pink cloud
Member
Λουκα κ Σαν Τζιμινιανο θα τα κοιταξω γιατι ουτε που τα πηρε το ματι μου!
Νομιζω οτι αν παω (σταυρωνω τα δαχτυλα, να πιασει η ευχη), θα αφησω το μυαλο μου εκει!! Μη με παρεις με τις πετρες φιλε Around the world
,νομιζα πως το Μιλανο ειναι κυριως για ψωνια κλπ, Μου εδωσες μια αφορμη να το ψαξω καλυτερα!
Μηπως γνωριζετε κ μια ενδεικτικη τιμη, για το ποσο θα παει η λυπητερη? 7 μερουλες με αυτοκινητο θελω ας πουμε πανω aπο 700€ ? Γιατι αν ναι, εχει να πεσει κουρεμαααα..
Νομιζω οτι αν παω (σταυρωνω τα δαχτυλα, να πιασει η ευχη), θα αφησω το μυαλο μου εκει!! Μη με παρεις με τις πετρες φιλε Around the world
Μηπως γνωριζετε κ μια ενδεικτικη τιμη, για το ποσο θα παει η λυπητερη? 7 μερουλες με αυτοκινητο θελω ας πουμε πανω aπο 700€ ? Γιατι αν ναι, εχει να πεσει κουρεμαααα..
...το Μιλάνο δεν έχει καμία σχέση με πόλεις όπως η Φλωρεντία, Σιένα, Λούκα κλπ ή με την ωραία περιοχή της λίμνης Κόμο και ακριβώς γι' αυτό στο προτείνω, για την αντίθεση. Έχει ένα άψογο αρχιτεκτονικά ιστορικό κέντρο με τον μεγαλειώδη Ντουόμο να δεσπόζει ( η πρώτη ματιά σ' αυτή την γοτθικού ρυθμού εκκλησία δεν ξεχνιέται εύκολα), όλους τους διάσημους οίκους μόδας αλλά και μεγάλες ευκαιρίες σε επώνυμα ρούχα ( σε περιόδους εκπτώσεων ή προσφορών), διάσημα φινετσάτα καφέ, πανέμορφες και κομψότατες ιταλίδες αλλά και νεαρούς που επιδεικνύουν την καινούρια φεράρι τους...γενικά στο κέντρο μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις αρκεί να το κάνεις με στυλ...αυτά περιληπτικά, σίγουρα θα βρεις κι άλλα πολλά αν το ψάξεις.