• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Ισπανία Φλαμενκο ,tapas και παθος κατω απο τον ηλιο της Ανδαλουσιας

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Xρονια ονειρευομουνα ενα ταξιδι στην Ανδαλουσια,αυτο το τριπτυχο Σεβιλλη,Γραναδα ,Κορδοβα ηταν για μενα παντα τις προτασεις με την παρεα μου.Μετα απο μια αποτυχημενη προσπαθεια να παω στη Σεβιλλη και να επιχειρησω το Σεβιλλη,Μαροκο που μας τα χαλασε ο Covid.
Και να σου η ευκαιρεια απο το πουθενα, ο αδερφος της κοπελας μου αποφασισε να παει για σπουδες στην Le Roche,μια απο τις κορυφαιες σχολες για τουριστικα ανα τον κοσμο ,μαζι με την Le Roche στην Ελβετια.Η βαση της Le Roche ειναι στην Marbella της Kοστα ντελ Σολ,μιας παραθαλασσιας περιοχης της Ισπανιας που δεν γνωριζα καθολου ,μονο μετα εμαθα οτι ειχαν γυριστει σκηνες απο την ισπανικη σειρα του νετφλιξ Toy Boy ,οποιος θυμαται απο την καραντινα του 2020,με ενα στριπερ οπου τον θεωρησαν υποπτο για ενα φονο και τον πηγαν φυλακη αδικα η οχι μην κανω spoiler alert.Παντα αυτα τα παραθαλασσια τουριστικα θερετρα της νοτιας Ευρωπης ,ποτε δεν με ελκυαν για επισκεψη ειδικα την περιοδο του καλοκαιριου,Θεωρω ακρως τουριστικα μερη ,γεματο 5στερα ,εκτρωματα 1οροφα ξενοδοχεια πανω στην παραλια και θαλασσες 5 φορες κατωτερες των θαλασσων μας.Τι με νοιαζει ομως οταν παραδιπλα βρισκονται πολεις διαμαντια?

Και ξαφνου πεταει την βομβα η δικια μου ''παμε στον αδερφο μου τον Οκτωβρη''?
Δεν προλαβε καν να το πει και αρχισα ψαχτηρι ηταν τελη Απριλιου και αρχισα να ψαχνω εισητηρια για Οκτωβρη,
Μετα συνειδητοποιησαμε οτι κλεισαμε εισητηρια πριν καν κλεισει ο αδερφος της ,ακομα και πριν βρει που θα μεινει στην Μαρμπεγια.Η τιμη 140 ευρω με βαλιτσα 23 το ατομο Αθηνα -Μαλαγα με easyjet και επιστροφη 8 ολοκληρες μερουλες.Φυσικα δεν θα μεναμε μονο Μαρμπεγια -Μαλαγα, ο ιδος ο αδερφος της μας ειπε καθημερινες εχει σχολη και εξεταστικη ως αργα οποτε θα ναι καλυτερα να τον χαρουμε ΠΣΚ.Οποτε ειχαμε 4 ολοκληρες μερες να μεινουμε οπου θελουμε και τις υπολοιπες να χαλαρωσουμε στην παραθαλασσια πολη της Costa del Sol,

Η αποφαση παρθηκε 2 βραδια Γραναδα,2 βραδια στη μυθικη Σεβιλλη και τα υπολοιπα Μαρμπεγια .Ομως τα πραματα δεν πηγαν ακριβως οπως τα θελαμε..

Extra muros

Member
Έβαλα αυτόματο λάικ για τον τίτλο, δεν το έχω διαβάσει καν, θα περιμένω να προχωρήσεις για να το χαρώ μαζεμένο!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.246
Μέλη
39.944
Νεότερο μέλος
Anemoessa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom