Τηνος η Σύρος για διακοπές κορίτσοπαρεα;

Evi_Stav

Member
Δεν έχεις παρά να μας πεις μια παραλία και ένα μπαρ για να αποδείξεις ότι είμαι.
Bar:
Κάκτος
Omma
Κουρσάρος
Αργοναύτης

Παραλίες:
Alohari Beach Bar
Sundara Beach Bar
Lefko Beach Bar
Και εννοείται το beach bar στην Κολυμπήθρα

Πραγματικά μας τρολάρεις και επιμένεις κιόλας!

marga

Member
Bar:
Κάκτος
Omma
Κουρσάρος
Αργοναύτης

Παραλίες:
Alohari Beach Bar
Sundara Beach Bar
Lefko Beach Bar
Και εννοείται το beach bar στην Κολυμπήθρα

Πραγματικά μας τρολάρεις και επιμένεις κιόλας!
three donkeys
village
Σίβυλλα
Abada
Καλαις
Sunset

—————
Lala louza
Bianco
Ελιά (γενικα
Όλος ο Άγιος Φωκας κατά μήκος έχει beach bars)
Riviera

tatooine

Member
Τα σπαει δεν τα σπαει εγω εκλεισα εισητηρια..
Και καλά έκανες. Σιγά μην επηρεάσουν τις διακοπές σου οι γνώμες καθενός.
Πάντως έκανα μια σκέψη, δεν ξέρω μπορεί και να υπάρχει.
Σκέφτηκε κάποιος να βάλει ταχύπλοα για το διπλανό νησί (ονόματα δεν λέμε) ώστε να πάει να διασκεδάζει ο κόσμος το βράδυ και να επιστρέφει ξημερώματα.
Θα πληρώνουν φτηνή διαμονή Τήνο θα ξεφαντώνουν δίπλα.
🤣🤣🤣

Evi_Stav

Member
Και καλά έκανες. Σιγά μην επηρεάσουν τις διακοπές σου οι γνώμες καθενός.
Πάντως έκανα μια σκέψη, δεν ξέρω μπορεί και να υπάρχει.
Σκέφτηκε κάποιος να βάλει ταχύπλοα για το διπλανό νησί (ονόματα δεν λέμε) ώστε να πάει να διασκεδάζει ο κόσμος το βράδυ και να επιστρέφει ξημερώματα.
Θα πληρώνουν φτηνή διαμονή Τήνο θα ξεφαντώνουν δίπλα.
🤣🤣🤣
Το τελευταίο πλοίο της Golden Star φτάνει Μύκονο από Τήνο 22:40 και το πρώτο φεύγει 07:35 οπότε, κατά κάποιο τρόπο, ήδη υπάρχει :lol:

Η φθηνή διαμονή στην Τήνο, βέβαια, δεν ξέρω αν ακόμα υπάρχει :lol:

marga

Member
Φτηνή η Τηνος;; Χα χα χα!!!
Ούτε καν!
Έχει ανέβει τόσο πολύ το νησί τα τελευταία χρόνια που θα μου έκανε εντύπωση αν μες τον Αύγουστο βρει κάποιος δωμάτιο κάτω από 100€

tatooine

Member
Φτηνή η Τηνος;; Χα χα χα!!!
Ούτε καν!
Έχει ανέβει τόσο πολύ το νησί τα τελευταία χρόνια που θα μου έκανε εντύπωση αν μες τον Αύγουστο βρει κάποιος δωμάτιο κάτω από 100€
Καλά 100 εύρω δεν το λες και ποσό αν δεις τι παίζει παραδίπλα.
Όπως και να έχει δεν θα επέλεγα κανένα από τα δυο που ζητάνε πληροφορίες οι κοπέλες γιατί υπάρχουν καλύτερες επιλογές.
Προσωπικά πάνω κάτω είναι όλα τα ίδια, οι παροχές αλλάζουν. Άρα πάω σε αυτό που μου προσφέρει περισσότερα ακόμα και αν χρειαστεί να μείνω λιγότερο λόγω κόστους.

8anstavrop

Member
three donkeys
village
Σίβυλλα
Abada
Καλαις
Sunset

—————
Lala louza
Bianco
Ελιά (γενικα
Όλος ο Άγιος Φωκας κατά μήκος έχει beach bars)
Riviera
https://www.tripadvisor.com.gr/Attr...okas_Tinos_Cyclades_South_Aegean.html#REVIEWS

https://www.tripadvisor.com.gr/Rest...h_Restaurant-Tinos_Cyclades_South_Aegean.html

https://www.tripadvisor.com.gr/Attr...b-Tinos_Town_Tinos_Cyclades_South_Aegean.html

https://www.tripadvisor.com.gr/Rest...ari-Panormos_Tinos_Cyclades_South_Aegean.html

lhttps://www.tripadvisor.com.gr/Attr...ties-c61-t52-Tinos_Cyclades_South_Aegean.html

Ο καθένας έχει προφανώς διαφορετική αίσθηση τι μπορεί να σημαίνει μπιτσόμπαρο και παραλία και διασκέδαση και ο κόσμος απαντάει παραπάνω. Επίσης αν μπορεί να κολυμπήσει στο βούρκο από το Φωκά μέχρι τα Κιόνια στον Πάνορμο όποτε κόψει ο βοριάς ... στο πουθενά και τις Κολυμπήθρες ... Η μόνη παραλία που αξίζει αν Λαούτι νότια μεγάλη και πάντα απάνεμη κάπου κοντά στο βιολογικό νομίζω. Πιθανότατα κάποια στιγμή μπορεί να ξαναπάω αλλά σίγουρα όχι για να κλαμπάρω ούτε γνωρίσω τρελές παραλίες ούτε τα δαιδαλώδη καλντερίμια με την τεράστια χώρα. Υπάρχουν άλλα νησιά για τέτοιες καταστάσεις. Η Τήνος έχει μια άγρια ομορφιά κυρίως με τα χωριά της από τον Τριαντάρο - δυο Χωριά ως και το Βώλακα ψηλά με σπουδαία αρχιτεκτονική και αισθητική. Τα Υστέρνια και ο Πύργος τρομερές τοποθεσίες αλλά όχι βρε για παιδιά 25 χρονών... Έχοντας γυρίσει όλες τις Κυκλάδες τα τελευταία 20 χρόνια αν ήμουν 25 χρονών με φιλαράκια εγώ θα πήγαινα Πάρο για νυχτερινή διασκεδαση και Μύκονο για χώρα χάος, μπιτσόμπαρα, κυρίως παραλίες, Σαντορίνη μόνο για το τοπίο και για δυο τρία καλά μπιτσομπαρα περισα περιβολο. Αν η παρέα είναι ροκ Αμοργό - Αστυπάλαια - Ιο. Καλό καλοκαίρι.

marga

Member
τα Κιόνια δεν είναι καλή επιλογή για μπάνιο αλλά ο Άγιος Φωκας έχει πολύ ωραία νερά
Στον Άγιο Ρωμανό είναι κρυστάλλινα
Στη μικρή κολυμπήθρα (προφανώς όταν δεν έχει μποφορια) δίπλα στα βράχια βλέπεις ένα κάρο ψάρια και νερά επίσης κρυστάλλινα
Στη μεγάλη κολυμπήθρα έχει viral τοποθεσία με επικά κοκτειλς και dj sets σχεδόν καθημερινά
Στη Ροχαρη επίσης έχει φουλ νεαρό κόσμο με events.

Σίγουρα όταν φυσάει πολύ ζορίζει για μπάνιο, αυτό ισχύει για αρκετά μέρη των Κυκλάδων.

Εγώ έφτασα 35χρ και κάθε καλοκαίρι βλέπω πολλά νεα παιδιά στο νησί , στο tik tok γεμίζει από βιντεάκια. Στα πανηγύρια γίνεται της ποπης απο νεαροκοσμο.
Η Χώρα είναι μικρή σχετικά αλλά αν κάποιος θέλει βόλτα για περπάτημα, θα βρει πολύ πολύ γραφικά σοκάκια στα δεκάδες χωριά που έχει το νησί. Το μοναδικό με τόσα χωριά.

Αν κάποιος περιμένει να πάει να πάει να δει τα αίσχη της Μυκόνου με τις σαμπάνιες ξέρω γω να τρέχουν και ξεκ#λες να χορεύουν πάνω στις μπάρες, ναι ευτυχώς η Τηνος δεν το παρέχει αυτό. Και ευτυχώς δεν έχουμε ούτε τις εικόνες της Νάουσας της Πάρου ή της Παροικιάς με τους μεθυσμένους τουρίστες και τα κλαμπ λες και είσαι στην παραλιακη.

Υπάρχει απόσταση όμως μεταξύ αυτού και του να λέμε ότι δεν έχει οργανωμένες παραλίες ή δεν έχει μπαρ, εκεί είναι η ένσταση.

Επίσης καλό καλοκαίρι!!!

nikoponis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
για αυτό λέω όλα ειναι σχετικά. εγώ ούτε στα 25 μου δεν πήγαινα Μύκονο, μου ήταν πάντα ξένη αυτή η διασκέδαση. Σαντορίνη αντιθέτως είχα περάσει φανταστικά, αν κι οι παραλίες μέτριες το λιγότερο. Παρομοίως Κως δε με είχε ενθουσιάσει, αλλά Ρόδο την είχα γυρίσει και γλεντούσα μια χαρά. Ακόμη και σε πιο "ήσυχα¨ νησιά όπως η Λήμνος και η Άνδρος, έχω περάσει στα νιάτα μου πολύ όμορφα. Άρα, μια χαρά όπου και να πάτε, αρκεί να ξέρει κανείς τι να περιμένει απο το μερος που θα παει

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.065
Μέλη
39.804
Νεότερο μέλος
timo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom