Σήμερα στις 14:17 #73 alvadi Member Μηνύματα 642 Likes 5.161 Ταξίδι-Όνειρο Μεξικό +1 εγω.. @paefstra περαστικά!
Σήμερα στις 17:28 #74 S Smaragda53 Member Μηνύματα 1.253 Likes 2.956 Επόμενο Ταξίδι αχ, μακάρι νάξερα! Ταξίδι-Όνειρο Πολυνησία paefstra said: Ειμαι με βηχα και γενικα αδιαθετη απο χθες. Αν δεν βελτιωθω ως αυριο, δεν θα ερθω μη σας κολλησω ολους. κλικ για όλη την παράθεση... Πολλά περαστικά!
paefstra said: Ειμαι με βηχα και γενικα αδιαθετη απο χθες. Αν δεν βελτιωθω ως αυριο, δεν θα ερθω μη σας κολλησω ολους. κλικ για όλη την παράθεση... Πολλά περαστικά!
56 λεπτά πριν #75 Extra muros Member Μηνύματα 295 Likes 2.197 paefstra said: Ειμαι με βηχα και γενικα αδιαθετη απο χθες. Αν δεν βελτιωθω ως αυριο, δεν θα ερθω μη σας κολλησω ολους. κλικ για όλη την παράθεση... Περαστικά!
paefstra said: Ειμαι με βηχα και γενικα αδιαθετη απο χθες. Αν δεν βελτιωθω ως αυριο, δεν θα ερθω μη σας κολλησω ολους. κλικ για όλη την παράθεση... Περαστικά!
2 λεπτά πριν #76 gioannis13 Member Μηνύματα 2.164 Likes 15.570 Επόμενο Ταξίδι Όπου πετάει αεροπλάνο... Ταξίδι-Όνειρο Χωρίς ρολόι στο χέρι !!! Live.....