happy_dreamer
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κίνα
Μεγάλη εντύπωση μου κάνει αυτό που λες τώρα εν έτη 2014 ......Δεν ψάχνουν (στη χειραποσκευή) τα μπουκαλάκια. Ούτε σου λένε π.χ. "πέτα το μπουκαλάκι το νερό πριν τον έλεγχο".
Μεγάλη εντύπωση μου κάνει αυτό που λες τώρα εν έτη 2014 ......Δεν ψάχνουν (στη χειραποσκευή) τα μπουκαλάκια. Ούτε σου λένε π.χ. "πέτα το μπουκαλάκι το νερό πριν τον έλεγχο".
Εν έτει 2009 που πέρασα από κει, έτσι ήταν. Για τώρα αν άλλαξε κάτι, δεν ξέρω. Αλλά για να το λέει ο Traveller...Μεγάλη εντύπωση μου κάνει αυτό που λες τώρα εν έτη 2014 ......
Δεν το γραψαν τα ελληνικα υπαρχει και στην ουασινγκτον ποστ...Θα αντιγράφουμε και ότι αηδίες γράφουν τα ελληνικά tabloids τώρα;
Εννοω οτι αυτο με τα τηλεφωνα δεν το γραψανε τα ελληνικα σαιτ...τωρα τι ειναι αληθεια και τι οχι δεν ξερει κανεις....η μαλλον το ξερουν πολλοι λιγοι...Tι εννοείς? έγραψαν ότι είναι ανατριχιαστικό γιατί τα κινητά των επιβατών χτυπάνε και δεν τα σηκώνει κανείς, ότι το αεροπλάνο είναι φάντασμα ή ότι υπάρχει πλήρες αδιέξοδο σε την όλη υπόθεση?
Εχει ηδη δοθει εξηγηση για τα κινητα απο ειδικους. Αλλη μια μπουρδα ηταν. Ας μην τις αναπαραγουμε ωσπου να βρεθουν τα συντριμια και απο σεβασμο στη μνημη τοσων αθωων. Τελος πια.Εννοω οτι αυτο με τα τηλεφωνα δεν το γραψανε τα ελληνικα σαιτ...τωρα τι ειναι αληθεια και τι οχι δεν ξερει κανεις....η μαλλον το ξερουν πολλοι λιγοι...