Χριστουγεννα στα Ζαγοροχωρια

Nikolchh

Member
Καλσηπερα ταξιδιώτες. Θα παμε απο 23 2ως 27 Δεκεμβρίου στα ζαγοροχωρια με τον αντρα μου και τους γονεις μου. Τι μας προτείνετε να δουμε και κυρίως που να παμε για ρεβεγιον χριστουγεννων?

Tracer

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νορβηγία
Ταξίδι-Όνειρο
Βολιβία Χιλή Αργεντινή
Καλσηπερα ταξιδιώτες. Θα παμε απο 23 2ως 27 Δεκεμβρίου στα ζαγοροχωρια με τον αντρα μου και τους γονεις μου. Τι μας προτείνετε να δουμε και κυρίως που να παμε για ρεβεγιον χριστουγεννων?
Σε ποιο χωριό θα μείνετε; Θα ρωτούσα στο κατάλυμα να μου προτείνει εστιατόριο για ρεβεγιόν και θα έκανα κράτηση άμεσα. Εμείς που έχουμε σπίτι στα Κάτω Πεδινά κάνουμε εκεί ρεβεγιόν, στο καφενείο του χωριού που λέγεται Ρόδακας.
Τα χωριά είναι όλα πανέμορφα. Τα πιο τουριστικά μέρη είναι το Μονοδένδρι, η Αρίστη και τα Πάπιγκα.
Τα γεφύρια είναι πανέμορφα και πολυφωτογραφημένα.
Αν χρειαστείς πληροφορίες είμαι στη διάθεσή σου.

Nikolchh

Member
Σε ποιο χωριό θα μείνετε; Θα ρωτούσα στο κατάλυμα να μου προτείνει εστιατόριο για ρεβεγιόν και θα έκανα κράτηση άμεσα. Εμείς που έχουμε σπίτι στα Κάτω Πεδινά κάνουμε εκεί ρεβεγιόν, στο καφενείο του χωριού που λέγεται Ρόδακας.
Τα χωριά είναι όλα πανέμορφα. Τα πιο τουριστικά μέρη είναι το Μονοδένδρι, η Αρίστη και τα Πάπιγκα.
Τα γεφύρια είναι πανέμορφα και πολυφωτογραφημένα.
Αν χρειαστείς πληροφορίες είμαι στη διάθεσή σου.
Σε ευχαριστω θερμά! Χρειαζομαι πραγματι πληροφορίες για το τι να δουμε, αλλα κυρίως για το που να φαμε. Αν εχεις να μου προτείνεις ειδικά για το ρεβεγιον θα με βοηθήσεις πολυ γιατι δεν ξερω καθολου που να ψάξω ώστε να κανω κράτηση. Θα μένουμε στον άγιο μηνα αλλα εχουμε αυτοκινητο, οποτε μπορουμε να μεταβουμε οπουδήποτε για εκεινη την ημέρα. Αν υπάρχει κατι με ζρστη ατμόσφαιρα, καλο φαγητο και ισως μουσική, θα με ενδιέφερε πολυ!

Tracer

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νορβηγία
Ταξίδι-Όνειρο
Βολιβία Χιλή Αργεντινή
Σε ευχαριστω θερμά! Χρειαζομαι πραγματι πληροφορίες για το τι να δουμε, αλλα κυρίως για το που να φαμε. Αν εχεις να μου προτείνεις ειδικά για το ρεβεγιον θα με βοηθήσεις πολυ γιατι δεν ξερω καθολου που να ψάξω ώστε να κανω κράτηση. Θα μένουμε στον άγιο μηνα αλλα εχουμε αυτοκινητο, οποτε μπορουμε να μεταβουμε οπουδήποτε για εκεινη την ημέρα. Αν υπάρχει κατι με ζρστη ατμόσφαιρα, καλο φαγητο και ισως μουσική, θα με ενδιέφερε πολυ!
Είσαι κοντά στην Αρίστη, ρώτησε πρώτα στο κατάλυμα να σου προτείνουν στην περιοχή εκείνη.
Η δική μου λίστα για φαγητό στο Ζαγόρι
1. Κάτω Πεδινά- Ρόδακας, συνήθως έχουν και μουσική στις γιορτές και εξαιρετική ατμόσφαιρα και φαγητό.
2. Δίλοφο- Λίθος στου Τάκη
3. Βίτσα -μανιτάρια στο Κανέλλα και Γαρύφαλλο
4. Καλπάκι- εξαιρετικά κρεατικά Χάσκος
Εστιατόρια στα Άνω Πεδινά
1. Σωτηρία Τσιγάρα - Τα Σουδενά παραδοσιακή κουζίνα
2. Αμαλία -τέλεια αυλή
3. Πορφυρόν -fine dining

Αξιοθέατα και αγαπημένες στάσεις στο Ζαγόρι.
Πολύ κοντά στον Άγιο Μηνά βρίσκεται το γεφύρι της Κλειδωνιάς, αλλά δεν έχω πάει...
Γεφύρι Κόκκορη
Τρίτοξο γεφύρι στους Κήπους
Κουκούλι, στάση για καφέ-φαγητό στο Φραντζάτο το αγαπημένο μου καφενείο

Μονοδένδρι, πολλές επιλογές για φαγητό και καφέ. Επισκεφθείτε τη Ριζάρειο χειροτεχνική σχολή και οπωσδήποτε τη μόνη Αγίας Παρασκευής, θέλει λίγο περπάτημα περίπου 15 λεπτά αλλά αξίζει παρά πολύ για τη θέα προς το φαράγγι του Βίκου. Επίσης στο Μονοδένδρι επισκεφθείτε το Πέτρινο δάσος και τη θέση Οξυά.
Η Στρούγκα στη Βίτσα, εστιατόριο εξαιρετικό.

Από την Αρίστη προς το Πάπιγκο στάση στη γέφυρα του Βοϊδομάτη και στις Οβίρες
Φαγητό στο Δία στο Πάπιγκο.
Χωριό Βίκος, στάση για καφέ, εκεί καταλήγει το φαράγγι του Βίκου. Αν έχετε όρεξη για περπάτημα μπορείτε να πάτε προς τις πηγές του Βοϊδομάτη (θέλει ορειβατικό παπούτσι και καλή φυσική κατάσταση)

Βραδέτο- θέση Μπελόη, θέλει λίγο περπάτημα αλλά σε αποζημιώνει η θέα προς το φαράγγι του Βίκου. Αν είστε τυχεροί και είναι ανοιχτό το καφενείο στο Βραδέτο κάντε στάση για καφέ-φαγητό.

Google Maps

Αν ενδιαφέρεσαι για πεζοπορικές διαδρομές ή θέλεις κάποια πληροφορία επιπλέον στείλε μου μήνυμα. Καλές γιορτές!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.293
Μέλη
39.968
Νεότερο μέλος
exploring

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom