπουληθούν;
Δηλαδή η παραλία στο Αυλάκι του ΕΟΤ στο Πόρτο Ράφτη είναι Ακατάλληλη για κολύμβηση; Ενώ πριν το λιμάνι είναι Κατάλληλη, στην ίδια περιοχή πάντα, επειδή κανείς δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί;
Μια υπόθεση κάνω ...

http://www.koutipandoras.gr/article/115186/oi-katalliles-kai-akatalliles-paralies-tis-attikis

paefstra

Member
Το ξέρω ότι η καχυποψία είναι ένδειξη υπανάπτυξης, αλλά πως να μην είμαι καχύποπτος όταν όλες, σχεδόν, οι παραλίες του ΕΟΤ είναι Ακατάλληλες για κολύμβηση, κατά το ΠΑΚΟΕ ( Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών ) πάντα, ενώ αντίθετα Κατάλληλες όλες σχεδόν εκείνες που αντικειμενικά δεν μπορούν να "αξιοποιηθούν";Πόσο ποια αφελής να είμαι;Αποκαλείται, δηλαδή, να χαρακτηρίζουμε τις παραλίες "φιλέτα" Ακατάλληλες ούτως ώστε να πουληθούν "μπιτ παρά"; Να ξεπουληθούν;
Δηλαδή η παραλία στο Αυλάκι του ΕΟΤ στο Πόρτο Ράφτη είναι Ακατάλληλη για κολύμβηση; Ενώ πριν το λιμάνι είναι Κατάλληλη, στην ίδια περιοχή πάντα, επειδή κανείς δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί;
Μια υπόθεση κάνω ...

http://www.koutipandoras.gr/article/115186/oi-katalliles-kai-akatalliles-paralies-tis-attikis
Αν είσαι καχύποπτος, μπορείς να κάνεις και ο ίδιος μέτρηση στο Γενικό Χημείο του Κράτους και με πολύ χαμηλό κόστος.
Προσωπικά θεωρώ ότι κανένας έλεγχος που διενεργείται Μάιο δεν αποτυπώνει την εικόνα του Ιουλίου/ Αυγούστου στις παραλίες αφού τα ξενοδοχεία και οι οικισμοί είναι σχεδόν άδειοι και τα λύματα λιγότερα. Δηλαδή τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Αν είσαι καχύποπτος, μπορείς να κάνεις και ο ίδιος μέτρηση στο Γενικό Χημείο του Κράτους και με πολύ χαμηλό κόστος.
Προσωπικά θεωρώ ότι κανένας έλεγχος που διενεργείται Μάιο δεν αποτυπώνει την εικόνα του Ιουλίου/ Αυγούστου στις παραλίες αφού τα ξενοδοχεία και οι οικισμοί είναι σχεδόν άδειοι και τα λύματα λιγότερα. Δηλαδή τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.
Αυτό λέω εγώ;
Αλλά, εν πάσει περιπτώσει, για να βεβαιωθείς μια και είναι και φθηνά, κάνε και εσύ μια ανάλυση στο Γενικό Χημείο του Κράτους, τον Ιούλιο-Αύγουστο.

chrisbd

Member
Συναντά ο Σόιμπλε τον Στουρνάρα και του λέει: «Μπορεί να αλλάξατε υπουργό οικονομικών, αλλά δεν θα αλλάξετε πολιτική...». Κι ο Στουρνάρας του απαντά: «Μην ανησυχείτε, θα διαφυλάξουμε τις Θερμοπύλες»

Αει στο καλό ....ο Λεωνίδας είσαι μωρέ και δεν σε γνώρισα;; μπερδεύτηκα γιατί δεν είδα την περικεφαλαία...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.014
Μέλη
39.728
Νεότερο μέλος