Ιταλία Φλωρεντία - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

gianna 1990

Member
Μηνύματα
9
Likes
0
ΤΡΕΝΟ ΡΩΜΗ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

paidia exoume programmatisei taksidi g romi florentia...ta eishthria skeftomai na ta agorasoume mia mera prin apo termini.einai kalitera na ta kleisw mesw internet mipws erthoun pio oikonomika? kai an prepei na ta kleisw kapou diavasa oti aplws pairneis mia apodeiksi oti ta exeis plirwsei kai ta pairneis ekei.ayti i sinallagi xreiazetai pistwtiki? :roll:
 

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου

achronak

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Μου ηρθε σημερα η κληση για τον περασμενο Ιουλιο. Ειναι στην Φλορεντια για υπερβαση οριου ταχυτητας(61km/h αντι για 50km/h)! Το κοστος ειναι 212 + 26 εξοδα ταχυδρομιου.
Τελικα παιδια τι γινετε? Εχουμε καποια νεοτερο απο τις συζητησεις σας? Να πληρωσω ή οχι?
Εχουμε κατι νεοτερο για κυρωσεις?
Μου εδωσαν username και password να μπω να πληρωσω με πιστωτικη. το αυτοκινητο ηταν νοικιασμενο απο maggiore.
Ευχαριστω!
 

taniakar

Member
Μηνύματα
248
Likes
132
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Θα κάνω ένα οδικό ταξιδάκι τοσκάνη. Θα πετάξω για Μπολόνια, από όπου και θα ξεκινήσω το tour μου. Θα κατευθυνθώ προς φλωρεντία, όπου κ σκέφτομαι να μείνω το πρώτο βράδυ κ να συνεχίσω το επόμενο πρωί για greve in chianti, castellina in chianti κ να καταλήξω San gimignano. Φλωρεντία έχω επισκεφτεί στο παρελθόν κ δεν σκοπέυω να αφιερώσω χρόνο σε αυτό το ταξίδι. Οπότε θα ήθελα να μείνω κάπου έξω από την πόλη ώστε να μη χάσω καθόλου χρόνο κ να μην μπλέξω κ με δακτύλιο κλπ. Εχετε να προτείνετε κάτι για διαμονή?
 

tou dromou

Member
Μηνύματα
141
Likes
19
Επόμενο Ταξίδι
ΠΟΛΩΝΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Γιατι δεν μενεις Σιενα και απο εκει να κανεις ημερησιες εξορμησεις στα χωρια και το βραδακι βολτες στην υπεροχη Σιενα
 

elenara88

Member
Μηνύματα
1.789
Likes
1.817
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
μια στιγμη, συνολικα το ταξιδι μια δανυκτερευση θα εχει;
 

filippia

Member
Μηνύματα
356
Likes
372
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη-Τσεχία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλημέρα σε όλους.
Κάναμε κι εμείς περίπου το ίδιο ταξίδι τον Οκτώβρη κι εεπιδή είχαμε αυτοκίνητο διαλέξαμε ξενοδοχεία έξω απ'τις πόλεις με δωρεάν χώρο στάθμευσης. Λοιπόν taniakar στη Φλωρεντία μείναμε στο παρακάτω ξενοδοχείο, είναι περίπου 20 λεπτά με λεωφορείο απ'το κέντρο, σε προάστιο σαν χωριό, σε πολύ όμορφη περιοχή και το ξενοδοχείο πολύ καλό και εξυπηρετικότατοι στη ρεσεψιόν. Από εκεί φεύγεις κατευθείαν για τα χωριά της Τοσκάνης (Chianti, San Gimignano κλπ.) χωρίς να βγεις σε εθνική οδό αλλά από επαρχιακούς δρόμους όπου βλέπεις όλα τα χωριά και τους αμπελώνες. Αν έχετε gps δε θα έχετε πρόβλημα. Α και μια συμβουλή! Αν το επιλέξεις μην πάρεις το πάρκινγκ επί πληρωμή (υπόγειο) γιατί έξω ακριβώς αλλά και γύρω απ'το ξενοδοχείο έχει άπλετο χώρο.
Booking.com: Together Florence Inn, Φλωρεντία, Ιταλία - 317 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!
 

taniakar

Member
Μηνύματα
248
Likes
132
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Φλωρεντία κ σιένα έχω επισκεφτεί σε ανεξάρτητο ταξίδι, οπότε δε θέλω να χάσω καθόλου χρόνο σε αυτές. Θέλω να επισκεφθώ τα χωριά του chianti, San gimignano, monteriggioni, montepulciano, Pienza, Pisa, lucca, cinque terre, portofino, camogli. Φτάνω bologna κ επιστρέφω από μιλάνο. Σκέφτομαι λοιπόν, μιας κ φτάνω bologna αργά να πάω φλωρεντία, να διανυκτερεύσω το πρώτο βράδυ κάπου εκτός πόλης, ώστε να μην μπλέξω με δακτύλιο κ χάσω κ χρόνο στο κέντρο της. Τονίζω ότι θα είμαι φλωρεντία αργά, γύρω στις 23:00, μόνο για ύπνο δηλ. Κ την άλλη μέρα ξεκινάω την περιπλάνηση μου αρχικά τοσκάνη κ μετά ιταλική ριβιέρα κ θα καταλήξω μιλάνο από όπου κ θα πετάξω για Ελλάδα. Οποιος εχει να προτείνει λοιπόν διαμονή για φλωρεντία, εκτός πόλης, θα του είμαι υπόχρεη.
 

fenia42

Member
Μηνύματα
3.888
Likes
14.500
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Σκέφτηκες τη Φερράρα; Είναι όμορφη, γραφική, χωρίς τουρίστες και πολύ κοντά στη Μπολονια.
 

tzonek

Member
Μηνύματα
21
Likes
4
καλησπερα σας !!
θέλουμε να κάνουμε μια απόδραση από ρώμη στην φλωρεντία με τρένο . γνωρίζει κανεις πως είναι πλέον τα πράγματα από τιμές ktlp γιατί κάπου διάβασα για εισιτήριο με επιστροφή με 30 euro το άτομο αλλα δυστυχώς δεν βρίσκω κάτι τέτοιο .το μονο που βρήκα είναι με επιστροφή στην τιμή τον 58
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.261
Μηνύματα
885.435
Μέλη
38.938
Νεότερο μέλος
Geo Yfa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom