Τι δεν έκανα σωστά?

isabelle

Member
Μηνύματα
903
Likes
4.172
Στα πλαίσια δοκιμών για να ανεβάσω την πρώτη μου ταξιδιωτική ιστορία από την Κεντρική Ασία, πάτησα συμφωνα με τις οδηγίες τη Διαχείριση Αρχείων για να δω αν και πως λειτουργεί το ανέβασμα της φωτογραφίας του τίτλου. Έκανα προεπισκόπιση, όλα μια χαρά. Στη συνέχεια, καθώς δεν είμαι ακόμα τελείως έτοιμη να ανεβάσω την ιστορία, βγήκα από τη συγγραφή ταξιδιωτικών ιστοριών χωρίς να σώσω τη δουλειά μου. Για κάποιον όμως τελείως "κουφό" (για μένα τουλάχιστον!) λόγο, βλέπω τη φωτογραφία που δοκίμασα για τίτλο να εμφανίζεται τώρα στις Ταξιωδικές Ιστορίες Υπό Εξέλιξη στο "Τριημεράκι στην όμορφη Σέριφο" από Yiannis_84. (Δίπλα υπάρχει σημείωση ότι η ιστορία μεταφέρθηκε, ωστόσο ο τίτλος και η (άσχετη φωτογραφία μου από Κεντρική Ασία) παραμένουν. Υπάρχει κάποια εξήγηση γι αυτό το παράδοξο???
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.406
Likes
17.237
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δεν πρόκειται περί παράδοξου. Όταν ανεβάζεις μια φωτογραφία σε ένα θέμα ή μήνυμά σου, η φωτογραφία "σώζεται" με το που την ανεβάζεις, δε χρειάζεται να πατήσεις πάλι αποθήκευση του μηνύματος. Εάν θέλεις να αλλάξεις την φωτογραφία στείλε σε μένα ή στον spor_os προσωπικό μήνυμα για να το λύσουμε.
 

isabelle

Member
Μηνύματα
903
Likes
4.172
Το παράδοξο Defkalion δεν είναι μόνο ότι σώθηκε (οκ, αυτό μου το εξήγησες και σ' ευχαριστώ), το θέμα είναι ότι σώθηκε και εμφανίζεται σε άσχετη Ταξιδιωτική Ιστορία για τη Σέριφο!! Αυτό, πως εξηγείται? Και επίσης πως διορθώνεται?
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.406
Likes
17.237
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα

isabelle

Member
Μηνύματα
903
Likes
4.172
Στη δική οθόνη, μέχρι που έστειλα το προηγούμενο μήνυμα, εμφάνιζε το thread "ένα τριημεράκι στη Σέριφο" στις υπο εξέλιξη ταξιδιωτικές ιστορίες και δίπλα στον τίτλο υπήρχε η φωτογραφία που είχα ανεβάσει δοκιμαστικά (χωρίς να σώσω) για το μελλοντικό μου αφήγημα περί Κεντρικής Ασίας. Τώρα που ξαναμπήκα, το "φαινόμενο" έχει εξαληφθεί. Ως προς το πρακτικό μέρος λοιπόν, τέλος καλά, όλα καλά.

Από την άλλη με τρώει η ηλεκτρονική περιέργεια να καταλάβω τι συνέβη. Πριν γράψω το μήνυμα, έκανα refresh, μπήκα και βγήκα από το travelstories δυο φορές και όμως κόντρα σε κάθε λογική η φωτογραφία επέμενε να εμφανίζεται εκεί, δίπλα στον τίτλο για τη Σέριφο. Τι να πω...
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.406
Likes
17.237
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Το εν λόγω τόπικ μπορεί να είχε ανοιχτεί στις ιστορίες υπό εξέλιξη κατά λάθος από τον topic starter. Κάποιος συντονιστής λοιπόν θα το μετέφερε στην αναζήτηση πληροφοριών. Αλλά το ότι έβλεπες μια δική σου φωτογραφία σε ένα άλλο τόπικ, είναι εντελώς κουφό.

Σε κάθε περίπτωση, λύθηκε το πρόβλημα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.274
Μηνύματα
885.887
Μέλη
38.947
Νεότερο μέλος
anthger

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom