Ελβετία Τροποι επικοινωνιας απο Γενευη προς Ελλαδα

rulenstein

Member
Μηνύματα
13
Likes
1
Καλησπέρα.
Το Σάββατο που μας έρχεται θα πάω Γενεύη για 5-6 μέρες,αλλά επειδή θα μείνω σε μια φοιτητική εστία δεν θα υπάρχει εκεί η δυνατότητα του "σταθερού" τηλεφώνου.Επίσης δεν θα έχω μαζί μου λαπτοπ.Έψαξα ακόμα τις χρεώσεις στα κινητά και πραγματικά είναι πανάκριβα όλα(εκτος από το sms).
Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω όσους έχουν πάει πώς θα μπορούσα να επικοινωνήσω σχετικά οικονομικά με άτομα που είναι στην Ελλάδα...Υπάρχουν (αρκετά) internet cafe στη Γενεύη ή δεν υπάρχουν καν?
Επίσης υπάρχει τίποτα σαν "καρτοτηλέφωνο" από όπου θα μπορώ να καλώ με κάποιες "διεθνείς κάρτες" (όπως έκανα στο Βερολίνο και στη Βαρκελώνη) και οι οποίες συμφέρουν πιο πολύ?

Ευχαιστώ εκ των προτέρων.
 

rulenstein

Member
Μηνύματα
13
Likes
1
...

Γιατί δεν απαντάει κανείς??Απ'ότι είδα υπάρχουν πολλά πιο γενικά θέματα για Γενεύη/Ελβετία άρα και πολλοί που έχουν πάει και θα μπορούσαν να με διαφωτίσουν...Είναι αρκετά σημαντικό για μένα το θέμα αυτό.Ευχαριστώ:roll:
 

SkullFlower

Member
Μηνύματα
518
Likes
97
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Αν έχεις σύνδεση δες το πρόγραμμα passport (έχουν σίγουρα και οι 2 μεγάλες). Καλύπτει και Ελβετία και είσαι μια χαρά. Άλλη λύση δεν ξέρω.
 

Zephyrous

Member
Μηνύματα
294
Likes
69
Επόμενο Ταξίδι
Πάτμος & Αλικαρνασσός
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
Φιλε καλως ηλθες! Το γεγονος οτι ειναι αρκετοι αυτοι που εχουν επισκεφθει τη Γενευη δε σημαινει οτι ολοι ειχαν το ιδιο προβλημα με εσενα στις τηλεπικοινωνιες τους. Αλλος μπορει να ειχε υπολογιστη, αλλος μπορει να χρησιμοποιουσε το κινητο του ανεξαρτητως κοστους, αλλος μπορει να μην χρειαζοταν να επικοινωνησει. Κανε λιγη υπομονη, καποιος θα βρεθει.
 

rulenstein

Member
Μηνύματα
13
Likes
1
...

Έχω σύνδεση αλλά wind και δεν παίζει τέτοιο πρόγραμμα...Είναι 1,5 ευρώ το λεπτό(!!) αν πάρω και 0,8 ευρώ αν με πάρουν!!!...
Καμία άλλη ιδέα(από κάποιον που έχει πάει)?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.981
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom