Τελευταίες προσθήκες στη Gallery

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.406
Likes
17.237
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Από σήμερα δημιουργείται μια νέα υπο-ενότητα στα forum, κάτω από το φόρουμ "Περί του TravelStories", που ονομάζεται "τελευταίες προσθήκες στη gallery".

Σε αυτό το φόρουμ, θα δημοσιεύονται αυτόματα και κάθε μία ώρα οι 20 τελευταίες φωτογραφίες που τοποθετούν τα μέλη στη φωτογραφική γκάλερυ του travelstories. :)

Ο σκοπός της συγκεκριμένης ενότητας είναι καθαρά ενημερωτικός, ώστε να εμφανίζονται οι φωτογραφίες που καθημερινά μπαίνουν στη γκάλερυ, και να μπορούν τα μέλη να τις βλέπουν και να τις σχολιάζουν, και να μην "χάνονται" :)

ΥΓ. Τα θέματα που θα δημιουργούνται αυτόματα από τη gallery σε αυτό το φόρουμ δε θα εμφανίζονται στα "νέα μηνύματα" για να μην υπάρχει σύγχιση με τα νέα μηνύματα στο φόρουμ. Επομένως όσα μέλη θέλουν να έχουν μια εικόνα του τι γίνεται στη γκάλερυ, θα πρέπει να τσεκάρουν καθημερινά το συγκεκριμένο φόρουμ :) :)
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.974
Likes
9.405
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Το βρισκω πολυ χρησιμο.Επισκεπτομαι συχνα την γκαλερι και κοιταζω για τυχον νεες φωτο , καποιες απο μερη που με ενδιεφεραν μου εχουν ξεφυγει κατα καιρους..Πολυ καλο , ευχαριστουμε :)
 

mpiftex

Member
Μηνύματα
892
Likes
265
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Η λειτουργία αυτή έχει ένα μικρό ελάττωμα, όχι ιδιαίτερης σημασίας είναι η αλήθεια:
Στη λίστα μελών εμφανίζεται η "Gallery" ως χρήσης! Αν κάνεις κατάταξη ανά αριθμό μηνυμάτων θα το δεις εύκολα. Αν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει εξαίρεση της από τη λίστα. (γιατί όπως πάει θα περάσει και την go2dbeach :p)
Μάλιστα έχει και δικό της προφίλ Gallery. Η αλήθεια είναι πως μπαίνω σε πειρασμό να της στείλω προσωπικό μήνυμα για να δω τι θα γίνει! :D Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως κατά μέσω όρο μπαίνουν 9,21 νέες φωτογραφίες τη μέρα.
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.406
Likes
17.237
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Χαχαχαχαχα! Έχεις δίκιο, αλλά στη νέα λίστα αξιολόγησης έχει εξαιρεθεί, δεν ξέρω σε ποια λίστα αναφέρεσαι - μήπως στην απλή λίστα μελών; εκεί ναι εμφανίζεται, θα προσπαθήσω να δω αν μπορώ να το εξαιρέσω. :)
 

mpiftex

Member
Μηνύματα
892
Likes
265
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Ναι για την απλή λίστα λέω. Εντάξει δεν έχει σημασία αλλά αν έχει δικό της προφίλ τουλάχιστον ας φτιάξει το χάρτη της!! :haha::haha:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.274
Μηνύματα
885.888
Μέλη
38.947
Νεότερο μέλος
anthger

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom