Ιταλία Τοσκάνη.....Θέλω βοήθεια.

antmar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωμη
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα
Θα πρότεινα επίσης μια επίσκεψη στη Βολτερα. Μια μονοήμερη ίσως αν σας παίρνει. Πολύ όμορφη.
Ευχαριστώ πολύ

Η Πίζα, πέρα από το γνωστό κεκλιμένο πύργο, δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο ούτε είναι τόσο όμορφη όσο άλλες ιταλικές πόλεις. Την είδα για λίγες ώρες και μετάνιωσα που δεν προτίμησα τη Λούκα.

Το Σαν Τζιμινιάνο πιστεύω αξίζει διανυκτέρευση, εγώ το είχα επισκεφτεί αυθημερόν και το μετάνιωσα. Η Σιένα μαγευτική, θα πρότεινα 2 βράδια σίγουρα για να απολαύσεις βόλτες στα πλακόστρωτα και ειδικά μετά το σούρουπο.

Λοιπόν από μια μικρή έρευνα έλεγα από 2 μέρες σαν Τζιμινιάνο και Σιένα και μια μονοήμερη είτε Πίζα είτε Βολτερα είτε μοντεπουλτσιανο

mkvdf

New Member
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα σας
Θα ήθελα τα φωτα σας και μερικες συμβουλες για διαδρομες και διαμονη στην Τοσκανη. Το ταξιδι ειναι 6 ημερων με 5 διανυκτερευσεις. Αφιξη στην Μπολόνια Πέμπτη 23 Οκτ. μεσημέρι και αναχωρηση πάλι απο Μπολόνια Τρίτη 28/ Οκτ. 11:00 το πρωί.
Έχω κλείσει αυτοκίνητο απο το αεροδρομιο και σκεφτομαι την 1η και την τελευταία (αναγκαστικα) διανυκτέρευση στην Μπολόνια. Τις υπόλοιπες 3 διανυκτερεύσεις σκέφτομαι στην Φλωρεντια και απο εκει σαν βάση να επισκεφθούμε με το αυτοκίνητο Σιένα, Λούκα, Σαν Τζιμιλιάνο. Θα ήθελα την γνώμη σας για τις σκέψεις μου, αν "χωράει" και η Πίζα, η αν θα ήταν καλύτερα μια απο τις 3 διανυκτερεύσεις να την κάνω σε κάποιο όμορφο χωριό. Επίσης τι "παίζει" με το parking στα μέρη που θα επισκεφθω?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μάνος

chrgkoutz

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Δάση Βόρειου Καναδά
Διαβασε την αναλυση ταξιδιου για Τοσκανη και μετα κατεβασε και το pdf με το προγραμμα και τις οδηγιες του δικου μου ταξιδιου.
Ιταλία - ΤΟΣΚΑΝΗ-ΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΟΥΜΠΡΙΑ.8μερη ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ (σε 20πολεις & 3μερη) Cascate del Mulino -Pitigliano- Pienz
Προσωπικα συνιστω και θεωρω, ως επιπλεον πολεις που αξιζουν επισκεψης, το πλεον γραφικο ολων Pitigliano, το Arezzo και την Assizzi, την πλεον καλοδιατηρημενη πολη του μεσαιωνα. Προτεινω να επισκεφτεις ΚΑΙ αυτες τις πολεις & πιστεψε με, δεν θα το μετανοιωσεις
Η Pizza αξιζει επισκεψης κι οχι μονο για να δεις τα γνωστα της αξιοθεατα, αλλα να επισκεφτεις την Piazza dei Cavalieri να περπατησεις στα γραφικα δρομακια της παλιας πολης, αλλα και παραποταμια στον Arno.
To parking (πλην Φλωρεντιας) δεν ειναι προβλημα
Το συνημμενο περιλαμβανει μια διαδρομη, που περιεχει επιπλεον ΜΟΝΟ το Arezzo
και η δευτερη ΚΑΙ ολα οσα σου προτεινω (Pitigliano, το Arezzo και την Assizzi).
Εσυ ταξιδευεις, εσυ αποφασιζεις.
1759673669169.png

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.218
Μέλη
39.927
Νεότερο μέλος
KonstantinosKats