Χριστούγεννα κοντά στα Γιάννενα!

djdados

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω για διακοπές το τριήμερο των Χριστουγέννων κάπου κοντά στα Γιάννενα καθώς η κοπέλα μου είναι από εκεί. Σκεφτόμασταν κυρίως Μέτσοβο και θα ήθελα προτάσεις για ξενοδοχεία που έχετε ήδη επισκεφθεί και κυρίως οικονομικές λύσεις με καλό value for money. Όλες οι απαντήσεις ευπρόσδεκτες, ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 

maxoula

Member
Μηνύματα
225
Likes
266
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά και ξανά
Καλησπέρα! Είμαι κ γω από τα Γιάννενα και έχω επισκεφτεί πολλές φορές το Μέτσοβο. Νομίζω αυτές τις μέρες όλα τα ξενοδοχεία του Μετσόβου έχουν τσιμπημένες εώς πολύ τις τιμές τους. Εγώ έχω μείνει στο Olympic και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Καταπληκτικό ξενοδοχείο είναι το άρωμα δρυός, που παρόλο δεν έχω μείνει έχω δει από κοντά τα δωμάτια του και ήταν από τα πιο ωραία που έχω δει ποτέ. Δυστυχώς είναι ακριβό. Μια άλλη λύση είναι το La Munte στο Ανήλιο, ένα χωριό δίπλα από το Μέτσοβο. Νομίζω πάντως στα Γιάννενα θα έχετε να διλέξετε από πιο οικονομικές επιλογές. Ελπίζω να σας βόηθησα κάπως.
 

pigi_dikaiou

Member
Μηνύματα
550
Likes
521
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Στα Κατσανοχωρια και συγκεκριμενα στο Κωστητσι πολυ ωραιο ειναι το Λανασσα.Μολις 14χιλ. απο τα Γιαννενα,με ενδιαφερουσα καβα και εξαιρετικη κουζινα.Η περιοχη εχει πολλες φυσικες ομορφιες και υπαρχει και η δυνατοτητα για δραστηριοτητες,οπως ιππασια,ραφτιγκ...
Για Χριστουγεννα ισως ειναι καλυτερα απο το Μετσοβο....
 

djdados

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Πολύ ενδιαφέροντα τα ξενοδοχεία. Θα κάνω κάποια τηλέφωνα να δω διαθεσιμότητες και τιμές. Ευχαριστώ και πάλι!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.212
Μηνύματα
883.808
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom