L33T
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιαπωνία 5 Δεκ. 2025
- Ταξίδι-Όνειρο
- 2024.2025.Again Japan!
Πολύ καλησπέρα, ο γνωστός άγνωστος εθεάθη πάλι (γνωστός Ιάπωνας αχααχ) . Φεύγουμε σε 5 μέρες αυτή τη φορά , με την κοπέλα μου Ιαπωνία για 3 εβδομάδες. (Ναι την έπεισα!)
(Βοήθησες πολύ και εσύ στην συγκέντρωση πέρυσι,οπότε φέτος οι πλανήτες ευθυγραμμίστηκαν .. @thalia tsif ).
Λοιπόν ... πέρα της εισαγωγής.
Μάρτιο πρέπει να είμαι για συνέδριο για 4 μέρες στο Μπαλί. (Solo).
Οπότε κοιτάω τι μπορώ να πεταχτώ τριγύρω να δω άλλα , έστω και λίγο..
Σκέφτηκα Βιετνάμ και Βανγκοκ από 7 ημέρες η κάθε μια ,και επιστροφή από κάποια απο εκείνες ή πίσω Μπαλί (γιατί το round-trip pre-book βγαίνει πιο φθηνά).
Έχετε να ρίξετε καμία ιδέα, τι αξίζει τι δεν αξίζει μήπως έχω βάλει λίγες ημέρες, πολλές ,καιρός , μουσώνες κτλ κτλ . ειδικά εσείς που έχετε πάει , ρίξ'τε μια ιδέα παραπάνω.
Σας ευχαριστώ , πάρα πολύ!
(Βοήθησες πολύ και εσύ στην συγκέντρωση πέρυσι,οπότε φέτος οι πλανήτες ευθυγραμμίστηκαν .. @thalia tsif ).
Λοιπόν ... πέρα της εισαγωγής.
Μάρτιο πρέπει να είμαι για συνέδριο για 4 μέρες στο Μπαλί. (Solo).
Οπότε κοιτάω τι μπορώ να πεταχτώ τριγύρω να δω άλλα , έστω και λίγο..
Σκέφτηκα Βιετνάμ και Βανγκοκ από 7 ημέρες η κάθε μια ,και επιστροφή από κάποια απο εκείνες ή πίσω Μπαλί (γιατί το round-trip pre-book βγαίνει πιο φθηνά).
Έχετε να ρίξετε καμία ιδέα, τι αξίζει τι δεν αξίζει μήπως έχω βάλει λίγες ημέρες, πολλές ,καιρός , μουσώνες κτλ κτλ . ειδικά εσείς που έχετε πάει , ρίξ'τε μια ιδέα παραπάνω.
Σας ευχαριστώ , πάρα πολύ!
Last edited: