Φιλιππίνες Φιλιππινές συνδυασμοί

eui

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περου
Ταξίδι-Όνειρο
Ναμίμπια
Καλησπέρα. Ξεκινήσανε σχέδια για το καθιερωμένο ταξίδι του Οκτωβρίου. Στο τραπέζι έπεσαν οι φιλιππινες και θα θέλαμε προτάσεις για συνδυασμό πχ Βιετνάμ Φιλιππινές καθώς και τα καλύτερα μέρη εκεί (φιλιππινες) που θα πρέπει να επισκεφτούμε. Ευχαριστώ

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλησπέρα. Ξεκινήσανε σχέδια για το καθιερωμένο ταξίδι του Οκτωβρίου. Στο τραπέζι έπεσαν οι φιλιππινες και θα θέλαμε προτάσεις για συνδυασμό πχ Βιετνάμ Φιλιππινές καθώς και τα καλύτερα μέρη εκεί (φιλιππινες) που θα πρέπει να επισκεφτούμε. Ευχαριστώ
Εύκολα συνδυάζεται με Μπρουνέι, Κορέα, Ταϊβάν, αυτό έκανα εγώ φέτος.

Στις Φιλιππίνες το μέρος που μου άρεσε περισσότερο ήταν το αρχιπέλαγος Batanes. Έχει αυτόχθονες με πολύ ιδιαίτερη κουλτούρα, ελάχιστα πράγματα από παραλίες και τουρισμό, ΦΟΒΕΡΑ τοπία, κάτι σαν τροπική Χάιλαντς και είναι η χαρά του slow traveling. Απειροελάχιστοι επισκέπτες, για να καταλάβεις στο nomadmania που έχει 20.000+ μέλη (κυρίως ταξιδεμένα, έως παραταξιδεμένα) τα μέλη που έχουν επισκεφθεί το συγκεκριμένο σύμπλεγμα είναι 26.

fotast

Member

Στις Φιλιππίνες το μέρος που μου άρεσε περισσότερο ήταν το αρχιπέλαγος Batanes. Έχει αυτόχθονες με πολύ ιδιαίτερη κουλτούρα, ελάχιστα πράγματα από παραλίες και τουρισμό, ΦΟΒΕΡΑ τοπία, κάτι σαν τροπική Χάιλαντς και είναι η χαρά του slow traveling. Απειροελάχιστοι επισκέπτες, για να καταλάβεις στο nomadmania που έχει 20.000+ μέλη (κυρίως ταξιδεμένα, έως παραταξιδεμένα) τα μέλη που έχουν επισκεφθεί το συγκεκριμένο σύμπλεγμα είναι 26.
Την ιστορία που γράφεις που την έχεις κρύψει;Δεν την βρισκω πουθενά......

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Καλός συνδυασμός με Ταιβάν βγαίνει. Υπάρχουν και απευθείας πτήσεις για Cebu, αν θελήσεις να αποφύγεις την Μανίλα.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand

τι διαμάντι αναδύθηκε; πώς φτάνεις εκεί; Από Μανίλα ή από Ταϊβάν;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
τι διαμάντι αναδύθηκε; πώς φτάνεις εκεί; Από Μανίλα ή από Ταϊβάν;
Εγώ πέταξα από... Laoag στο Basco και γύρισα προς Tuguegarao, αλλά υπάρχουν και αυτά:

Ξαναλέω πως το μέρος είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και δε θα το έχανα για κανένα λόγο, ό,τι άλλο είδα στις Φιλιππίνες δε με εντυπωσίασε κιόλας.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.064
Μέλη
39.804
Νεότερο μέλος
timo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom