Τελικός UEFA Champions League

Christian

Member
Μηνύματα
595
Likes
95
Κρατήστε και μια πισινή,γιατί υπάρχει περίπτωση να φάμε καμιά ''σούπα'' καλοκαιριάτικα ;)
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.234
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
CAMPEOOOOOOOOOOOOOOOOONES
CAMPEOOOOOOOOOOOOOOOOONES

OEEEEEE OEEEEEEEEE OEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Ετσι γλενταει η Μπαρτσελόνα:clap::clap::clap:
 

vagantos

Member
Μηνύματα
2.030
Likes
1.610
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Η Καταλονία γενικά και η Μπαρτσελόνα ειδικότερα πάντα έτρωγαν, τρώνε και θα τρώνε σφαλιάρες... πάντα θα τους φταίει ο Φράνκο, το κράτος της Μαδρίτης , η θάλασσα , ο αέρας, τα ρούχα τους, ο Φίγκο , οι πάντες... είναι γεννημένοι στη μιζέρια και στον κομπλεξισμό... πάντα μα πάντα αδικημένοι... φουκαράδες... και το κύπελλο να πάρουν το βράδυ πάλι κάτι θα βρουν να μιζεριάσουν... το έχουν στο αίμα τους... πέστε ότι θέλετε, ότι η Βαρκελόνη είναι ωραία, έχει θάλασσα, ωραίο φαί , τον Γκαουντί τα πάντα... ότι και να κάνει όμως Μαδρίτη δεν θα γίνει ποτέ γιατί Μαδρίτη είναι μία... η παντοτινή πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας...
Ευτυχώς που βαλες και τον Φιγκο και πήρε ποοδσφαιρικό χρώμα η παράγραφος, sir.
 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.371
Likes
6.868
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
στο ρελαντί ήρθε η νίκη και η κατάκτηση της ευρωπαικής κούπας!!!
:clap::bleh:

Barça, Barça, Barça!!!
 

Leftris B

Member
Μηνύματα
1.784
Likes
1.111
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
:clap::clap::clap::clap: οι αγγλόφωνοι που εξαφανίστηκαν? μόνο το χ. μπιζέλι δήλωσε παρών...
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Bαλτε νετ να δειτε πως γλεντάνε στη ραμπλα.
Η πρώτη ισπανική ομάδα που κάνει τρεμπλ (πρωτάθλημα, κυπέλο, τσαμπιονς λιγκ)
 

Nikos5050

Member
Μηνύματα
535
Likes
137
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
I am so bloody sad I could drink the whole pub
 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.371
Likes
6.868
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
για την ιστορία:


Η Μπαρτσελόνα ανάγκασε την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ να... υποκλιθεί στην ανωτερότητα της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Καταλανοί κέρδισαν δίκαια με 2-0 στο "Ολύμπικο" της Ρώμης και έβαλαν στην τροπαιοθήκη τους τον τρίτο τίτλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα οι "μπλαουγκράνα" πέτυχαν το "τρεμπλ" στη φετινή περίοδο (πρωτάθλημα, κύπελλο, Τσάμπιονς Λιγκ) κάτι που για πρώτη φορά το πετυχαίνει ισπανική ομάδα στα χρονικά του ποδοσφαίρου. Δράστες της νίκης της Μπάρτσα, οι Ετό στο 10ο λεπτό και Μέσι στο 70ο. Μέχρι το πρώτο δεκάλεπτο η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον έλεγχο του αγώνα έχοντας μάλιστα πέντε σουτ προς την εστία του Βαλντέζ. Οι Καταλανοί στην πρώτη τους επίθεση έβαλαν "φωτιά" στις κερκίδες του "Ολύμπικο" με τον Ετό να "ζωγραφίζει" στην άμυνα της Γιουνάϊτεντ και με πλασέ να ανοίγει το σκορ (10' 1-0). Το γκολ του Καμερουνέζου άλλαξε άρδην το σκηνικό του αγώνα καθώς πλέον οι παίχτες του Γκουαρντιόλα έκαναν ότι ήθελαν με πρωτεργάτες τους Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι, Πουγιόλ απέναντι στους "σαστισμένους" "κόκκινους" που δεν μπορούσαν να τους ανακόψουν αλλά και να δημιουργήσουν κινδύνους στην εστία του Βαλντέζ. Ο Μέσι απείλησε την εστία του Φαν ντε Σαρ στο 19' με "κεραυνό" έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο άουτ. Η κυριαρχία της Μπαρτσελόνα συνεχίστηκε σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο αν και οι δύο ομάδες "κατέβασαν ταχύτητα" στα τελευταία λεπτά. Ωστόσο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πάλι οι Καταλανοί μπήκαν πιο ορεξάτοι και στο 49' παραλίγο να πανηγυρίσουν το δεύτερο γκολ. Ο Ανρί πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του σούταρε από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή αλλά ο Φαν ντε Σαρ έδιωξε με τα πόδια. Τρία λεπτά αργότερα (52') ο Ολλανδός πορτιέρο των "κόκκινων" είδε το κάθετο δοκάρι να αποκρούει το φάουλ του Τσάβι και να του στερεί την δυνατότητα να χριστεί σκόρερ. Η Μπαρτσελόνα συνέχισε να επιτίθεται και να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες της Γιουνάϊτεντ όπως και στη φάση του 70ου λεπτού όπου ο Μέσι σφράγισε τη νίκη. Η σέντρα του Τσάβι ήταν... συστημένη στο κεφάλι του Αργεντινού που με φαλτσαριστή κεφαλιά "έγραψε" το τελικό 2-0. Η Μάντσεστερ προσπάθησε να αντιδράσει στα επόμενα λεπτά χάνοντας κάποιες... μικροευκαιρίες αλλά η Μπαρτσελόνα ήταν εκείνη που έψαχνε και τρίτο τέρμα με περισσότερες αξιώσεις όπως στη φάση του 74' (κεφαλιά στο φάουλ του Τσάβι), όσο και σε εκείνη του 85', που "έσκαψε" τη μπάλα αλλά ο Φαν ντερ Σαρ μόλις που πρόλαβε να αποκρούσει.
Κίτρινες: Πικέ - Κρ. Ρονάλντο, Σκόουλς, Βίντιτς
Διαιτητής: Μάσιμο Μπουζάκα (Ελβετία)
Μπαρτσελόνα (Γιόζεφ Γκουαρντιόλα): Βαλντές, Πουγιόλ, Τουρέ, Πικέ, Σιλβίνιο, Μπούσκετς, Τσάβι, Ινιέστα (90΄+ Πέδρο), Μέσι, Ετό, Ανρί (72΄ Κεϊτά).
Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ (Αλεξ Φέργκιουσον): Φαν ντερ Σαρ, Ο΄ Σέι, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Παρκ (66΄ Μπερμπάτοφ), Κάρικ, Αντερσον (46΄ Τέβες), Γκιγκς (75΄ Σκόουλς), Κρ. Ρονάλντο, Ρούνι.
Πηγή:
ERTonline
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.207
Μηνύματα
883.770
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom