• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Ψήφισα χωρις πολλή σκεψη εδω και μέρες γιατί θυμόμουν όλες τις ιστορίες.
Τωρα όμως απογευμα αργίας εριξα πάλι μια ματιά και κατάλαβα οτι αυτός ο διαγωνισμός ειναι καταπληκτικός. Τι προορισμοί ειναι αυτοί! Ακόμα και τώρα μετά τόσα χρονια καποιοι ειναι ποθητοί και ονειρο ζωης. Και ας εχουμε ταξιδέψει μετά το 2009 πολύ πιο εύκολα απο παλιά ...
Εδω υπαρχουν Βιρμανία , Μπουτάν,Γκαλάμπαγκος,Πακιστάν ,Μποτσουάνα, Παπούα ,
Γαλλική Πολυνησία ,Νεπάλ, Βορεια Κορέα!
Τωρα θα κάνω λίγο τον Ψηλό με τις στατιστικές του.
Οι συγγραφεις είμαστε 15. Απο αυτους οι εξι ειμαστε ακομα παρόντες στο φόρουμ και οι
εννέα οχι. Κριμα ,μιλαμε για δυνατές πένες. Μας χάρισαν ωραίες στιγμές με το γράψιμο τους και τις ταξιδάρες τους.
Υπαρχουν μόνο 2 ιστορίες για Ευρώπη. Οι άλλες 23 ειναι
Κεντρικη και Λατινική Αμερική 9
Βόρεια Αμερική 2
Αφρική 2
Ασία 7
Ωκεανία 1
Νοτιος Ειρηνικός 1
Ινδικός Ωκεανός 1

Απο χωρες πρώτη η Κούβα με 4 με τα 3 υπέροχα χρονογραφήματα του Γιώργου και μια ιστοριούλα δικη μου . Πολυ συγκινήθηκα με την πρώτη απόπειρα μου να γράψω.
Εβλεπα στα σχόλια την πολύτιμη βοήθεια απο την go2beach και του Δευκαλίωνα για να μπορεσω να συνεχίσω καθότι ημουν άσχετη με υπολογιστές!

Με 2 ιστορίες εχουμε Δομινικανή Δημοκρατία και 2 ΗΠΑ.

Πολυ ωραια ιδέα αυτη με τις παλιές ιστορίες! Μπράβο για την σύλληψη της και κυρίως για την εκτελέση της . Σας ευχαριστω Γιάννη και Κατερίνα.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Αυτό που με συγκινεί εμένα σε αυτές τις παλιές ιστορίες, είναι οτι ταξιδεύαμε χωρίς κινητά, χωρίς gps...ψάχναμε και χανόμασταν. Καλή η τεχνολογία, αλλά κανείς δε χάνεται σήμερα.
Επίσης KIKI μου, η ιστορία σου μου άρεσε πάααρα πολύ κυρίως για το τέλος της..όλοι φέρνουμε μαγνητάκια από τα ταξίδια μας, εσύ έφερες γαμπρό!:haha::haha:

varioAthens

Member
Αυτό που με συγκινεί εμένα σε αυτές τις παλιές ιστορίες, είναι οτι ταξιδεύαμε χωρίς κινητά, χωρίς gps...ψάχναμε και χανόμασταν. Καλή η τεχνολογία, αλλά κανείς δε χάνεται σήμερα.
Επίσης KIKI μου, η ιστορία σου μου άρεσε πάααρα πολύ κυρίως για το τέλος της..όλοι φέρνουμε μαγνητάκια από τα ταξίδια μας, εσύ έφερες γαμπρό!:haha::haha:
Ποσο δικιο εχεις!! Και γενικα νιωθω οτι ξεκινουσαμε καπως σαν να πηγαιναμε στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα... ακομα και ο Δομηνικος -που τωρα τον εχουμε φαει ολοι στην μαπα λογω Survivor, social media κ.λ.π.- ηταν κατι αγνωστο, ποσω μαλλον το Πακισταν, η Βορεια Κορεα ή το Εκουαδορ....

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Δευτέρα λήγει ο διαγωνισμός! Ψηφίζουμε άμεσα :welcome:

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ