Γενικά Φιλική Χώρα Ασίας

GTS

Member
Μηνύματα
6.783
Likes
18.174
Βλέπω πονήματα για συγκρίσεις Ταυλάνδης με Κόστα Ρίκα, Γουατεμάλα κλπ. Για την ταμπακιέρα (ασιατικές χώρες) θα πείτε κάτι?
Τι άλλο πια να πούμε βρε Κωστή, έχουμε χύσει πάρα πολύ μελάνι και έχουμε ανεβάσει πάρα πολλές φωτογραφίες. Σε όποιον αρέσει πηγαίνει (και αρέσει σε πολλούς), σε όποιον όχι καλά κάνει και δεν πάει, προς Θεού και διαβόλου, γούστα είναι αυτά. Αλλά για εμάς είναι χώρες με απίστευτα όμορφα μέρη, που δε τα βρίσκεις εύκολα αλλού ή και καθόλου.

Όσο για τη ΝΥ που μου χτυπάς ανελέητα, μάλλον προτιμώ Παρίσι και Λονδίνο περισσότερο. Είναι άλλωστε και πιο κοντά αλλά και πιο φθηνά να πας και να μείνεις σε αυτές, λες γι'αυτό να τις προτιμώ περισσότερο?

Δεν είναι αυτό κριτήριο απ'ότι καταλαβαίνεις...
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μόνο που δεν είπα αυτό. Έβαλα και ένα πολιτιστικό στοιχείο στην εξίσωση (που το παραβλέπεις). Αλλά τι να λέμε τώρα, μιλάω με άνθρωπο που δήλωσε ότι οι παρθένες νήσοι του άρεσαν περισσότερο από τη Ν. Υόρκη...

Βλέπω πονήματα για συγκρίσεις Ταυλάνδης με Κόστα Ρίκα, Γουατεμάλα κλπ. Για την ταμπακιέρα (ασιατικές χώρες) θα πείτε κάτι?
Το πρωτο ειναι προσωπικο γουστο. Καποιος μπορει να ενθουσιαζεται με τις εξοχες και να μενει πιο κρυος με τις μεγαλουπολεις. Απολυτως κατανοητο και δεν βρισκω κανενα προβλημα. Αλλος θελει να κοβει βολτες στα βουνα, αλλος να κανει diving και αλλος να μην μπορει να αποχωριζεται την πολη. Ολοι δεν ειμαστε ιδιοι.
Για τις ασιατικες χωρες ηδη ειπαμε. Σαν τι περιμενεις επιπλεον να πουμε;
Το μονο που μπορω να προσθεσω οτι οποιο με αφορα προσωπικα -απολυτως λογικο να μην συγκινει κανεναν αλλο- ειναι οτι πιο πολυ με ενδιαφερει να γνωρισω το συνεχες της Ευρασιας και οχι την Αμερικη. Αλλωστε οι μεγαλες πληθυσμιακες μετακινησεις εγιναν παντα απο Ανατολας προς Δυσμας. Ξεκινησαν απο Ασια (καλα απο Αφρικη ξεκινησαν, αλλα τοσο παλια που τεχνουργηματα αυτης της μετακινησης δεν εχουν μεινει) και εφτασαν κατα κυματα στην Ευρωπη. Αργοτερα απο Ευρωπη εφτασαν Αμερικη. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ανγνωριζω πολλα υπολειματα αυτων των μετακινησεων στον πολιτισμο μας, ενω αδυνατο να δω, περα απο τις πατατες και το καλαμποκι, δειγματα των προκολομβιανων πολιτισμων στον δικο μας. Οποτε πιο "συγγενικη" και παραλληλως και "εξωτικη" νιωθω την Ασια, παρα την Λατινικη Αμερικη η οποια ουδολως με αγγιζει.
 

babaduma

Member
Μηνύματα
5.052
Likes
7.801
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Σωστη!!!!Ειναι πολυ χαλια,παιδια, μην πατε!
Ναι, ναι, συμφωνώ κι εγώ. Ούτε στη Σοκότρα παιδιά (Υεμένη), δεν βλέπεται, βρωμιά και βαρεμάρα να κόβεις φλέβες, μακρυάαααα (είχε απόλυτο δίκηο ο traveladdict)! :bleh:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.193
Μηνύματα
883.498
Μέλη
38.898
Νεότερο μέλος
χρυσανθη

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom