Ταϊλάνδη Φαγητό στη Μπανγκόγκ

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.501
Likes
8.021
Μιας και στο φόρουμ οι Ταϋλανδόπληκτοι είσαστε πάρα πολλοί, θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει συγκεκριμένα μέρη για φαγητό στην Μπανγκόκ που έχει πάει και έχει μείνει ευχαριστημένος?
Α! Και για thai-massage επίσης θα ήθελα γνώμες!

Ευχαριστώ πολύ!
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ειναι εμπειρια το Bar restaurant Verigo στο ξενοδοχειο Banyan Tree. Ειναι το ψηλοτερο open air bar restaurant του κοσμου. Βρισκεται στην ταρατσα ενος μικρου ουρανοξυστη: δηλαδη στον 65ο και τελευταιο οροφο του. Δεν εχω φαει για να σου πω την αποψη μου για την ποιοτητα του φαγητου, πηγα ομως για ενα ποτο και η αισθηση ηταν ασυλληπτη. Να πατε εστω και after hours.
Vertigo Grill & Moon Bar | Bangkok Rooftop Restaurant, Vertigo Bar, Banyan Tree
 

discolata

Member
Μηνύματα
305
Likes
61
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
raja ampat
στην chinatown εχει πεντανοστιμα duck noodles με μια κολα 1 ευρώ - 50 baht στο hong kong noodles , οδος trok itsaranuphap και τελεια θαλασσινα αλλα λιγο πιο ακριβα στο j & K seafood stalls πανω στο Yaowaraj Road , και στα δυο εχει πολλους ταυλανδους και τρωνε! ( καλη ενδειξη)
επισης εχει φανταστικο street food παντου στην chinatown απο ψητες μπανανες μεχρι καλαμαράκια στα καρβουνα .. πεντανόστιμα όλα!!!

για μασάζ φυσικά στο wat po , www.watpomassage.com

αν βρεθεις khao san road , ψάξε το εστιατόριο tom yu kung , σε μια στοα μεσα και μετα βγαινεις σ¨ενα κήπο εχει φανταστικό φαγητό , εφαγα τα καλύτερα shrimp noodles της ζωής μου!
 
Last edited by a moderator:

TENTEN

Member
Μηνύματα
249
Likes
31
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Σε κάθετο δρόμο της Silom Street κοντά στο Holiday inn, στην 42 Convent road υπάρχει το εκπληκτικό Naj restaurant με θεικό thai food σε πανέμορφο περιβάλλον. Επίσης, ψηλα στη silom, στο Lebua at State Tower είναι το απίστευτο skybar στον 64 όροφο. Πήγαινε, οπωσδήποτε, έστω και για ποτό!!!!!!!
 

discolata

Member
Μηνύματα
305
Likes
61
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
raja ampat
αν πας στο skybar φροντισε να εισαι καλοντυμενος γιατι αλλιως δεν μπαινεις..
εγω φοραγα ενα σουπερ φορεμα και απο κατω birkenstocks που τα κουβαλαγα επι ενα μηνα στην ασια για να μπω εκει και η δεσποινις στην πορτα μου λεει..
im sorry birkenstocks are not allowed ..grrrrrrrrr&%$££&%$£
αν φας πορτα πηγαινε στο bar του sofitel ..επισης σουπερ.. ενα 10λεπτο περπατημα πιο κατω..
 

mpiftex

Member
Μηνύματα
892
Likes
265
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Ξέρω θα γίνω γραφικός αν προτείνω πάλι φαγητό στο δρόμο αλλά τι να κάνουμε, it's the Thai way!!! Απόλαυση είναι το φαγητό στα παζάρια, κυρίως στα βραδινά όπου βρίσκεις διάφορα ενδιαφέροντα, απλά noodles και ρύζι, διάφορων ειδών sticks (σουβλάκι καλαμάκι δηλαδή), σαλάτες (papaya salad :D), ρύζι με ομελέτα από πάνω, κάτι γλυκά σαν λουκουμάδες, rotis (με μπανάνα και σοκολάτα ή απλά με ζαχαρούχο γάλα), ακόμη και ολόκληρα ψάρια που τα ψήνουν εκείνη την ώρα στα κάρβουνα!!

Για πρωινό στο δρόμο Rambutti, μετά το ναό προς το ποτάμι, υπάρχουν 2-3 κυριούλες που σερβίρουν το πρωί διάφορα φρούτα (αν δεν ξέρεις για τα φρούτα της Ταϊλάνδης θα πάθεις πλάκα) με γιαούρτι και muesli! Το καλύτερο πρωινό!!

Επίσης απέναντι από το εμπορικό κέντρο/παζάρι ΜΒΚ στην περιοχή Siam υπάρχει μια στοά που έχει αμέτρητα φαγάδικα σε μορφή καντίνας αλλά πιο φτιαγμένο, με τραπεζάκια κτλ. Εκεί πάνε για φαγητό όλοι οι ντόπιοι που δουλεύουν στα γύρω μαγαζιά και επιχειρήσεις και την ώρα του φαγητού γίνεται χαμός!! Αξίζει να πας εκείνη την ώρα και μόνο για να το δεις. Αλλιώς πήγαινε λίγο αργότερα να φας με την ησυχία σου!! Στους επάνω ορόφους του MBK έχει διάφορα φαγάδικα, κάποια ethnic και καλά (αν θες να φας σουβλάκι ελληνικό πήγαινε εκεί) αλλά είναι ακριβά και δεν έχει καθόλου ατμόσφαιρα.
 

Leftris B

Member
Μηνύματα
1.784
Likes
1.111
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
απλά noodles και ρύζι, διάφορων ειδών sticks (σουβλάκι καλαμάκι δηλαδή), σαλάτες (papaya salad :D), ρύζι με ομελέτα από πάνω, κάτι γλυκά σαν λουκουμάδες, rotis (με μπανάνα και σοκολάτα ή απλά με ζαχαρούχο γάλα), ακόμη και ολόκληρα ψάρια που τα ψήνουν εκείνη την ώρα στα κάρβουνα!!

ωραίο μενού να ανοίξουμε μαγαζί βγάζω κοστολόγια ψάξτε για τον χώρο θα κάνουμε και delivery:D
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.951
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
mpifteki σαν καλοφαγάς που εισαι τσέκαρες τα καλύτερα!!! ποιά ρεστοράν και πράσινα άλογα στην bangong δεν θυμάμαι κανένα απο δαύτα!! αυτο που είπες ειναι και το μαγικό σε τέτοιες πόλεις ..πηγαίνεται έξω απο το world trade της πόλης και με συνοδεία live μουσικής απολαύστε σε σύννεφα απίστευτης τσίκνας και αρωμάτων τα καλύτερα ψητά στα κάρβουνα κρεατικα και με ότι αυτά συνοδεύονται!! οι ψήστες φορούν όλοι μάσκες για τον καπνό,που ξεπερνά το pollution της πολης ...
είπαμε να δούμε διαφορετικές εικόνες !! και να γευτούμε τα γνήσια πράγματα και κλίμα μιάς μητρόπολης της ασίας ...
έ! όσοι έχουν μανία με τα ρεστωράν θα βρούν κάτι...εμένα δεν μου άρεσαν! προτιμώ το χύμα.
 

marydim

Member
Μηνύματα
1.631
Likes
410
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
varioAthens, oι μυρωδιές της Μπανγκόγκ από τα ψητά είναι κάτι που θα θυμάσαι για πάντα και φυσικά δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς σε όλα αυτά που θα δεις να ψήνονται.
Λιγουρεύτηκα άπειρες φορές το κοτόπουλο που έβλεπα να ψήνεται παντού στους δρόμους αλλά δυστυχώς για μένα δεν το δοκίμασα (ήταν η εποχή που είχαμε υποστεί πλήση εγκεφάλου για την επικινδυνότητα των πουλερικών και δη των ταϋλανδέζικων).
Αν το θυμηθείς φάε και ένα μπούτι κοτόπουλο για μένα!
 

Markos

Member
Μηνύματα
132
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Ταϊλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Τανζανία - Ζανζιβάρη
ωραίο μενού να ανοίξουμε μαγαζί βγάζω κοστολόγια ψάξτε για τον χώρο θα κάνουμε και delivery:D
αυτό σου κάνει?

ΞΏΞ΄Ξ·Ξ³ΟŒΟ‚ delivery | on-line Ο†Ξ±Ξ³Ξ·Ο„ΟŒ - THAILAND AND ASIAN MENU


όσον αφορά το φαγητό, στα περισσότερα με κάλυψε ο mpiftex...

είναι καλός συνάδελφος ταϊλανδόπληκτος...
 

marydim

Member
Μηνύματα
1.631
Likes
410
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
varioAthens, και η πίτσα της Ταϋλάνδης είναι πολύ super!
Λίγο πικάντικη, βέβαια!
 

marydim

Member
Μηνύματα
1.631
Likes
410
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Σε όλα τα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Μπανγκόγκ θα βρεις άπειρα εστιατόρια με διάφορες κουζίνες. Συνήθως, είναι συγκεντρωμένα όλα μαζί σε έναν όροφο και μπορείς να βρεις τα πάντα. Τα Mall της Μπανγκόγκ απευθύνονται κυρίως σε άτομα της μεσαίας και υψηλής οικονομικά τάξης της πόλης (θα το καταλάβεις αυτό από τις τιμές) και τα εστιατόριά τους είναι πολύ προσεγμένα.
Είχαμε φάει στο Central World Plaza (www.centralworld.co.th
) -ο χώρος είναι τεράστιος με εστιατόρια και καφέ για όλα τα γούστα και με ατελείωτη ποικιλία εδεσμάτων τόσο της Ταϋλανδέζικης όσο και της διεθνής κουζίνας-, στο Emporium (www.emporiumthailand.com) -πολύ πιο μικρό σε ποικιλία και σε επιλογές αλλά ήταν πολύ κοντά στο ξενοδοχείο μας- και σε ένα άλλο το οποίο δυστυχώς μου ξεφεύγει το όνομά του αυτή τη στιγμή αλλά θυμάμαι ότι ήταν για χαμηλότερου μπάτζετ Ταϋλανδούς και σαφώς τα εστιατόριά του ήταν τύπου fast food πάντα με ταϋλανδέζικες πινελιές.
(Όλα τα μεγάλα εμπορικά κέντρα είναι δίπλα στον εναέριο τρένο).
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.863
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom