paefstra
Member
Ειμαι με βηχα και γενικα αδιαθετη απο χθες. Αν δεν βελτιωθω ως αυριο, δεν θα ερθω μη σας κολλησω ολους.
Επόμενο είναι αφού κυκλοφορείς με την πλάτη έξωΕιμαι με βηχα και γενικα αδιαθετη απο χθες. Αν δεν βελτιωθω ως αυριο, δεν θα ερθω μη σας κολλησω ολους.

ΣιδερένιαΕιμαι με βηχα και γενικα αδιαθετη απο χθες. Αν δεν βελτιωθω ως αυριο, δεν θα ερθω μη σας κολλησω ολους.

η τρελή έκπληξη είναι όντως το ροζ γουρουνάκι μας (κατά τραβελστορικό κόσμο @hydronetta ) ... αγαπάμε ροζ γουρουνάκι!!!Έλα πάμεεε...έριξα ψήφο. Χρόνια και ζαμάνια από την τελευταία μου συμμετοχή σε συνάντηση. Θα χαρώ να δω παλιούς και να γνωρίσω νέους!!
Εν τω μεταξύ τι είναι αυτές οι τρελές δηλώσεις συμμετοχής τύπου @hydronetta και @malysa που βλέπουν τα ματάκια μου?? Ουάου!!

Και βάλε!!! Αντε με το καλό να βρεθούμε πάλι!πωπω πρέπει να είναι 10ετία που έχουμε να βρεθούμε!![]()
Ναι παιδιά, πάλι οι Θεσσαλονικεις θα μας φάνε στην οργανωσηΈνα αυτοκολλητάκι με το nickname μας μήπως θα ήταν χρήσιμο για να αποφύγουμε τα "εσύ ποιος/α είσαι;"

Το εχει αναλαβει ο ΓιαννηςΈνα αυτοκολλητάκι με το nickname μας μήπως θα ήταν χρήσιμο για να αποφύγουμε τα "εσύ ποιος/α είσαι;"