• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιούλιο - Αύγουστο 2016! Κάντε κλικ εδώ!

Φλωρεντια: νεο πάρκινγκ στην Α1

Samion

Member
Το πρωτο πάρκινγκ της χωρας σε autostrada εγκαινιαστηκε προ μηνος..βολικοτατο για οποιον θέλει μια σταση στην πολη. Αφηνεις το οχημα με 7Ε/ημερα χωρις να βγεις απο την αουτοστραντα κ παιρνεις απευθείας το tramvia (τραμ με δικες του μονο ραγες) κ κεντρο πολης σε κανα 20λεπτο. Σουπερ.
http://www.gestramvia.com/single-post/2017/06/12/Il-nuovo-Parcheggio-Multimodale-di-Villa-Costanza
 

evripidis4

Member
Καλησπέρα. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς αυτό το πάρκινγκ?Είναι ασφαλές; Θα μπορούμε να αφήσουμε το αυτοκίνητο για ένα ολόκληρο βράδυ? Φαίνεται μια σούπερ επιλολή για να αποφύγουμε τις ζώνες ztl της Φλωρεντίας. Θα μείνουμε μια μέρα και μία νύχτα στην Φλωρεντία οπότε θεωρητικά μοιάζει ώς μια σούπερ επιλογή.Και αρκετά οικονομική.
 

evripidis4

Member
7 ευρώ για όλη την μέρα...Επίσης 1,20 το εισιτήριο του τραμ για το κέντρο της πόλης..Δεν το λες και άσχημο..
 

vagar78

Member
Εγώ πήγα τον Δεκέμβριο πάρκαρα πολύ κοντά στο Ντουομο αλλά δεν το μετακίνησα ξανά, παρά μόνο όταν έφυγα..Θα βρω την απόδειξη να σου πω πόσο έδωσα αλλά πχ αν είχε 13 δεν αξιζει για 6 ευρώ διαφορά να πας εκεί γτ θα τα δώσετε σε εισιτήρια κ θα πάει μια ή άλλη...Δύο νύχτες το άφησα...
 

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
30.272
Μηνύματα
707.855
Μέλη
35.071
Νεότερο μέλος
Ανθηg

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom