Τα χειρότερα και τα καλύτερα Hotel που έχουμε μείνει

MIAT

Member
Μηνύματα
417
Likes
1.125
Ταξίδι-Όνειρο
Svalbard, Κίνα, Αλάσκα
Απο τα καλύτερα που έχω μείνει είναι στη Βιέννη PaKat Suites τεράστια δωμάτια με τεράστια μπάνια γενικά super...Α επίσης στη Βουδαπέστη στο Hilton Budapest westEnd έχω μείνει και σε πάρα πολύ ωραια στην Ελλάδα Κρήτη και Ρόδο αλλά ας όψεται η απαγόρευση!!!χιχι:xmas_cheesygrin:
 

antonias

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
Δεν υπάρχει χειρότερο ξενοδοχείο από το Novotel Tour Eiffel στο Παρίσι! Χλιδή στους κοινόχρηστους χώρους αλλά το δωμάτιο βρώμικο, σκόνη παντού, σπασμένα πλακάκια στο μπάνιο, ο νιπτήρας έσταζε στα πόδια μας- κανείς δεν ανταποκρίθηκε για να το διορθώσει-. Το χειρότερο όλων ήταν η μυρωδιά του δωματίου. :xmas_evil:Φυσικά και κάναμε φασαρία γιατί είχαμε πληρώσει του κόσμου τα λεφτά. Βλέπετε θεωρείται από τα καλύτερα γιατί βρίσκεται κοντά στον Πύργο του Άιφελ.
Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι το Hilton είναι εγγύηση.
Ένα όμως από τα καλύτερα που έχω μείνει είναι και το crown plaza στην Αυστρία. Άψογη εξυπηρέτηση, καθαριότητα, πολύ προσεγμένο.
 

mapi

Member
Μηνύματα
52
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Ταξίδι-Όνειρο
αφρική
το καλύτερο που μου έρχεται πρώτο ήταν το radisson sas στην Κωνσταντινούπολη με υπερ ευγενικό προσωπικό, καθαρό..δεν έχω λόγια.
το χειρότερο κάπου στο λιμάνι της Αλοννήσου όπου δεν έιχε νερό για μπάνιου, για να μπείς στην τουαλέτα έπρεπε να είσαι ζογκλερ και η τηλεόραση ήταν χαλασμένη. η φοβερή ατάκα της ιδιοκτήτη για την τηλεόραση ήταν " βρες έναν ηλεκτρολόγο για να την φτιάξει και εγώ θα τον πληρώσω!!"
 
Μηνύματα
88
Likes
16
Ταξίδι-Όνειρο
Όλος ο κόσμος

Boxeraki

Member
Μηνύματα
187
Likes
182
Επόμενο Ταξίδι
Χαβάη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα
Τα χειρότερα που έχω μείνει είναι..1ον στην Γενεύη το Hotel Drake..και δεύτερο στην Ρώμη ένα που δεν θέλω να κάνω την παραμικρή προσπάθεια να θυμηθώ πως το λένε...το πληρώσαμε και 165 euro την βραδια!

Ευτυχώς τα καλά είναι περισσότερα θα αναφέρω μερικα..
Στην Βουδαπέστη το InterContinental Budapest ζητώντας δωμάτιο με θεα στον ποταμό κινδυνεύεις να αφιερώσεις περισσότερες ώρες εντός ξενοδοχείου από όσο πρέπει..η εικόνα που βλέπεις απο το δωματιο είναι σαν από Καρποσταλ...

Στην Βαρκελώνη το Hotel Silken Diagonal Barcelona Sobre el hotel
και τελος στην Πράγα το αγαπημένο μου ξενοδοχείο: Hotel Maximilian που δεν σε κερδίζει επειδή είναι το πιο πολυτελές που μπορείς να βρείς..αλλα για μικρές μικρές λεπτομέρειες που βοηθάνε στην καλύτερη διαμονή σου στην πόλη..σε ένα από τα ταξίδια μου στην Πράγα είδα και από πρώτο χέρι ποσο καλά αντιμετωπίζουν καταστάσεις που ναι μεν προέρχονται από αυτούς και έχουν την πλήρη ευθύνη..αλλα έχουν και τον τρόπο να δίνουν λύσεις χωρίς ο πελάτης να μείνει δυσαρεστημένος σε καμια περίπτωση...
Eχοντας κάνει την κράτηση μας στο maximilian φτάνοντας εκεί μας ενημερώνουν ότι υπάρχει πρόβλημα και τέλος πάντων δεν υπάρχει διαθέσιμο δωμάτιο..Ομως δεν μας άφησαν να αγχωθούμε ούτε για ένα δευτερόλεπτο...με ένα χαμόγελο μας είπαν να βάλουμε το αυτοκίνητο μας στο parking τους και μάλιστα για την αναστάτωση δεν θα μας χρέωναν τίποτα..κατόπιν κάλεσαν δικό τους αυτοκίνητο και μας μετέφεραν σε αυτό: Prague Hotel - Kings Court ***** - Home / Hotel Kings Court που είναι σίγουρα πιο πολυτελές και πιο ακριβό... εννοείτε χωρίς καμια επιπλέον χρέωση..
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.145
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καλυτερο: Kempinski Cornivous στη Βουδαπεστη.

Χειροτερο: η φοιτητικη εστια του Πανεπιστημιου της Βαρκελωνης στην Μπανταλονα.

Αγαπημενο: The Marylebone στο Λονδινο
 

ZephX

Member
Μηνύματα
401
Likes
198
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Η καλύτερη αλυσίδα που έχω μείνει είναι η Peninsula. Ειδικότερα στο Hong Kong και στο Chicago είναι απλά έτη μακριά απο άλλες 5* εταιρίες. Βέβαια οι τιμές είναι απαγορευτικές.

Χειρότερο 5* ήταν στο Μιλάνο αλλα δεν θυμάμαι πως το λένε. Προσωπικό χάλια, πρωινό χάλια, το δώματιο μικρό και μύριζε...Α πεταμένα λεφτά επίσης το Belvedere στη Μύκονο. Θυμίζει εντελώς late 90s modern American, πανάκριβο χωρίς να μπορεί να παρέχει το αντίστοιχο σέρβις (για τα λεφτά του)...

Καλύτερο απο άποψη τιμής/ποιότητας που έχω μείνει στην Ευρώπη ήταν το Corinthia Budapest (90 US$ για το δίκλινο)...

Δεν έβαλα χειρότερο απο άποψη αστέρων γιατί πιστεύω ότι τα φτηνά μέρη που έχω μείνει ήταν όπως ακριβώς τα περίμενα οπότε δεν μπορώ να παραπονεθώ. Απο αυτά το χειρότερο ήταν ένα Red Roof Inn στην Αμερική που πλήρωσα 25$ επειδή είχε χαλασμένο μπάνιο...
 

htz_markos

Member
Μηνύματα
39
Likes
22
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο-Αμστερνταμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κέιπ Τάουν
Καλύτερα : Radisson Hotel Disney Resort στη Disneyland αν και πολλα χρονια πριν. Hotel V Frederiksplein στο Αμστερνταμ, Leonardo Royal Hotel Berlin - πολύ αγαπημένο και πολύυυ φθηνο.

Χειρότερα: Ενα χόστελ στη Ρώμη δε θυμάμαι καν πως το λένε, κι άλλο ένα στη Φλωρεντία (το ειχαμε δει λοου μπατζετ γύρος Ιταλίας -καλά να πάθουμε!)
 

marquis

Member
Μηνύματα
1.284
Likes
898
Καλύτερο Ξενοδοχείο: Cour des Loges, στη Λυών, μέσα στη παλιά πόλη, άψογη εξυπηρέτηση, υπέροχη διακόσμηση, τελείως ατμοσφαιρικό!
Χειρότερο Ξενοδοχείο: Le Meridien Montparnasse στο Παρίσι, απόλυτα απρόσωπο, όχι πολύ καθαρό, χαοτικό και χωρίς χαρακτήρα
 

Kleanthis

Member
Μηνύματα
54
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
Ροή.
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
Καλύτερο: Πέντε αστέρων στο Καρπενήσι.
Χειρότερο: Ένα παμπάλαιο στη Βούλα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.981
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom