Φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια!

thanosth

Member
Μηνύματα
3.378
Likes
6.914
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Φθηνότερα από 1η Νοεμβ. τα εισιτήρια εσωτερικού της Aegean

Φθηνότερα κατά δύο ευρώ θα είναι από 1ης Νοεμβρίου 2008 τα εισιτήρια εσωτερικού της Aegean Airlines, μετά την απόφαση της εταιρίας να προχωρήσει στη μείωση του επίναυλου καυσίμου, με αφορμή την πτώση που παρατηρείται στη διεθνή τιμή του πετρελαίου και είχε ως αποτέλεσμα μείωση της τιμής των καυσίμων.

Η Aegean ανακοίνωσε επίσης ότι προσφέρει 500.000 θέσεις εσωτερικού με 49 ευρώ για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2009 και συγκεκριμένα από 12 Ιανουαρίου έως και 20 Σεπτεμβρίου 2009. Η τιμή αυτή αφορά απλή μετάβαση και συμπεριλαμβάνει τον επίναυλο καυσίμων, τους φόρους αεροδρομίων και τη χρέωση συναλλαγής μέσω της ιστοσελίδας www.aegeanair.com. Η έκδοση των εισιτηρίων θα πρέπει να γίνει έως τις 2 Νοεμβρίου 2008.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταιρίας, η κίνηση αυτή είναι συνεπής με τη φιλοσοφία «Όσο πιο νωρίς τόσο πιο φθηνά», και αποτελεί τη μεγαλύτερη προσφορά που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα για πτήσεις εσωτερικού.

Τα εισιτήρια προσφοράς υπόκεινται σε περιορισμούς καθώς δεν επιτρέπονται αλλαγές και σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου.

www.kathimerini.gr
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.951
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
η aegian προσφέρει συνεχώς εισιτήρια φθηνά άν τα βγάλεις μέσω e ticket.έβγαλα πρίν ένα μήνα για τον φεβρουάριο, μόνο με 91 ευρώ αλέρετούρ για αθήνα.κάποιοι φίλοι μου που ανεβοκατεβαίνουν συχνά και ξέρουν τις ημερομηνίες,έχουν βγάλει και με 70 !!! με το πλοίο φαντάσου σε τετράκλινο θέλεις πολύ παραπάνω σύν να θαλασσοδέρνεσαι ολη νύχτα !!! πολύ ενδιαφέρον αυτό που έγραψες να το δεί και ο κόσμος !!!!!!
 

Mhtsaina82

Member
Μηνύματα
63
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
ΜΟΝΑΧΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤ
εγω παντωσ που εψαξα με aegean για φεβρουαριο μοναχο ειχαν 400 κατι για 2 ατομα πηγαινε-ελα ενω με lufthansa μονο 200
 

CakeNet

Member
Μηνύματα
2.065
Likes
121
Επόμενο Ταξίδι
-
Νομίζω ότι το Μόναχο το εξυπηρετεί μέσω Lufthansa η Aegean, ή κάνω λάθος; Εγώ πάντως έκλεισα για Στουτγκάρδη τον Φεβρουάριο με 102 Ευρώ ..με επιστροφή.
 
Μηνύματα
78
Likes
10
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα μάλλον..
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία Θιβέτ Νεπάλ
2 ευρώ πιο φθηνά? Πάλι ξοδεύτηκαν στην Aegean..:rolleyes: Εδώ το πετρέλαιο έπεσε στα 62 δολάρια αν δεν κάνω λάθος, οπότε η μείωση στον επίναυλο θα έπρεπε να ήταν ανάλογη πιστεύω!
 

CakeNet

Member
Μηνύματα
2.065
Likes
121
Επόμενο Ταξίδι
-
Νομίζω ότι η Aegean ήταν ούτως ή άλλως επιφυλακτική και στην αύξηση της τιμής του επίναυλου καυσίμων κατά το παρελθόν, δεν είναι έτσι; Θυμάμαι τουλάχιστον ότι η τελευταία αύξηση του επίναυλου κυμαίνονταν επίσης κάπου στα 2 Ευρώ..
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.273
Μηνύματα
885.883
Μέλη
38.949
Νεότερο μέλος
anthger

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom