Τρόποι για να εξοικονομίσουμε λεφτά για ταξίδι

dorita18

Member
Μηνύματα
404
Likes
258
Επόμενο Ταξίδι
Ρόδος!!!
Ταξίδι-Όνειρο
..παντου ειναι ονειρεμενα
Καλησπέραααα, είχα καιρό να μπω να ασχολήθω και να δω τις τέλειες ιστορίες σας και τις υπέροχες φωτό σας μιας και η ζωή μου έφερα έναν μπεμπάκο και οπως καταλαβαίνετε στην αρχή είναι καπως δύσκολα και με πολυ τρέξιμο.
Τώρα που πέρασε λίγο ο καιρός αρχίζει και με πιάνει πάλι να θέλω να πάω κάπου..να πάμε όλοι μαζί. Να φανταστήτε γύρισαν οι γονείς μ από ταξίδι και τους λέω δε μου δίνετε τη βαλίτσα να νιώσω ότι γυρίζω από ταξίδι χαχαχα:lol::lol::lol:.
Έτσι λοιπόν όοως με έπιασε με άφησε όταν είδα ότι τα οικονομικά μας είναι πολύ κάτω...ποιό κάτω δεν έχει :(. Γιαύτο άνοιξα αυτό το θέμα για όσους αγαπούν τα ταξίδια και θέλουν να εξακολουθούν να πηγένουν αλλά τα οικονομικά δεν τους το επιτρέπουν.
Εγώ θα πω σαν ξεκίνημα ένα καλό παλαιό παραδοσικάλο τρόπο τον κουμπαρά! ;) Όσο και να φαίνετε ακατόρθωτο είναι ένας καλός τρόπος να μαζέψεις ένα χρηματικό πόσο αρκεί ο κουμπαράς να μην ανοίγει:haha:.
Περιμένω τις συμβουλές όλων σας για να καταφέρουμε στο άμεσω μέλλον να πάμε ένα ταξιδάκι:clap:.
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.225
Likes
41.725
Εγώ κανω δεύτερη δουλειά, τραγουδάω σε νυχτερινά μαγαζιά στην Εθνική. Πολύ προσοδοφόρο. Με ενοχλούν λίγο τα λουλούδια που πετάει ο κόσμος,γιατί είμαι αλλεργική στη γύρη, αλλά τι να κάνουμε...
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.702
Να σου ζήσει το παιδάκι!!

Αν θες διόρθωσε λίγο τη λέξη στον τίτλο και γράψε "λεφτά" όπως είναι το σωστό.
Δεν φτάνει που δεν τα βλέπουμε, θα ξεχάσουμε και πως γράφονται!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.336
Μηνύματα
888.744
Μέλη
39.001
Νεότερο μέλος
Maria Kremm

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom