Τι θέλετε από το Travelstories το 2020;

bandit650

Member
Μηνύματα
621
Likes
2.848
Τώρα όμως στη προβολή στο κινητό φαίνεται μόνο το όνομα. Για περισσότερες πληροφορίες πρέπει να κάνεις κλικ πάνω. Άρα δε θα φαίνονται τα αεροπλάνα παρά μόνο στο λάπτοπ.
Τζάμπα κόπος..
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.094
Likes
45.318
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Peru, Japan, Iceland
Επειδή βλέπω να γίνεται συζήτηση και σ' αυτό το νήμα πέρα από εκείνο της αναβάθμισης, να επισημάνω κι εγώ το εξής, σε ότι αφορά τις ιστορίες.
Προ αναβάθμισης υπήρχε προβολή και μέσω της αρχικής σελίδας για τις νέες ιστορίες, αλλά και μέσω των social media και συγκεκριμένα του Fb. Πλέον τίποτα από τα δύο δε συμβαίνει (εκτός αν χάνω εγώ κάτι) με αποτέλεσμα να μην είναι προσβάσιμες οι νέες ιστορίες των μελών παρά μόνο με ψάξιμο ή αν τυχόν και εμφανιστούν από τις τελευταίες δημοσιεύσεις..
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Υπήρχε ένα τεχνικό πρόβλημα με αυτή τη λειτουργία, είναι στο πλάνο να το προσπαθήσω πάλι.

Πάντως αυτό δεν έβγαζε όλες τις νέες ιστορίες παρά μόνο επιλεγμένες με βάση αυτόματα κριτήρια. Ο πιο εύκολος τρόπος για να δεις νέες ιστορίες είναι να πας στην ενότητα των ιστοριών υπό εξέλιξη.
 

whoknows

Member
Μηνύματα
742
Likes
2.228
Επόμενο Ταξίδι
Στο φεγγαρι
Ταξίδι-Όνειρο
Στο κεντρο της Γης
@Defkalion μια ιδεα που σκεφτομουν και ηθελα να θιξω - με 2 σκελη αφορα συναντησεις με αλλα μελη του φορουμ κατα την διαρκεια ταξιδιων
Σκελος Α. επειδη πολλοι δεν γνωριζονται μεταξυ τους και πχ δεν εχουν κατα νου οτι καποιο μελος του φορουμ μενει πχ Λονδινο, Βαρκελωνη, Αβανα κλπ κλπ, θα μπορουσε πχ να υπαρχει καποιο section οπου καπως θα μπορουσαν να ερχονται σε επαφη - αν το θελουν αμφοτεροι - για να βολτες στη πολη?
Σκελος Β. προσωπικα θα εβρισκα τρομερα ενδιαφερον οταν ειμαι ταξιδια πχ Αφρικη, Μεση ανατολη κλπ, και τις ιδιες ημερομηνιες καποιοι αλλοι ταξιδευουν στην περιοχη να το γνωριζω, διοτι θα ηταν φανταζομαι ωραια να κλεινει μια ομορφη ημερα με καλη παρεα για βολτες/φαγητο/ποτα/συζητησεις κλπ
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Να σου πω την αλήθεια δεν είναι κάτι που βρίσκω ότι θα μπορούσαμε να ενσωματώσουμε στο φόρουμ. Ότι έχει σχέση με social κατά τη γνώμη μου είναι λίγο εκτός λογικής του Travelstories και εκτός αυτού θεωρώ ότι ενέχει και κινδύνους.

Νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια όσα μέλη έχουν ταιριάξει τα χνώτα τους έχουν γνωριστεί μέσω φυσιολογικής ροής και έχουν κάνει και ταξίδια μαζί, δεν είναι κάτι που θα ήθελα να πιέσω ως κατεύθυνση με επιπλέον εργαλεία μέσα στο φόρουμ.
 

maria91

Member
Μηνύματα
2.084
Likes
1.953
Μα είναι προφανές! :haha:

Ήταν αεροπλανάκια που είχαμε κάτω από το username μας, ανάλογα με το πόσα μηνύματα είχαμε γράψει :bleh:

Παράσημα, γαλόνια, πως το λέτε εσείς στην Ελλάδα :lol: :lol:
Δε τα προλαβα μιας και εχω λιγα χρονια εδω αλλα θελω κ εγω!:lol:μεγαλο σκορ εχω,θα γεμισω αεροδρομιο:haha::haha:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.182
Μηνύματα
883.214
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom