- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Μεταφέρθηκε στις Ταξιδιωτικές Ιστορίες - Ευρώπη
Αυτό ακριβώς! Αποκάλυψη το Brno που αγνοούσα και την ύπαρξή του.Ρε σεις, τι ωραία πόλη είν’ αυτή ;
Ούτε μεταξύ Αυστρίας-Τσεχίας με flixbus ούτε μεταξύ Σλοβακίας-Αυστρίας έτυχε να γίνει ο παραμικρός έλεγχος, παρότι πιο ευδιάκριτα τα σύνορα από τα μεταξύ Τσεχίας-Σλοβακίας.Επειδή κοιτάω κι εγώ για το ίδιο ταξίδι,με παλιά ταυτότητα μπαίνεις Τσεχία οδικώς ή θα'χεις θέματα;
Αλλά επειδή εγώ μάλλον θα παω μέσω Βιέννης (πιο βολικό λόγω του απευθείας δρομολογίου απ'το αεροδρόμιο),δεν ξέρω αν μεταξύ Αυστρίας-Τσεχίας υπάρχει πιο αυστηρός έλεγχος.
Σ' ευχαριστώ πραγματικά!Έμπνευση η ιστορία σου @psilos3.
Ε πες τα κι εσύ, δεν είναι πολύ ωραία και ζωντανή πόλη;Αποκάλυψη το Brno που αγνοούσα και την ύπαρξή του.
Αυτή είναι η καλύτερη τακτική, ακόμα κι αν θεωρείται αχρείαστο. Το διαβατήριο διευκολύνει καταστάσεις.Ωστόσο, επειδή κρατάω πολύ παλιά ταυτότητα, ταξιδεύω με διαβατήριο ακόμα και μέσα στην ΕΕ.
Τι να πρωτοπώ; Σπάνια πυκνότητα αξιοθέατων. Η λέξη κλειδί, όμως, είναι "ζωντανή"! Το καλοκαίρι οι δύο πλατείες γεμάτες νεολαία με μια μπύρα στο χέρι σε ξαπλώστρες θαλάσσης...Ε πες τα κι εσύ, δεν είναι πολύ ωραία και ζωντανή πόλη;