Ισπανία Φαγητό ποτό στη Βαρκελώνη (Los Restaurantes de Barcelona!!!)

deerhunter

Member
καλησπέρα σας, θα ήθελα προτάσεις για fine dining γύρω από την plaza de catalunya ή/και το πανεπιστήμιο!ευχαριστώ

varioAthens

Member
καλησπέρα σας, θα ήθελα προτάσεις για fine dining γύρω από την plaza de catalunya ή/και το πανεπιστήμιο!ευχαριστώ
Δεν ξερω αν με τον ορο fine dining εννοεις να ειναι οπωσδηποτε μισελενατο, αλλα ωραιο κοσμοπολιτικο περιβαλλον και καλη κουζινα με ποιοτικα υλικα θα βρεις και στο El Nacional στην κυριλε περιοχη Passeig de Gracia Image Gallery | El Nacional Barcelona
Ειναι πολυ ιδιαιτερο και μολις 10’ περπατημα απο την Plaza de Catalunya.

Witchrena

Member
Καλησπέρα σας,
Χριστούγεννα θα είμαι Βαρκελώνη με τις δύο έφηβες κόρες μου. Στο φαγητό είναι αρκετά δύσκολες και συνήθως την βγάζουμε με , ιταλικό, ( μακαρονάδες και πίτσα) , Burger, chicken nuggets και γενικά street food.
Τι ισχύει για τις μέρες 24, 25 και 26 Δεκεμβρίου στην Βαρκελώνη στο χώρο της εστίασης;
Θα υπάρχουν τέτοιου τύπου μαγαζιά ανοικτά ή μονο εστιατόρια για τα οποία θα πρέπει να κάνω κράτηση;
Οι Χριστουγεννιάτικες αγορές θα λειτουργούν και θα έχουν Street food;
Σκέφτομαι τουλάχιστον να κλείσω για Χριστούγεννα ένα μαγαζί. Διάβασα για το el nacional και για το los caracoles....αν και φοβάμαι ότι θα δώσω πολλά και δεν θα ευχαριστήθουν
Διάβασα και για το chalito που έχει σνίτσελ, και ναι είναι κάτι που τρώνε .....
Εάν υπάρχουν μαγαζιά ανοιχτά με πρόχειρο φαγητό θα ειμαι τουλάχιστον ήσυχη ότι θα βρω κάτι να τις χορτάσω....δεν υπάρχει χειρότερο από πεινασμένη και κουρασμένη έφηβη!!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.273
Μέλη
39.958
Νεότερο μέλος
sofia257

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom