• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Τουλάχιστον εννέα νεκροί και 42 βαριά τραυματίες από τις επιθέσεις στα ξενοδοχεία Rit

shadow88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip στη Τοσκάνη..
Η έκρηξη ενός αυτοκινήτου σε συνοικία της Τζακάρτας δύο ώρες μετά τις επιθέσεις στα ξενοδοχεία Ritz-Carlton και Marriott νωρίτερα σήμερα, δεν προκλήθηκε από βόμβα αλλά από ελαττωματική...

μπαταρία αυτοκινήτου, ανακοίνωσε πριν από λίγο η αστυνομία.

Νωρίτερα ραδιοφωνικός σταθμός της Τζακάρτας, επικαλούμενος την αστυνομία είχε μεταδώσει ότι και τρίτη έκρηξη έπληξε την πόλη, όταν παγιδευμένο αυτοκίνητο ανατινάχθηκε κοντά σ' ένα εμπορικό κέντρο βόρειας συνοικίας της πρωτεύουσας.

Δύο διαδοχικές εκρήξεις στα δύο από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της πρωτεύουσας της Ινδονησίας, στο Ritz-Carlton και το Marriott προκάλεσαν το θάνατο τουλάχιστον εννέα ανθρώπων και το σοβαρό τραυματισμό 42 άλλων, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι εκρήξεις που προκλήθηκαν από βόμβες μεγάλης ισχύος σημειώθηκαν λίγο πριν τις 08.00 τοπική ώρα (04.00 ώρα Ελλάδος) στα ξενοδοχεία που βρίσκονται στην εμπορική συνοικία Κουνινγκάν, στο κέντρο της Τζακάρτας, ανακοίνωσε ο υπουργός Ασφαλείας Ουιντόντο Αντι Σουσίπτο.

"Ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε εννέα. Οκτώ σκοτώθηκαν επί τόπου και ο ένατος εξέπνευσε στο νοσοκομείο. Υπάρχουν επίσης 42 τραυματίες εκ των οποίων 14 ξένοι", δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Νάναν Σοκάμα.

troktiko.blogspot.com

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Mixali κάπου είχα γράψει μακρυά απο τα μεγάλα ξενοδοχεία και τα standard high,σε ολο τον κόσμο!! τίποτα δεν είναι τυχαίο...
όσο για το ταξίδι σου,μην ανησυχείς...τα περισσότερα ταξίδια μου τά έχω κάνει μετά απο μπόμπες,τρομοκρατικά χτυπήματα,και πτώσεις αεροπλάνων...στο καπάκι ....
τίποτα δεν θα συμβεί,και στο μπαλί μακρυά απο δαύτα,και προπαντός,μακρυά απο μεγάλα κέντρα διασκέδασης....
μην κολώνεις ..τέτοια γίνονται πάντα...ίσα ισα τώρα θα είναι αυξημένη και η προσοχή τους!!!

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Αν το καλοσκεφτούμε κανένα μέρος του κόσμου δεν είναι απολύτως ασφαλές, τρομοκρατία υπάρχει παντού, ακόμα και στην Ευρώπη ή Αμερική. Καταλαβαίνω τους φόβους κάθε ταξιδιώτη γιατί τους έχω και εγώ, όμως εμείς πάμε για λίγο και έχουμε την επιλογή να μην πάμε και καθόλου, είναι όμως εφιαλτικό για τους ανθρώπους που ζούνε σε τέτοια μέρη. Δεν αισθάνονται ποτέ ασφαλής και δεν έχουν καμία επιλογή, βιώνουν απλώς τον κίνδυνο κάθε μέρα.

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.016
Μέλη
39.733
Νεότερο μέλος
Donaldbrain