• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Τη μαρκα σας.....παρακαλω...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Να και ενα αδιακριτο θεματακι στο καπνογκρουπ μας ..:bleh:
Τι μαρκα κανετε η και μαρκες ..αμα λαχει
Εγω στην αρχη ειχα τη γνωστη μαρκα Τρακεξ και ξερο ψωμι!
Μετα το κραξιμεξ ομως που εφαγα σταδιακα αρχισα να αγοραζω τα Μαλμπορα και τα Καμελ.
Μετα περασα απο President ,Styvensant,Prince ,Winston .Tωρα καπνιζω τα Le FEmme τα αλαφροτερα.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Κι εγώ έχω περάσει από πολλά πάντα όμως τα ουλτρα λαιτ: Stuyvesant, Silk cut, Marlboro, Assos και πρόσφατα λόγω τιμής κάνω τα Winston

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Μπράβο Κλεοπάτρα για το θέμα
..... για να χαλαρώσουμε λίγο από τις πολιτικοκοινωνικές ασυδοσίες :clap:

Λοιπόν εγώ ξεκίνησα από prince, το πήγα στον assos, συνέχισα stuyvesant...

και από 1η Μάη Drum κίτρινο καπνό...... (έμεινε και κανένα ευρουλάκι στη τσέπη μου) :haha:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Ωραιο το θεματακι!!
Kleopatra θα πρότεινα εδώ,για να είμαστε και σε ταξιδιωτική ατμόσφαιρα όπως ορίζουν οι κανονισμοί,να αναφέρομε και τυχόν στοιχεια για τα καπνιστικά μας στις χώρες του κοσμου και τα duty free των ανα τον κόσμο αεροδρομίων!

Τα τελευταία 15 χρόνια στρίβω καπνά!!:bleh:
Αγαπημένος μου ο drum blue.
Μεράκι το στρίψιμο,αγχολυτικο,αρχοντικό,the art of rolling!!:cool:
Στις χώρες που ταξιδεύω παντα κρατώ την καβάτζα μου μήπως δεν βρώ στα αεροδρόμια.
Ενα πακέτο των 50 γραμμαρίων μου φτάνει για 4 μέρες..έτσι καπνίζω και οικονομικά..
Για τους φίλους τα φθηνότερα καπνά τα έχω βρει σε αεροδρόμια των εμιράτων και της μόσχας.μιλάμε για το ένα τρίτο της τιμής του!:shock:
Μονίμως παραβαίνω τους κανόνες που ορίζουν τα στάνταρ των γραμμαρίων που πρέπει να ψωνίσεις και κουβαλάω καπνά μη ρωτήσετε πώς,:D που μου φτάνουν μέχρι το επόμενο ταξίδι μου...
drum λοιπόν για μεγαλύτερες επιδόσεις!!:clap:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Ωραιο το θεματακι!!
Kleopatra θα πρότεινα εδώ,για να είμαστε και σε ταξιδιωτική ατμόσφαιρα όπως ορίζουν οι κανονισμοί,να αναφέρομε και τυχόν στοιχεια για τα καπνιστικά μας στις χώρες του κοσμου και τα duty free των ανα τον κόσμο αεροδρομίων!

Στις χώρες που ταξιδεύω παντα κρατώ την καβάτζα μου μήπως δεν βρώ στα αεροδρόμια.
Ενα πακέτο των 50 γραμμαρίων μου φτάνει για 4 μέρες..έτσι καπνίζω και οικονομικά..
Για τους φίλους τα φθηνότερα καπνά τα έχω βρει σε αεροδρόμια των εμιράτων και της μόσχας.μιλάμε για το ένα τρίτο της τιμής του!:shock:
Μονίμως παραβαίνω τους κανόνες που ορίζουν τα στάνταρ των γραμμαρίων που πρέπει να ψωνίσεις και κουβαλάω καπνά μη ρωτήσετε πώς,:D που μου φτάνουν μέχρι το επόμενο ταξίδι μου...
Αααα γειά σου renata :clap:

Και σκεφθόμουν πως να το οργανώσω για Ινδονησία (να πάρω από εδώ ή από Ντουμπάι).....
μιας και είμαι καινούργια στη πιάτσα του καπνού.... το 50αρι είναι στα duty free (σωστά το πιασα .... λόγω μεσημεριού :haha:)

για πες, για πες κι άλλα :roll:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Αααα γειά σου renata :clap:

Και σκεφθόμουν πως να το οργανώσω για Ινδονησία (να πάρω από εδώ ή από Ντουμπάι).....
μιας και είμαι καινούργια στη πιάτσα του καπνού.... το 50αρι είναι στα duty free (σωστά το πιασα .... λόγω μεσημεριού :haha:)

για πες, για πες κι άλλα :roll:
dubai ,sarjah και στα υπόλοιπα φαντάζομε,τα πέντε κουτιά καπνός,10 ευρώ!!!!!!
τσαμπα πραμα..:cool:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
dubai ,sarjah και στα υπόλοιπα φαντάζομε,τα πέντε κουτιά καπνός,10 ευρώ!!!!!!
τσαμπα πραμα..:cool:
καλά εγώ που θα χρειαστώ κανά μισό κιλό (για το μήνα), σίγουρα δεν με παίρνει να το πάρω όλο, από ντουμπάι :haha:
.... με βλέπω σε κανά κελί ....
ή να κάνω αυτό που κάναμε παλιά και με τις βαλίτσες (δίπλα στους "λιτοδίαιτους :haha:) ???

Βρε τι νταλκάς κι αυτός.... :D

(ευπρόσδεκτο και πμ για τα .....άλλα κόλπα :roll:)

Kate7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Europe roadtrip by moto
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
ξεκίνησα με Camel πρις πολλλλλα πολλλά χρόνα, το έκοψα πέρισυ για 3 μήνες, τρελάθηκα τελειως :shock:, το ξάνάρχισα και νομίζω ότι με Camel θα πεθάνω!!!!! :haha: :haha:

panpan

Member
marlboro απο Ανδορρα που ειναι αφορολογητα η μου φερνει ο γυιος μου
απο Γιβραλταρ

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ωραιο το θεματακι!!

Πολυ ενδιαφερουσα η συμπληρωση σου ρενατα!
Εγω εχω φαει τετοια φρικη στην Αμερικη με τα τσιγαρα, που απο κει και υστερα παντα παιρνω πακετα στη βαλιτσα.
Μου λεει μια φιλη ..εκει ειναι η χωρα παραγωγης τσιγαρου ..μην παρεις θα ειναι παμφθηνα
Και παω και γω και τρωω τρελη φρικη :12-15 δολλαρια το πακετο!
Μου ειπαν οτι σε καποιες πολιτειες μπορει να φτασει και τα 20-30 δολλαρια!:shock:Ευτυχως πηγαμε και Φιλαδελφεια και αγορασα απο κει προς 7.5 το πακετο.
Μα γιαυτο και εβλεπα στο Μανχατταν οποτε πηγαινα να αναψω τσιγαρο ...ερχονταν ατομα και μου ζητουσαν τσιγαρα...Με τετοιες τιμες!

jokos_31

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδια
Old Holborn σπιτι...Phillip Morris εξω...

Στο αεροδρομιο Θεσ/νικης ποσο παει μια κουτα τσιγαρα???

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Όσες προσπάθειες και αν έκανα, να το γυρίσω στον καπνό, απέβησαν μάταιες...:mad: Βράχνιασα, ξαναβράχνιασα και ένοιωθα σαν να είχα καταπιεί καρφίτσες...:D
Επιστροφή λοιπόν στα αγαπημένα Stuyvesant, για να μπορώ τουλάχιστον να τραγουδάω...:bleh:
Και στα ταξίδια, αγοράζω μια κούτα...ευτυχώς τα βρίσκω παντού...είναι πολύ συνηθισμένα...:rolleyes:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.012
Μέλη
39.727
Νεότερο μέλος
chortamars

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom