Τραγικοί θάνατοι σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

thanosth

Member
Μηνύματα
3.382
Likes
6.949
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Τυχαίνει, το πρώτο από τα δύο περιστατικά, να είναι συγγενικό μου πρόσωπο.... ο οποίος άφησε ένα δίχρονο παιδάκι και την γυναίκα του ετοιμόγεννη..
Tα συλλυπητήρια μου Ζέτα!:(
 

CakeNet

Member
Μηνύματα
2.065
Likes
121
Επόμενο Ταξίδι
-
Κρίμα πραγματικά....τα συλλυπητήριά μου κι από μένα Ζέτα!
 

Giristroula

Member
Μηνύματα
723
Likes
348
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Κρίμα τα παιδιά!Άδικος θάνατος. Και γω σ' αυτό το ξενοδοχείο είχα μείνει πριν 6 μήνες που πήγα Θεσ/νικη για ένα γάμο. Για μένα δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με αυτό που παρουσιάζουν οι ντόπιοι. Απλώς είναι σε καλή περιοχή σε σχέση με το κέντρο.
 

Zeta

Member
Μηνύματα
470
Likes
121
H ζετα με εβαλε σε πολλες σκέψεις αποψε...πως μπορει κανεις να εξασφαλίσει οτι ενα ξενοδοχείο εχει τον κλασικό τρόπο θέρμανσης..δηλ. .τα κλασικά σωματα καλοριφέρ?
ετσι όπως κλεινουμε πλεον τα ξενοδοχεία...μεσω καποιων σαιτ..ειναι ευκολο να το τσεκάρουμε..παρατηρησα οτι καποια ξενοδοχεια αναφερουν ξεχωριστα στις παροχες την θερμανση και τον κλιματισμο..και αλλα απλά παρεχουν κλιματισμό...ειναι αυτό καποια ενδειξη....η πρεπει να ρωταμε το ιδιο το ξενοδοχείο.....πριν κλεισουμε...
Σύμφωνα και με τα τελευταία νέα, ότι δηλαδή το περιστατικό συνέβη επειδή ιδιωτικό συνεργείο είχε σφραγίσει μία εκ των δύο καμινάδων, το καλύτερο είναι να ακολουθούμε και την συμβουλή που έχει δοθεί στην Ερση: να αφήνουμε λίγο ανοιχτό το παράθυρο. Άλλωστε, με αυτόν το τρόπο, όπως προανέφερα, την γλύτωσε ένα άλλο άτομο που διέμενε σε διπλανό δωμάτιο.
 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.382
Likes
6.949
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Μια φραγμένη καμινάδα οδήγησε στην έκλυση μονοξειδίου του άνθρακα μέσα στα δωμάτια του ξενοδοχείου
Στους συντηρητές ρίχνει την ευθύνη η «Νεφέλη» για το θάνατο των δύο ενοίκων
«Έβαλαν μια 'βομβα' στο ξενοδοχείο μας»

«Ανεξήγητο» θεωρεί το κλείσιμο της μίας καμινάδας που οδήγησε στο θάνατο δύο ενοίκων από διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα η διεύθυνση του ξενοδοχείου «Νεφέλη» επιρρίπτοντας ευθύνες στο εξωτερικό συνεργείο που ανέλαβε την ανύψωση όλων των καμινάδων και την αναβάθμιση του συστήματος εξαερισμού.

"Τα αδιαμφισβήτητα αίτια της τραγωδίας αυτής, όπως προκύπτουν ομόφωνα από τους ελέγχους των πραγματογνωμόνων κατά τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, ήταν η φραγή μιας από τις 3 καμινάδες του ξενοδοχείου.Σημειώνουμε ότι 6 ημέρες πριν το τραγικό συμβάν, εξειδικευμένο εξωτερικό συνεργείο είχε αναλάβει εργολαβικά, με γραπτό εργολαβικό συμφωνητικό, την ανύψωση όλων των καμινάδων του ξενοδοχείου καθώς και όλων των εξαερισμών των γωνιακών δωματίων μας. Δυστυχώς όμως, και ενώ μακροσκοπικά φαινόταν ότι η εργασία είχε ολοκληρωθεί κανονικά, στην πραγματικότητα το συνεργείο κατά την εκτέλεση των σχετικών εργασιών είχε αποφράξει σχεδόν ολόκληρη τη μία από τις 3 καμινάδες, ποδοπατώντας το παλιό προστατευτικό βροχής που υπήρχε", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ξενοδοχείου.

Καταλήγει δε: "Δυστυχώς, ήτανε απολύτως αδύνατο να αποτρέψουμε ή να αντιληφθούμε τη φραγή της καμινάδας κατά την παράδοση του έργου, όση επιμέλεια και αν επιδεικνύαμε. Άλλωστε, οι ίδιοι οι πραγματογνώμονες, προκειμένου να την εντοπίσουν αναγκάστηκαν να σκίσουν τη μια από τις ανυψωμένες καμινάδες και, με έκπληξη, όπως και οι ίδιοι σημειώνουν, να βρουν τελικά την φραγμένη καμινάδα. Ουσιαστικά, το εξωτερικό συνεργείο έβαλε μια 'βόμβα' στο ξενοδοχείο μας".

Από τις 27 Νοεμβρίου το ξενοδοχείο λειτουργεί κανονικά μετά την αποσφράγιση του από το Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού.
Πηγή:
Στους συντηρητές ρίχνει την ευθύνη η "Νεφέλη" για το θάνατο των δύο ενοίκων | Άρθρα | Ελευθεροτυπία

Y.Γ.: ένα καίριο ερώτημα που δεν δόθηκε απάντηση είναι γιατί από τους εργάτες του συνεργείου έγινε η φραγή της καμινάδας:roll:
 

mafalda

Member
Μηνύματα
27
Likes
3
Ταξίδι-Όνειρο
λατινικη αμερικη (ολη)
παιδια,αυτο ειναι τραγικο.τα συλληπητηρια μου
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.331
Μηνύματα
888.144
Μέλη
38.989
Νεότερο μέλος
giota.charalampak

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom