Χαιρετίζω την ταξιδιάρικη παρέα, Γαμήλιο Ισπανία-Μαρόκο

Manolios

New Member
Μηνύματα
1
Likes
1
Γεια χαρά σε όλους.
Λίγο σουλατσάρισα εδώ και ήταν σαν να ταξίδεψα σε μέρη μακρινά και όμορφα και ονειρεμένα. Εν όψει του γαμήλιου ταξιδιού μας τον Ιούνιο αρχίσαμε να αναζητάμε πληροφορίες και έτσι είναι που σας πέτυχα. Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να ψάξω άλλου μιας και βλέπω πολυ όρεξη μεράκι πάθος και γνώση...τι άλλο λοιπόν να θέλει κανείς?

Αποφασίσαμε να πάμε Ισπανία και Μαρόκο. Έχουμε γύρω στις 12 μέρες στην διάθεσή μας και σύγχρονος μια τρελή διάθεση να γνωρίσουμε νέα μέρη νέους ανθρώπους και αρκετή περιπέτεια. Η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαστε το ζευγάρι που λες ''ρομαντικοι'' οι χαλαροι- ησυχοι και της καλοπέρασης. Οποτε το γαμηλιο για μας ειναι ευκαιρία οχι να ζησουμε τον έρωτας μας σε κάτι πολυτελές με καρδουλες σαζοφωνα κτλ αλλα να ξεκινησουμε την κοινη μας ζωη με διαφορετικα χρώματα μυρωδιές απρόοπτα παράξενα και οτι προκυψει. Εκανα ενα προχειρο προφιλ ωστε να σας προσανατολισω να κατευθυνεται και αναλόγως τις πληροφορίες, εμπειριες, σκεψεις και οτι αλλα θελεται να μοιραστείτε μαζί μας.

Κατι τελευταίο. Λεγαμε αν ειναι να παμε πρωτα Ισπανια να πηγαιναμε κάπου νότια που ειναι ποιο κοντα στο Μαρόκο αλλα η αληθεια ειναι οτι θέλουμε να παμε και βαρκελώνη, που σημειωτεων απο οτι καταλαβα ειναι ισως και φθηνοτερα απο οτι η Σεββιλη για παραδειγμα που ειναι και δίπλα. Τωρα για Μαρόκο λεμε για Fez και Μαρακες, διότι ενας φιλος που πήγε λέει οτι αξίζουν.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλά στέφανα να έχουμε!
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.725
Likes
14.866
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
manolios, καλώς όρισες στην παρέα μας και καλά στέφανα.
 

Kanel28

Moderator
Μηνύματα
1.431
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλώς όρισες Μανωλιό και με το καλό ο γάμος και το ταξιδάκι σας :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.871
Μέλη
38.905
Νεότερο μέλος
ntsironis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom