Ιταλία Τι θα προτείνατε? Ταξιδι στην Ιταλια.

HummingBird

Member
Όλα αυτά σε 4 νύχτες - 5 μέρες; Προτείνω ένα μέρος, πχ μόνο Βενετία ή μόνο Φλωρεντία. Άντε το πολύ, 3 νύχτες Φλωρεντία και 1 Σιένα. Τη Ρώμη δεν στην προτείνω γιατί βλέπω ότι από μόνη σου δεν την ψήνεις ιδιαίτερα.

greg_thess

Member
Λοιπόν,σε 4-5 μέρες περιορίσου σε 1 μέρος με 1 ημερήσια ίσως,π.χ Ρώμη ή σε 2 πιο μικρά,π.χ Βενετία-Βερόνα ή Φλωρεντία-Σιένα(άντε και 1 ακόμα χωριουδάκι ημερήσια).Οτιδήποτε άλλο πας να κάνεις απλά δεν βγαίνει.

karfitsa

Member
Εγω σου προτεινω,να πας Φλωρεντια (εεεσκασες:p) και να κανεις ημερησιες Μπολονια και Σιενα...κοντα και πολυ γραφικα.

Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Απλα ηθελα να "προκαλεσω" (με την καλη εννοια) την υπομονη της αγαπητης karfitsaς :bleh:
Αν δεν πας και Μιλάνο θα τελειώσει η υπομονή και της δικής μου καρφίτσας και θα αρχίσει να καρφώνεται σε κάτι μικρά κουκλάκια:twisted::haha:

pink cloud

Member
Γεια σας ρε παιδια!!! :3483:
Ξερει καποιος κανα ξενοδοχειο της προκοπης εως 80€ στη Φλωρεντια?

pink cloud

Member
Καλο ειναι!! Ιδιως σε σχεση με κατι αλλα... αλλα εχει μονο 1 μονοκλινο! Σ έυχαριστω παρα πολυ ομως!!

pink cloud

Member
:) Γεια σας, γεια σας!! Θα ηθελα να μου προτεινει καποιος σε ποια περιοχη πρεπει να κοιταξω, για να μεινω 1 βραδυ στη ρωμη, που να βολευει για να ειμαι κοντα στο κεντρο, αλλα κ για το αεροδρομιο που θα φυγω την επομενη (ciampino).
( Επισης γνωριζει καποιος ποσο μακρυα ειναι το αεροδρομιο, κοινως τι ωρα θα πρεπει να φυγω απο termini, για να ειμαι στην ωρα μου, κυρια!? )
Συγχωρηστε με αν ειναι χαζες οι ερωτησεις μου
Ευχαριστω προκαταβολικα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.039
Μέλη
39.760
Νεότερο μέλος
prasannawork11@gm