Φιλιππίνες ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ 2019-Απο τον χειμωνα στο καλοκαιρι!!!

mpampis1979

Member
Μηνύματα
490
Likes
1.683
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΝΖΑΝΙΑ
Ονειρεμένο Ταξίδι
εγινε! ΙΝΔΙΑ 2018
Όντως το ταξίδι σας ήταν πολύ ωραίο και μου θυμίσατε τις πανέμορφες Φιλιππίνες που είχα πάει κι εγώ στα ίδια μέρη. Μόνο επιτρέψτε μου μια παρατήρηση παιδιά, μη βγάζετε τους αστερίες έξω από το νερό για φωτος ή για άλλο σκοπό. Είναι ζωντανά πλάσματα και ζουν στο νερό. Αρκεί ο χρόνος για το κλικ για να στρεσαριστούν και να πεθάνουν.
Οι φωτος σας χωρίς τους αστερίες είναι υπέροχες έτσι κι αλλιώς.
σε ευχαριστουμε...η αληθεια ειναι οτι αυτο με τους αστεριες δεν το γνωριζαμε,οτι ειναι τοσο ευαισθητοι.οταν μας το ειπαν καποιοι ντοπιοι σταματησαμε αμεσως.
 

sif.....

Member
Μηνύματα
366
Likes
1.690
Επόμενο Ταξίδι
Κιργιστάν - Ιαπωνία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού - Κίνα
Για Ιαπωνία έχω γράψει εδώ την ιστορία μας: https://www.travelstories.gr/community/threads/ΙΑΠΩΝΙΑ-2015-εύκολα-όμορφα-φθηνά.53483/
Δεν ταιριάζει το στυλ ταξιδιού μας με το δικό σας αλλά ίσως πάρετε καμιά ιδέα.
Όντως έχουμε διαφορετικό ταξιδιωτικό στυλ όμως διάβασα την ιστορία σας και είχατε κάνει καλό σχεδιασμό. Εμείς αν όλα πάνε καλά νομίζω θα παρουσιάσουμε αρκετά διαφορετικά πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος στην χώρα και με τους υπολογισμούς μου το κόστος για 13 μέρες θα φτάσει τα 1200 ευρώ, αφού θα χρησιμοποιήσουμε τα βραδινά λεωφορεία της εταιρείας willer για τις μακρινές μετακινήσεις με κόστος μόλις 85 ευρώ(συνολικά για Τόκιο-Κιότο, Οσάκα-Χιροσίμα, Χιροσίμα-Τόκιο) και γλιτώνεις και το κόστος της διαμονής.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.668
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom