• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Πολωνία Φαγητό Κρακοβία

Giorgio_ath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Γεια σε όλους! Πρωτοχρονιά θα είσαι στη Κρακοβια για 5 μέρες. Ένα από τα βασικά συστατικά για να περάσεις καλά κάπου είναι να βρεις ωραίο φαγητό, οπότε θα ήθελα τις γνώμες σας για μερικά μαγαζιά που αξίζει να φας

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Γεια σε όλους! Πρωτοχρονιά θα είσαι στη Κρακοβια για 5 μέρες. Ένα από τα βασικά συστατικά για να περάσεις καλά κάπου είναι να βρεις ωραίο φαγητό, οπότε θα ήθελα τις γνώμες σας για μερικά μαγαζιά που αξίζει να φας
Έχει πολλά και ωραία μέρη για παραδοσιακό φαγητό η πόλη. Θα σου πρότεινα αρχικά να ψαχτείς για Milk bar (bar mleczny) που θα βρεις αμιγώς Πολωνική κουζίνα σε χαμηλές τιμές. Είναι τα δικά τους εστιατόρια με κουλτούρα φαγητού που προέρχεται από την παλαιότερη εποχή.
Μετά θα δεις για εστιατόρια με καλές κριτικές είτε στο κέντρο είτε στην εβραϊκή. Για παράδειγμα έχω φάει πολύ καλά εδώ, αλλά ότι και να διαλέξεις νομίζω δε θα σε απογοητεύσει. Ακόμα και επιλογές στην τύχη σε φαινομενικά τουριστικά καταστήματα μ' έχουν δικαιώσει.

Έχω καιρό να πάω αλλά θυμάμαι πολύ καλό ΚΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΌΤΑΤΟ ήταν το CHATA REUSTARANT krakow.
https://www.tripadvisor.com/Restaur...w_Lesser_Poland_Province_Southern_Poland.html

Και εννοείται οτι επιβάλλεται επίσκεψη σε milk bar όπως έγραψε ο @psilos3 .
Εγώ νομίζω τα έγραψα πρώτος στο φόρουμ.
Και απο τότε πολύς κόσμος το ψάχνουν και τα επισκέπτονται.
Και μένουν ευχαριστημένοι.
Μόνο που αυτά τα πανέμορφα καταγώγια του υπαρκτου σοσιαλισμού μαθαίνω οτι βάζουν κάτι σατανικά πράγματα τώρα τύπου πληρωμές με πιστωτικές κάρτες, μενού με ταμπλέτες αν είναι δυνατόν. Σκοταδίνη. Τουλάχιστον κατα τα άλλα το φαγητό παρέμεινε{ελπίζω δηλαδή} .../.. σοσιαλιστικό.
:)

connosp

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.234