manelaki
Member
Αυτα τα κοκκινα στη πρωτη φωτογραφια τι ειναι;
Και το ζωακι στη τελευταια;
Μου αρεσουν πολυ οσα γραφεις, να περνας καλα κ να μας γραφεις κι αλλα.
Και το ζωακι στη τελευταια;
Γεια σου manelaki!Αυτα τα κοκκινα στη πρωτη φωτογραφια τι ειναι;
Και το ζωακι στη τελευταια;Μου αρεσουν πολυ οσα γραφεις, να περνας καλα κ να μας γραφεις κι αλλα.
Καλά, μόλις την είδα την απάντησή σου!Σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες! Ανυπομονω να δω κι αλλες φωτογραφιες. Διαβαζω ενα ενα ολα τα θεματα σου κι ειλικρινα μου αρεσουν οι πληροφοριες που μας δινεις ακομα και για τη δουλεια σου εκει. Ποσο δυσκολο ειναι να παει κανεις για δουλεια στο Καναδα χωρις να εχει την υπηκοοτητα;
To moose ειναι αυτο που λεμε η αλκη ....συγγενεις μου μεταναστες στον Καναδα ...ελεγαν ..βγηκα για κυνηγι και βαρεσα ενα μουσι....Γεια σου manelaki!
Στην πρώτη φωτογραφία οι κορδελίτσες δείχνουν το όριο της έκτασης (crown land) που μισθώνει μια πετρελαιοπαραγωγική εταιρεία από το κράτος για να αντλήσει πετρέλαιο. Συνήθως είναι ένα τετράγωνο 120 επί 120 μέτρα. Εμείς βάλαμε τις κορδελίτσες και ανοίξαμε αυτό το διάδρομο με το αλυσοπρίονο για να είναι διακριτό από τους μπουλντοζιέρηδες.
Το ζωάκι στην τελευταία φωτογραφία είναι ένα moose- <<αμερικάνικη έλαφος>> , χαχα. Αγνώστου φύλου και λοιπών στοιχείων
Σ'ευχαριστώ που κοιτάς κατά δω.![]()

Η φάση με την άλκη, τα elk και τα caribou είναι αστεία, βασικά και κάπως μπερδεμένη. Σωστά όμως λες, βάσει του επιστημονικού τους ονόματός τους moose=άλκη. Η <<καναδική έλαφος>> (cervus canadensis), ή elk, ονομάζεται άλκη στην Ευρασία, αφού δεν υπάρχει moose εκεί.To moose ειναι αυτο που λεμε η αλκη ....συγγενεις μου μεταναστες στον Καναδα ...ελεγαν ..βγηκα για κυνηγι και βαρεσα ενα μουσι....
Welcome back my friend!!
Το κάτω κάτω της γραφής είναι πως όλα έχουν νοστιμότατο κρέας (caribou ή reindeer δεν έχω φάει, είναι προστατευόμενο είδος) !!!