Σε ποιο χωριό θα μείνετε; Θα ρωτούσα στο κατάλυμα να μου προτείνει εστιατόριο για ρεβεγιόν και θα έκανα κράτηση άμεσα. Εμείς που έχουμε σπίτι στα Κάτω Πεδινά κάνουμε εκεί ρεβεγιόν, στο καφενείο του χωριού που λέγεται Ρόδακας.Καλσηπερα ταξιδιώτες. Θα παμε απο 23 2ως 27 Δεκεμβρίου στα ζαγοροχωρια με τον αντρα μου και τους γονεις μου. Τι μας προτείνετε να δουμε και κυρίως που να παμε για ρεβεγιον χριστουγεννων?
Σε ευχαριστω θερμά! Χρειαζομαι πραγματι πληροφορίες για το τι να δουμε, αλλα κυρίως για το που να φαμε. Αν εχεις να μου προτείνεις ειδικά για το ρεβεγιον θα με βοηθήσεις πολυ γιατι δεν ξερω καθολου που να ψάξω ώστε να κανω κράτηση. Θα μένουμε στον άγιο μηνα αλλα εχουμε αυτοκινητο, οποτε μπορουμε να μεταβουμε οπουδήποτε για εκεινη την ημέρα. Αν υπάρχει κατι με ζρστη ατμόσφαιρα, καλο φαγητο και ισως μουσική, θα με ενδιέφερε πολυ!Σε ποιο χωριό θα μείνετε; Θα ρωτούσα στο κατάλυμα να μου προτείνει εστιατόριο για ρεβεγιόν και θα έκανα κράτηση άμεσα. Εμείς που έχουμε σπίτι στα Κάτω Πεδινά κάνουμε εκεί ρεβεγιόν, στο καφενείο του χωριού που λέγεται Ρόδακας.
Τα χωριά είναι όλα πανέμορφα. Τα πιο τουριστικά μέρη είναι το Μονοδένδρι, η Αρίστη και τα Πάπιγκα.
Τα γεφύρια είναι πανέμορφα και πολυφωτογραφημένα.
Αν χρειαστείς πληροφορίες είμαι στη διάθεσή σου.
Είσαι κοντά στην Αρίστη, ρώτησε πρώτα στο κατάλυμα να σου προτείνουν στην περιοχή εκείνη.Σε ευχαριστω θερμά! Χρειαζομαι πραγματι πληροφορίες για το τι να δουμε, αλλα κυρίως για το που να φαμε. Αν εχεις να μου προτείνεις ειδικά για το ρεβεγιον θα με βοηθήσεις πολυ γιατι δεν ξερω καθολου που να ψάξω ώστε να κανω κράτηση. Θα μένουμε στον άγιο μηνα αλλα εχουμε αυτοκινητο, οποτε μπορουμε να μεταβουμε οπουδήποτε για εκεινη την ημέρα. Αν υπάρχει κατι με ζρστη ατμόσφαιρα, καλο φαγητο και ισως μουσική, θα με ενδιέφερε πολυ!