Φροντιστήριο Αγγλικών

astral

Member
Μηνύματα
776
Likes
139
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού - Αργεντινή
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Τελικά έκλεισα στην Ευρωδιάσταση (άκουσα και από γνωστούς καλά λόγια για το συγκεκριμένο φροντιστήριο)... Θα σας πω εντυπώσεις εν καιρώ :cool:
 

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
Δεν ειμαι απο Αθηνα και δεν γνωριζω,επειδη ομως διδασκω Αγγλικα και πριν διοριστω στο δημοσιο ειχα φαει τα φροντιστηρια για χρονια εις την κεφαλην μου-για να μην πω κατι αλλο- θα σου συνιστουσα να αποφυγεις τα τρανταχτα ονοματα,ισως ενα συνοικιακο φροντιστηριο να κανει και καλυτερη δουλεια,θα σε προσεξουν περισσοτερο.Τα τυπου British ειναι μονο φωνη και ανταρα,και εαν μπορεις ακομη καλυτερα γιατι δεν βρισκεις καποιον που να κανει ιδιαιτερα-που δεν θα σου βγαινει παραπανω απο τους προηγουμενως αναφερθεντες?Ψαξτο λιγο παραπανω!!!:)
συμφωνω κι εγω απολυτως!μακρυα απ'αυτα και μιλαω εκ πειρας....επισκεψου συνοικιακα φροντιστηρια δες το κλιμα και οπου σου φανουν πιο σοβαροι,οργανωμενοι αλλα και ευχαριστοι εκει να πας...μονο αυτοι θα ενδιαφερθουν για'σενα και οχι για τα λεφτα σου...αλλα και το ιδιαιτερο δεν ειναι ασχημο...αναλογως τι θες εσυ.
καλη επιτυχια σου ευχομαι!!!εμενα δεν με ηθελε με τη πρωτη και μετα με δυο επιπλεον μηνες προετοιμασιας περασα ανετα....
καλη αρχη!:clap:
 
Last edited by a moderator:

Grtraveler

Member
Μηνύματα
327
Likes
375
Μετά από 10 χρόνια θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος τελικά πήγε ευρωδιασταση για να μου πει απόψεις.
Δουλεύω κέντρο, με βολεύει πολύ η ευελιξία ωραρίων, πλέον στη τιμή έχουν και τα βιβλία μέσα και έχουν και real time μαθήματα μέσω Skype (βασικά μια κάμερα είναι που δείχνει το πίνακα -σε κανονική αίθουσα με μαθητές, όχι ξεχωριστό μάθημα μέσω Skype- και έχεις κανονικά ήχο και μπορείς να παρέμβεις για να ρωτήσεις, δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά αν χάσεις κανένα μάθημα τότε το βλέπεις και μαγνητοσκοπημένο....).
Βασικά έχω proficiency αγγλικά και θέλω για δεύτερη γλώσσα να πάω, που έκανα παλιοτερα για δυο χρόνια αλλά σταμάτησα και λέω να τη συνεχίσω ξεκινώντας από το μηδέν. Το περισσότερο διάβασμα μόνος θα το κανω λογικά. Θέλω να με κρατάει σε ένα προγραμμα.
Αξίζει ?
 

paefstra

Member
Μηνύματα
12.932
Likes
40.775
Οποιοδηποτε φροντιστηριο δεν σεβεται τον εκπαιδευτικο που διδασκει και τους μαθητες και βαζει καμερα μεσα στο μαθημα ειναι για τα μπαζα.
 

mourohavlos

Member
Μηνύματα
2.424
Likes
4.409
Έχω κάνει μαθήματα μέσω skype στην Ευρωδιάσταση, σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος.
Το αρνητικό (για μένα) είναι ότι, όσο να 'ναι, όταν είσαι μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή δεν είσαι τόσο συγκεντρωμένος στο μάθημα και ίσως δεν καταβάλεις γενικότερα την προσπάθεια που θα έπρεπε.
Το μεγάλο θετικό είναι η ευελιξία και η εξοικονόμηση χρόνου. Μπορείς π.χ. να γυρίσεις στο σπίτι από τη δουλειά στις 18.45 και στις 19.00 να ξεκινήσεις μάθημα. Στις βασικές γλώσσες υπάρχουν τμήματα σε διάφορες ώρες και μέρες, οπότε μπορείς να "αναπληρώσεις" ένα μάθημα που δε μπόρεσες να παρακολουθήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμά σου, καθώς όλα τα τμήματα έχουν πάνω κάτω το ίδιο χρονοδιάγραμμα και ύλη. Νομίζω τώρα τελευταία μπορείς να δεις και κάποιο μάθημα μανητοσκοπημένο.
 

Nikos1986

Member
Μηνύματα
897
Likes
3.945
Επόμενο Ταξίδι
Γενεύη - Ανεσί
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Εγω πήγα σαν ενήλικος στην Ευρογνώση Αιγάλεω.

Ειχα ξεκινήσει μαθητής τα Αγγλικά, σε συνοικιακό, το οποίο ήταν δράμα. Είχαμε μπούλινγκ (πριν ευαισθητοποιηθεί η κοινωνία πάνω σε αυτό) και περίμενα πώς και πώς να έδινα για lower και να μην ξαναασχολιόμουνμε με τα Αγγλικά. Τα είχα μισήσει όσο δεν πήγαινε. Τελικά το πήρα με C και τα ξεφορτώθηκα.

Αρκετά χρόνια (15) αργότερα, από τα ταξίδια μου γεννήθηκε η περιέργεια να τα συνέχιζα με στόχο το proficiency. Διάλεξα στα ψιλοτυφλά την Ευρογνώση του Αιγάλεω, λόγω του ότι ήταν σχετικά κοντά στο σπίτι.

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το φροντιστήριο. Βέβαια ήμασταν τμήμα ενηλίκων (γύρω στα 8 άτομα) και το κλίμα ήταν πολύ ωραίο, και με τα παιδιά και με τις καθηγήτριες. Ήμουν ο μόνος που έδωσε το advanced, το οποίο και πήρα με 197/210 (με 200/210 σου δίνουν απευθείας το proficiency). Από όσους δώσαμε το proficiency, δεν το πήρε μόνο μια κοπέλα.

Γενικα, έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος και από το κλίμα και από το μάθημα και από το αποτέλεσμα (δεδομένου και ότι τα ξεκίνησα πάλι 15 χρόνια μετά). Βέβαια το έζησα σαν μαθητής, τα μισθολογικά κλπ των καθηγητών δεν τα γνωρίζω.
 

gkalla

Member
Μηνύματα
1.228
Likes
6.647
Επόμενο Ταξίδι
Γερμανία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Ευρωδιασταση μήπως κανένας ?
Ευρωδιάσταση πήγα το 2017-18 για Ισπανικά.
Το τμήμα ξεκινούσε Οκτώβρη από το μηδέν και τον Ιούλιο έδινες για Β2.
5 ώρες την εβδομάδα, σε 2 μαθήματα διάρκειας 2,5 ωρών το καθένα.
Διάβασμα χρειαζόταν τουλάχιστον άλλες 5 ώρες την εβδομάδα.
Πολύ βολικό το σύστημα με την ύπαρξη 3 επιλογών για κάθε μάθημα. Τότε μπορούσες π.χ. να κάνεις το ίδιο μάθημα 5-7,5 ή 7,5-10 την ίδια μέρα ή 5-7,5 την επόμενη μέρα.
Αυτό φυσικά απαιτούσε πολύ καλή οργάνωση εκ μέρους της Ευρωδιάστασης την οποία είχαν πετύχει σε μεγάλο βαθμό.
Υπήρχε ταυτόχρονη μετάδοση μέσω skype και σχετικά ισότιμη συμμετοχή από αυτόν που παρακολουθούσε από εκεί.
Το μόνο αρνητικό για μένα ήταν ότι συνήθως στο τμήμα παρακολουθούσαν 15-20 άτομα γεγονός που δυσκόλευε την εξάσκηση στον προφορικό λόγο. Συνήθως είχες πολύ λίγο χρόνο για να μιλήσεις. Φαντάζομαι ότι σε άλλα τμήματα ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.
 

Grtraveler

Member
Μηνύματα
327
Likes
375
Thanks φιλε, θα το κοιτάξω και αυτό.

κοιτάζω και το διδασκαλείο του ΕΚΠΑ το οποίο είναι οικονομικότερο αλλά δεν έχει ταχύρυθμα …..

θέλει ψάξιμο
 

gkalla

Member
Μηνύματα
1.228
Likes
6.647
Επόμενο Ταξίδι
Γερμανία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Thanks φιλε, θα το κοιτάξω και αυτό.

κοιτάζω και το διδασκαλείο του ΕΚΠΑ το οποίο είναι οικονομικότερο αλλά δεν έχει ταχύρυθμα …..

θέλει ψάξιμο
Κι εγώ ξεκίνησα στο αντίστοιχο του ΟΠΑ αλλά ο ρυθμός ήταν πολύ αργός, οπότε την επόμενη χρονιά πήγα Ευρωδιάσταση.
Για υψηλότερο επίπεδο όμως (άνω του Β2) επέλεξα τελικά ιδιαίτερα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.644
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom